Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şahnurcum 2 haftada toplam kilo kaydın yüzdede %2,30 olursa yani bu senin kilonda 1,5 kilo vermek demek oluyor .. Neyse iki haftada bu kiloyu verirsen uyarının biri yeşile dönüyor... Sonraki iki haftalık etapta ise sadece 0,50 verme şartını yerine getirmen gerekiyor eğer getirirsen uyarının biri siliniyor

hayal 2,10 vermişti kilo olarak yüzdeside %2,30 üstündeydi geçen etapta bu etapta 0,50 ver uyarın silinecek dedim kız azimle 1 kilo verdi ve sildirdi...

Kızlar haftaya ben yokum izin aldım bildirimi yapacak birisi varsa yapsın kim ben bu işi üstlenirim diyorsa devralabilir ... Istiyorsa son listeyide yollarım ama elinizdeki tabloya eklemede yapabilirsiniz... Bildirimlerde 7. Takımdan onay almmadan yapmıcaksınız biliyorsunuzdur.. Tabi 7. Takımıda siz onaylıcaksınız tek tek kontrol edeceksiniz doğrumu die:..

jujum kusra bakma anm tammami bozmada moralini sen takma kafana canimb enim

valla bu isi ben yapamam bilmiyorum zamanimda yok zaten diger kizlardan biri baksin yada sölede 7 takim yapsin bizim yerimizede canimb enima.s.

walla izmirliimm çok iyi oluyo cumartesi eşim çalışıyo ben temizlik çamaşır hallediyorum pazar günüde bize kalıyo...hemm 4 yıldır cum.çalışmıyorum o kadar alıştım ki...inş...demezler yaa işi bırakmak aklımın ucundan bile geçmez bu krizde bu maaaşa zor bulurumm hemde işimden işyerimden çok memnunummmçççç

jujummm ben yardımcıyım güya ama cuma günleri bunu yapmam imkansızz biliyosunuzz ödeme günüm ve yemek yemeye bile zor vakit buluyorumm....hayall bu iş için ideal o halleder diye düşünüyorumm...gelsin bi hal çaresine bakıcaz artık merak etme senn....

canımm düğün için izin alıyosun dimiii

hayal de müsait olmazsa bana hesaplamanın nasıl yapıldığını gösterirsiniz ben yaparım.
inşallah hayal müsait olur...

bende hesaplamanın nasıl yapılacağını bilmiyorum:sm_confused:
bilsem bende ilgilenirdim..
hayal biliyorsa bencede o yapsın.. bu konuda çok ideal biri:jeyyar:

buarada ben sabah kaşarlı suucuklu tost yedim. 2kepekli ekmekten oluşan bir tostu:))
evde kendim yaptım.

arada muz yedim 1tane

öğlen: tavuklu salata, 4kaşık yumurtalı ıspanak ve yoğurt yedim..

Desenize ben gidersem hayal dışında takımı toparlayacak kimse yok....

Yeni üyeler bana mail adreslerini atarlarsa kişisel kilo hesaplamalarını yollayacağım... Bizim gibi kendileri hesaplayı cuma bildirimine ekleyecekler yok öle ben şu kilodayım deyip çıkmak

öğlen 1 kaseden az çorba, bir küçük karnıyarık 2 ince dilim kepek ekmeği ve yoğurt yedim.

Yarın sabah işyerinden bir arkadaşı kandırdım.
Beraber yürüyüş yapacağız.
1 saat kadar yürürüz...

Sabah hiç bişey yemedim acıktığım aklıma bile gelmedi... öğlen ekşili köfte vardı iki köftesini aldım suyunuda yayla çorbası gibi yapmışlardı gerisini ondan yedim... Okadar...

şimdi bir arkadaşın terfi tatlısını dağıttılar bir dilim baklava yedim...

öğlen çarşıya yürüyerek gittim geldim 1,5 saat boyunca aralıklı olarak yürüdüm yani

Sinir oldum ya
Rejimde olduğumu bilmiyorlar sanki
Getirmişler 2 dilim güllüoğlu baklavasını masama koymuşlar
Ben rejimdeyim yemicem dedim gıcık bıraktı gitti...
Yemicem yemicem yemicem :::

Kuzu canım sen yeme....
Ben yedim ama uzun zamandan beri yemiyordum hatta çıkan tatlı hakkımı bile başkasına veriyordum ... üsgünüm die yedim mutlu olim dei sen yeme oyarım valla... Sizde uyarı alma yolundasınız hele bir uyarınızı yiyinde görim...

jujum sanırım ben 1,5 kilo verince gidecek benim uyarım ama işin kötüsü ben şu ara diyetisyenin listesinin dışına çıkamıyom spor bile yapmk istiyom yapamıyom yasak çünkü bakalım bi yerde bünyemin direnci kırılacak ama ne zaman bilmiyorum
bu arada eğer haftaya şimdi ki gibi bir durum olmazsa bende yapabilirim ama inanın sabahtan beri kaanla uğraşıyorum inşallah toparlanır da ben halledebilirim bu işi bu arada oğlan dün öğlen çorba içmiş ondan beri sadece 100 cc süt içirebildim hiç bişey yiyip içemiyor ateşi de 38-39 derece bize dua edin kızlar ben kaçar şimdi

Canım Allah acil şifalar versin çocuklar hasta olunca kötü oluyo ya...

şahnurum canım sen vucudunu toparla sakın saçma bişey yapma eskisi gibi olursun az az ver ama hep ver yeter

aferin bakim kaldırdın dimi masandan o datlıyı

Ha şöleeee bırak o kil alsın o bakklava kadar yağ gidecek senden bunuda unutma...bu arada bol hareket etmeye özen gösterin ben haftaya yokum die salmayın sakın bir hafta sonra buradayım nasıl olsa....

TATLI ARKADAŞLARIMMM:1hug:
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum...
ara olarak 3 kaşık aşure yedimkaydirigubbakcemile
öğle yemeği olarak da bir kase tarhana çorbası ve ygurt yedim
şimdide şekersiz kremasız neskafe içiyorumm
bu arada JUJU cum bugün mü gidiyorsun..özleteceksin kendini...1 hafta yoksun sanırım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…