• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

toplight canım oğluşuna acil şifalar diliyorum...öp onu benim için ..benim henüz bebişim yok ama hastanede anneleri görüyorum bebişleri hasta olunca çok parçalıyorlar kendilerini:Saruboceq:bütün bebişler hep gülsünler neşeli bıcır bıcır olsunlarr

kuzu cum beni de kandırsana ben de yürüyeyimmsırnaşık şey
tatlıyı yemediğin için çok tebrik ediyorum seni....ben bugün aşure yedim:1shok:
(3 kaşık)

sende gel sarıcım valla nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul değil herhalde

canım 3 kaşık aşureden bir şey olmaz herhalde

juju sen ne diyorsun bu konuya

Son düzenleme:
Kızımın karnesini almaya gittim. Gururlandım geldim hepsi.

İşler vardı izin vermediler , geri geldim.

Juju ben yaparım haftaya hesaplamayı, merak etme sen.

Ama haftaya beni tebrik edemeyeceğin için üzülüyorum :)

kuzucum senle hemen hemen aynı kilolarda sayılırıs...senin bebiş var mı canım..bir de hedefin kaça düşmek?

kuzucum senle hemen hemen aynı kilolarda sayılırıs...senin bebiş var mı canım..bir de hedefin kaça düşmek?

canım benim 7,5 aylık bebişim var doğumdan 65 le çıktım ben.

Emzirme döneminde 7 ayda 9 kilocuk aldım.
İlk hedefim 60 sonrasına bakıcam

şebnemcim sana liste atmamı istermisin 7. takımıda kontrol etmen gerekecek bana mailini at güzelim son halimizi yollayım sana....

valla bende süpriz yapabilriim belli olmas

jujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nere gidiyonnn kissss,,,herkese selamm, nasilsinizz bakiimmm,, kimler kilo werdi bu haftaaa,, werenleri kutluyorummmm,,weremeyenlerde kiziyorummmmmm,, kizzz jujuu o nee hallll,,bnde seni mezun olucakk saniyodummm, cok bos biraktim bn seni cokkkkkkkkkkkk,,,benim kizimda bugun karne aldii:nazar:masallahh derslerimizz cok gzlll:nazar::nazar:

Ben çıkıyorum kızlar herkese mutlu hafta sonları....
Kalorisiz light hafta sonları...

meres hoşgeldin canım. Sen gerçekten 61 e düştün mü bizi çatlatmak için mi yaptın :) Kızının karnesini de tebrik ederim.

Kuzu iyi tatiller canım.

sebooo bacım sil mesajınııı yasak burdan mns vermek...banlanırsın mazallah...ama ben ekledim seni kabul edersin.....

yumurcaklarında karneleri hayırlı olsunnn...hepiciğini öpün benim için....

kuzuuu eferinnnnn yeme yemee....

ben kaçar görüşürüzz

kizlar dokuzuncu olmusuz insallah ahaftaya daha güzel olur degilmi kizlar vermeyenlerde verir hepinizi öpyürum iyi geceler

yavrularının karnesi güsel olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum
iyi geceler light rüyalar arkadaşlarrra.s.

Back