Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

esmeralda canım saçlarını güsel günlerde kullan...çok severim kısa saçı ama bana yakışmıyor...daha tombişş gözüküyom o zamanlülülülülülü
evet canım ben zayıflamıştım 36 beden bazen büyük geliyodu ama şu anda 44 bedenim ve hiç sebepsiz ne hamilelik geçirdim ne de başka bişi...ufff sinir oldum gene kendimekaydirigubbakcemile
bu arada sende çok güsel kilo vermişsin...spor yapıyormusun canım?

arkadaşlar ben zeytinin diette bu kadar sakıncalı oldugunu bilmiyordum....hemen müdahale ediyorum bu durumaaa

walla git nurcanımmm sen gidince paşa paşa vericekkk yok öle yağmaaa evde 3 çocuklan cebelleş sonra bi isteğin oldumu yan çizsinnn....yok yaaaa nerde öle bollukkk...
15 ytl verdim kesime....kuaförüne göre değişir ammaaa bizim burdaa çok ucuz sayılmaz...

sen güzel havalı bi fön çektirirsinn..benim ablamın nişanındaykenn böyleydi saçlarımm ama adam bir şekilli fön çektiii herkes bayıldııı marifetli kuaför bulman lazımmm
hanife güle güle kullan yeni imajını önler çok hoş duruyo keşke arkalar biraz daha uzunmu olsaydı acep
ben kısalttırdımmm ..kısa saç rahatlık be nurcanımm uzun saçı kurutması da zor oluyoo...benimkiler çabuk uza zatiii bi aya kalmaz enseme yapışır...aslında çok kısa değill ben kabarttım arkasınıı ondan birazda belkiii....amaaa ohhhhh hemencicik yıkayıp kurutuyorumm bi rahatki sormayınnn

kızlar ben biraz dinlenicem başım çatlıycak ağrıdan gözlerim sulanıyo elifide uyutiim yanına giriim kuzunun . anne kız sarılıp yatalım .. öperim herkesi

walla canımm bi şevk geliyyooo yapıyorumm bazen bişi yapmıyorumm...

evde bol bol mekik çek çok işe yarıyo birde step aletim var ondan yapıyodumm...ama epeydir hiç yüzünü görmedim.....bende 85 lerdeydimmm yavaş yavaşş jujun itip kakmasıyla olduu...ben çok dirayetsizim diyet konusundaa....ama isteyince oluyooo..ben bu kızlardan korkuma zayıfladım desem yeridir...

canım zaten yeni atlattım idrar yolu ama dün ağrım vardı, sen deyince olabilir valla dedim. dr.luğu aradım tahlil vercem. Ama ben bilmiyodum ödem yaparmı id. yolu enf. u?

evet canım yapabilir..idrartahlili filan yaptırırsın ve antibiyotik kullanmışsındır etkilemiş olabilirŞeniz

esmerlada bu arada canım ben denizliliyim ...denizlide yaşıyorum

toplight canım çok geçmiş olsun....ogluşun hemencecik atlatır inşaallah hastalığını

şahnurcum geçmiş olsun canım
kolay gelsin sana

sahnurcum gecmis olsun canim benim seninde gercekten isin zor ya rabbim kolaylik versin

şahnurum geçmiş olsun anam bir türlü toparlanamadın sende yakında küt die sende hasta olcan die korkuyorum valla....

Günaydın...

Şahnur geçmiş olsun, artık buda son olur canım yaa, bu kadar mı üst -üste gelir. Ama Allah çaresiz dert vermesin bunlar gelir geçer canım.

şahnurcum geçmiş olsun oğluna ama keşke kreşe yollamasaydın . bakacak biri olsaydı bugün o baksaydı . ben eski mahallemde oturuyo olsaydım bakardım kaana canım . en azın sürekli kontrol altında olurdu
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için saolun valla öyle ama allah daha beterinden saklasın diyorum bakalım az önce kreşi aradım ateşi 9,30 da 38,2 ye çıkınca ibufen vermişler tekrar çıkacak olursa mutlaka haber verin dedim
nurcanım sorma canım yaa mecburen gönderdim bırakacak kimse yoktu aksilik yaa babası hergün evde bugün eskişehire gitmişti

bu arada 4 büsküvi 1 bardak süt içtim nesquikli
anam ne bu nesquik bakem sen çocukların neskuikine fazla dadanıyon sankimhihoyyyt

canım saçlarını güle güle kullan ben çok seviyom kısa saçı ama kıvırcık olunca kısa kestiremiyom bu arada ptesi fön çektirmiştim herkes gölgesini yeni yaptırdım sanyor ama eskidi foto makinası bulsam size çeker gönderirirm ama yok maalesef

hihihii valla JUJU cumdan bende korktum...:Saruboceq:ve çok hoşuma gitti beni uyarışları...işi sıkı tutması çok güselll
bugün 1 saat yürüyüş yapıcam ve mekik felan çekicem

kızlar başım ağrıyor bilgisayara bakamıyorum bile yazamıcam... kusuruma bakmayın.. ilaç aldım azcık dinleneyim öle gelirim

ne oldu böylee hepinizeee baş ağrısııı....ilaç alın az kafanızı masaya yatırın bişiciğiniz kalmaz....

şebooo kız ültimaton neee ilk kez duydum bu kelmeyii...güzel bişise bende yapımmm adamaaa:roflol:

toplight canım benim de saçlarım röfleli...sarı saç tutkunuyum..ortalama olarak 1 ay sonra röfle yaptırmam gerek ama ben yaptırmıycam...kendime söz verdim 60 kiloya düşünce dip röfleye gidicem...keşke 2 ayda 60 a düşsem ama hızlı vermek iyi de olmuyo...saçlarmıda uzatıyorum yaza kadar hem çıtırcık hemde uzun saçlı olucam inşaallahhh
başarıcam başarıcam başarıcamkötükedihüso

sırnaşık şeysırnaşık şey bana kalırsa güsel bişeeey ..hemencecik fayda ediyo ...yumuşuyolar

selam kizlar

jujum ve sahnurcum gecmis olsun canlarim benimde valla öksürügüm var kac gündür balgam cikartamiyorum mahvediyo beni

jujum kiz veriyon veriyon bisey demedim hemen aglamasende sulu göz söyle bakem yarin ne göstercek tartin heee ben söylemeyim süpriz olsun ama beni gecemen

hanifem sen nörüyon anam nasilsin

ben geldim hemen gitcem kızlar malum şükürler olsun CANım burda gezcez yarın yokum ben muhtemelen
yazın tabloma -1 diye jujum naber senden önce mezun olcam burdan zayıf olcem ben zayıf sen şişgo kalacan...

hayal gözlü hşgeldin canım...canım sanırım eşin askerde ve izne geldi...çok sevindim senin adına:asigim:
ayrıca bu haftada kilo vermişsin...tebriklerrrkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…