Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkeslereeeee günaydınlar...
mutlu sağlıklı sabahlar..
sabah uyandığımda boğazlarımın yandığını.. burnumun tıkandığını farkettim..
sanırım grip oluyoruuuuuuuum (

dün akşam: 3kaşık pilav, 4kaşık nohut,1dilim ekmek yedim
birde küçük bir kase sütlaç yedim bilmiyorum iyimi yaptım kötümü???

sabah: 1tane küçük sosis, 1dilim peynir, domates ve maruldan oluşan sandaviç yedim.
birazdanda 1bardak süte 1kaşık bal kouyp içicem..

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim nevar neyok

burcincim canim benim olur öyle seyler merak etme belki görmemislerdir o anda ondan olabilir hemen alinma canim benim

hayal hadi gözün aydin ay bugün yok simdi de mi bu kiz

jujum tebrikler yeni uyari degisikligi icin lazim olanlara iyi geldi ama benim ihtiyacim yok cok sükür nasil olsa ben veriyourm kilo veremyenler düsünsün jujum gibi

nurcanim ins koca izin verirde basalrsin yüzmeye yüzmek daha cok zayiflatiyomus diyolar daha hareket olur senin icin

sahnurcum gecmis olsun canim benim seninde gercekten isin zor ya rabbim kolaylik versin

bengim eline saglik heryer mis gibin

kuzum üzülme gecer ama dikat et bence

yellovcum burdaki uyarilarada dikkat edersen daha cabuk kilo verirsin canim

izmirli sen nasilsin canim

pinarim balum kaymagim nerelerdesin canim benim özledim kiz dün az girmisin kac gündürde yoktun

hanifem sen nasilsin canim

reyhancim sende hosgeldin umarim hersey yolundadir canim benim

şahnurum geçmiş olsun anam bir türlü toparlanamadın sende yakında küt die sende hasta olcan die korkuyorum valla....

bak bak bak 3 kaşıktan fazla pilav yenmicek dedim ya sınırı doldurmuş heeee

bu arada sütlaç hafif bir tatlı ama keşke akşam yemeseydin çünkü onu yakacak zamanın kalmıyor gündüz yesen vucut harcardı onu bir güzel...

sabahki yediğin hazır mı sen mi yaptın canımcım ... hazırsa bir daha görmeyim git adam gibi evde kepek ekmeğine kendin yap hem daha az kalorili olur hem daha sağlıklı hazırların kalorisi yüksek ekmekleri yüzünden

senağlamaama ama nie öle diyon napim vermek istiyorum ama bu aralar az az gidiyor senağlama

günaydınlar güzel dostlarım kahvaltıda yarım siömit yedim bugün.
uyarı 3 e çıkmış sevindim çünkü ben bu hafta veremedmi gezmeydi temizlikti deren kaçtı ipin uci
yine de koyvermek yok
sağol ahlayarım bugün de allah güç verirse kalan yerleri halledim diyorum
şimdi ufaklığın kahvaltısını yaptırıcam
içtiğim kas gevşeticiden mi nedir yatınca kalbim ağızımdan çıkıcak gibi oluuyor
ve ben uyuyamıyorum bir süre ki yastığa çeyrek kala sızardım
hadi sonra gelirim mucuk mucuk

Günaydın...

Şahnur geçmiş olsun, artık buda son olur canım yaa, bu kadar mı üst -üste gelir. Ama Allah çaresiz dert vermesin bunlar gelir geçer canım.

Nurcancım konuştun mu kocişle gitcekmisin yüzmeye?

Simiryna canım akşam yediklerin bana fazla geldi. Nohut, pilav ekmek sırf unlu gıdalar. Üstüne sütlaç olmasaymış yine kurtarırdın oda tuz biber olmuş :=)

Ben akşam 1 kase mantar çorba , 1 tavuk pirzola, 5-6 parça patates (fırında yapılmış)

Yaa kızlar vücuduma bişiler oluyor. Fikir verin yaaa.

Şimdi ben 3 gündür(1 akşamki çikolata hariç) gayet iyi gidiyorum. Beslenme anlamında. Fakat 3 gündürde yemekten sonra içtiği su, şekersiz çay vücüuttan tam çıkmıyor. Bugün yüzüm gözüm de şiş. Tartı sonucuda pozitif maaleseff. Bugün direk yürüyüş ve bitki çayları içcem .

Çok tuzlu yemeden vücut niye ödem yapar kine?

canım sen ilaç felan alıyormusun onlar su tutuyor olmasın şebom.....

bengi anam sen nie simit yedin hı söle bakalım... sanki simit masun bişeymiş gibi birde simit yarım yedim diyon

JUJUcum aslında kahvaltıda domates salatalık biber bayılırım ama mevsimi olmadıgı için almamaya çalışıyorum...fakat sade peynirle ve zeytinle de çok sade oluyorve gözüm doymuyor

Yok jujum ya ilaçlarım bitti geçen hafta. Ama jel kullanıyorum. O yapmas heralde. Valla nasıl canım sıkkın. Suratım sirke satıyor, evden zahter getirdim şimdi demliyorum. Ama bozmıcam. Öğlen yürücem olmazsa akşam bile çıkıcam.

Bir karar aldım kızlar dün. Şimdi 15 tatil geliyor ya kızın ödev derdi olmıcak, eşime de ültümatom verdim. 15 gün her akşam yürüyeceğim. Hedef 2,5-3. kg. inşallah olur.

günaydın balkanların ve ortadoğunun en çıtır hatun adayları . jujum şebo bengi hanife kamer kuzu funda sarı papatya izmir haylaim nabersiniz şekerler
şahnurcum geçmiş olsun oğluna ama keşke kreşe yollamasaydın . bakacak biri olsaydı bugün o baksaydı . ben eski mahallemde oturuyo olsaydım bakardım kaana canım . en azın sürekli kontrol altında olurdu

bky gelmiş sitem etmiş . etme bacım yaa dalgınlıımıza gelmiştir . yoksa niye yazmayalım sana mesaj

kızlar dün eşimle konuştum . 5 kuruş vermem harçlığını kullanarak gidiyosan git sen bbilirsin dedi. sözde çalışmassam çocuklara bakarsam benim maaşıma yakın para verecekti ya böle çalışmayıp koca eline bakmak böyle konularda çok koyuyo . ama ben gidicem . o ne derse desin elif biraz büyüyüncede kesinlikle çalışıcam mesleğim elimde nasılsa . o samanada ben onu görürüm gıcık . neyse başınızı ağrıtmayım . hafta sonu yüz yüze görüşücem . fitnesle aerobiklede beraber yapılabiliyomuş . hatta bi çok alternatif varmış. oraya gidince detaylı bilgi alıcam ..

günaydın şeker kıslar ne haber ..

hayal geldimi kıslar ..........

sebnemselay canımbenimde oluyor dönem dönem,regli döneminde de diilsin sanırım dimi..tuzlu da yemiyormuşsun ..idrar yolu enfeksiyonu olabilir belki canım??

jujum haklısın dedim ya bu hafta gitti ipin ucu
ama borcum olsun hahaha
şebcuğum akilisli felan mısın zahter deyince
funda geçmiş olsun sana da

hoş gelmişsin aeben.. valla hayali beklemiyom bugün kendünde değildir ganımca....

nurcanım doğru söylüyorsun kendi paranı kazanmak gibisi yok hoş mesleğpin elinde istediğin zaman dönersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…