Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın arkadaşlarkaydirigubbakcemile5
kimsecikler yok hafta sonu oldugu için....ben de yeni uyandım ve az sonra klasik kahvaltımı yapıcam 2 eytin beyaz peynir ve 1 dilim kepek ekmek

merhaba çıtırlarım a.s.
valla çok özledim hepinizi sabah biraz geçmişi olkudum herkes çok ii maşşallah ...
şahnurum geçmiş olsun inş bir an önce toplar kendini kaan ....
kamerimm benide görcen mi gelince sırnaşık şey

sabah kahvaltımı yaptım yumurta bir dilim ekmek ,zeytin ,domates ....
saat 11 'de 3 kaşık haşlanmış nohut yedim kimyon koydum içine bengiden öğrendim güzel oldu ....

birazdan çorba yicem öğlen yemeğği olarak
ŞenizŞeniz

selam kızlarrr

sabah 1 yufkadan yapılmış gözlemenin yarısını yedim 2 bardak şekerli çay ve biraz peynirle arada meyvemi yedim akşama da pilav ve patlıcan kebabı var

günaydınn kızlarrr bu gün aşura yaptımmm...allah kabul eder inşallah kokusundan doydummm 1 kaşık tadına baktım yiyesim gelmedi hiç walla canım çıktı....başım ağrıyoo bu akşam erken yatmak istiyorum dün gece hiç uyuyamadım....hepinişzi öpüyorum

open_sea fotoğraflarına baktım canım az önce çok güzelsin...saçlarını çok beğendim..çok sağlıklılarra.s.

sabah kahvaltımdan sonra ara öğün olarak 1 elma yemiştim
öğleyin yarım kase tarhana çorbası ve 2 kaşık et kavurma yedim yarım dilim ekmek
ara olarak yarım ayva ve arkasından yarım diet çikolata yedim:1ninca:
akşamda bir dilim ekmek ve 1 kase tarhana
bir portakal yiyip kapatıcam ağzımı
arkadaşlar ben günde 3 dilim ekmek yiyorum off çok diil mi..en azından 2 ye indirmem gerek sanırım
bu arada az önce 40 dakika tempolu yürüyüş yaptım 10 dakikada egzersizhihoyyytgüsel terledim yaşasınnn
hergün yürümeliyim
şimdide gidip duşumu alıcam saçıma cildime maske yapıcam..kremlerimi sürücem
ohhhh beee insanın kendine saygı duyması ne güselmiş..vicdanım çok rahat...zira ben yaklaşık 1 yıldır neler yedim nelerrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

merhaba çıtırlarım
kamerimm benide görcen mi gelince sırnaşık şey
ŞenizŞeniz

görmemmi balum yeterki sen iste canim benima.s.

Allah kabul etsin hanifecim eminim cok lezzetli olmustura.s.

arkadaşlar keyifli pazarlar diliyorum hepimizeea.s.
ben de bugün oldukça geç uyandım 12 yi geçiyordu...öğle yemeğiyle kahvaltıyı birleştirdim gibi oldu
1.5 dilim kepek ekmek
bir haşlanmış yumurta 3 zeytin yarım biber ve bir kk peynir yedim..şimdide çay keyfi yapıyorum
midem biraz yatışsın sonra da yürüyüşümü yapıcam
ve sonrada evde biraz temizlik yapmam gerek öptüm hepinizi

arkadaşlar hiçç kimsecikler yok takımda..takımın bkçisi oldum hafta sonu
bugün 40 dakika tempolu yürüdüm... az sonra yarım saat daha yürümeyi düşünüyorum aslında yürümiycektim ama kızartma yediğim için kendime ceza veriyorum
yediklerim kahvaltımı geç yapmıştım ve 4 gibi bir elme ve bir portakal yedim
akşam yemği olarak da yarım kase arpa çorba bir kaç çatak brokoli vee 20 tan patates kızartmasıııkaydirigubbakcemile
şimdi de yeşil çay içiyorum
hiç su içmedim bugün ...bu en kötü huylarımdan birisi

arkadaşlar yarım saat daha yürüdüm ve 10 dakika egzesiz yaptım...az sonra bir elma yiycem..iyi geceler light rüyalar hepinisee

Günaydın kızlar...
Ben bol kalorili bir hafta sonu geçirdim.
Müsait olunca anlatıcam...
Çok moralim bozuk

Cuma günü biliyorsunuz masama iki dilim tatlı geldi ama ben yemedim. Akşam eve gittim saat 18:00 gibi az prırasa yedim. Kociş beni bekle demişti. Onu bekledim. 20:00 gibi ıspanak ve yoğurt yedim. Sonra kocişe sütlaç verdim üzerine tarçın serpiştirmiştim azıcık tadına baktım 1 tatlı kaşığı anca… … Sonra evde revani vardı. Kardeşim çok güzel yapar yemedim. Tuttum kendimi. Buraya kadar her şey normal.. Yattım sonra bir uyandım içimdeki canavar öyle bir acıkmış ki saat 1:00 gib iki koca dilim revani ikili ekmeğin yarısını yedim..  Ben neyapacağım kızlar ya hep böyle oluyor gündüz normal diyet akşamdan sonra cozutuyorum kendimde olmadan yiyorum.

günaydın herkese
nasılsınız???
reglimin son günü bugün, haftasonu çok fazla kaçamak yapmadan geçirdim bol bol bitki çayı içtim sabah da klasik kahvaltı kepekli ekmek peynir...
şahnurcum oğlun nası oldu şekerim? geçmiş olsun
karne alan kuzularımızı tebrik ediyorum cümleten...

geçen hafta yeme işini 2 güm barttım azıcık ama cumartesi akşamı itibariyle toparlamış bulunuyorum,
(perşembe cuma akşam ve cumartesi öğleden sonraya kadar)
gerçi gene az yedim ama işte bi kça gündür yediğime göre baya çok oldu ve rahatsız etti beni kıslar,
dün akşam yarım lavrek,1 kase çorba içtim,
sabah: birazdan 1 dilim ekmeğe labne sürüp yicem yeşil çayla...

günaydın dostlar herkes iyidir inşaalalh
cmrtesi kayınvalideler geldi
10 gün burdalar ve bu sürede paylaşım yapmam imkansız
o yüzden yerime yellow daisyi alırsanız çok isabetli olur.takımda boş yere işgalde bulaunmayayım
çünkü bu sürede dikkat de edemem
en azından rejim derecesinde edemem
biraz da kendim motive olmaya gayret göstericem
ama sizi yine ziyaret edicem dostlar hwpinizi çok seviyorum
allaha emanet olun
üzgünüm böyle olmasını istemezdim ama paylaşımda bulunamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…