jujum kusra bakma anm tammami bozmada moralini sen takma kafana canimb enimKızlar bir konudan ötürü canım sıkkın.. Hatta ikide bir ağlamaklı oluyorum birisi ile tartıştım lütfen rica ediyorum bana takılmayın bugün iş yerinde zaten kendimi zor tutuyorum... Bildirimi yapıp çıkacağım zaten ....
Kızlar haftaya ben yokum izin aldım bildirimi yapacak birisi varsa yapsın kim ben bu işi üstlenirim diyorsa devralabilir ... Istiyorsa son listeyide yollarım ama elinizdeki tabloya eklemede yapabilirsiniz... Bildirimlerde 7. Takımdan onay almmadan yapmıcaksınız biliyorsunuzdur.. Tabi 7. Takımıda siz onaylıcaksınız tek tek kontrol edeceksiniz doğrumu die:..
jujum sanırım ben 1,5 kilo verince gidecek benim uyarım ama işin kötüsü ben şu ara diyetisyenin listesinin dışına çıkamıyom spor bile yapmk istiyom yapamıyom yasak çünkü bakalım bi yerde bünyemin direnci kırılacak ama ne zaman bilmiyorum
bu arada eğer haftaya şimdi ki gibi bir durum olmazsa bende yapabilirim ama inanın sabahtan beri kaanla uğraşıyorum inşallah toparlanır da ben halledebilirim bu işi bu arada oğlan dün öğlen çorba içmiş ondan beri sadece 100 cc süt içirebildim hiç bişey yiyip içemiyor ateşi de 38-39 derece bize dua edin kızlar ben kaçar şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?