• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yetişemedim mi......

Geçmiş olsun benim oğlanda hala iileşemedi yaaa neyseki babası izinde o bakıyor oğluşuma... Karnesinide gidip ben alcam ...

Neyse bende kaçıyorum herkese ii akşamlar

akşam yemeğimi yedim az öncecokacimcoook
sabah susamsız yarım simit yemiştim
ara öğün olarak yarım muzlu light bisküvi yedim 40 kalori
öğle yemeğim yarım kase mercimek çorbası ,bir paket hazır ayran ve 1 tane tavuk içi pirinç(içindeki pirinçler 2 çorba kaşıgı civarıydı)
akşamüzeri acıkmıştım biras 5 gibi bir muz yedim ve akşam yemeğim yarım kase mercimek çorbası ve bir but tavuk içi pirinç
şu anda da şekersiz çayımı içiyorum
nöbette oldugum için gece uzun benim için o yüzden 1 portakal yemeyi düşünüyorum ilerleyen saatlerde belki de elma

hayalim gözün aydın halı koltuk ve mutfak dolaplarını sildirdim
beni en çok onlar zorlayacaktı
ben de lavaboları hallettim
kalanını da yavaş yavaş yapcem
bugün yemekelri azcık fazla yedim
iş yapınca

bengigök merhaba canım...ohh temislik var sanırım evde dipköşe ...ne güsel tertemis olmuştur...rahatlayıveriyor insan değil mİ? ama yaa ev işi çok nankör 2 gün biraz rahatına bakınca insan hemen yığılıyor işler:oklava:

4.takımda boşu boşuna aylarımı harcamış demekki dün bi selam verdik sadece şebnem cevap vermiş saolsun ahleyar ve esmeri saymıyorum zaten onlar görür görmez meraba dediler üstüne alınan alınsın o kadar şey paylaşmıştık.Bir daha uğramayı düşünmüyorum genede hakkınızı helal edinnn

4.takımda boşu boşuna aylarımı harcamış demekki dün bi selam verdik sadece şebnem cevap vermiş saolsun ahleyar ve esmeri saymıyorum zaten onlar görür görmez meraba dediler üstüne alınan alınsın o kadar şey paylaşmıştık.Bir daha uğramayı düşünmüyorum genede hakkınızı helal edinnn

Canım Merhaba seni tanımıyorum ama böyle düşünme bence...
Arkadaşlar görmemişlerdir yazını yoksa neden görmezlikten gelsinler... kaydirigubbakcemile5

Günaydın arkidişler
Başım dönüyi, midem bulaniyi, anam bana noliyi, yoksam :1shok:
Birazdan kahvaltımı yapıcam kaşarlı tost yicem.
Sabah sandviç hazırlayamadım.

günaydınn arkadaşlarrra.s.
daha kimsecikler gelmemiş...ben nöbetten eşimin işyerine geldim...burda beraber kahvaltı yapıcass ...sonra eve geçicem ..uyumak istemiyorum ..çğnkü gündüz uykkusu kiloyu tetikliyor gibime geliyor:1no2:
eşim kahvaltıda simit poğaça yicek ben ise 4 zeytin bir parça peynir ve bir dilim kepek ekmek:lepi:

b.k.y canım ben de seninle tanışmadım...ama diğer arkadaşlar görseler ya da o anda müsait olsalardı selam verirlerdi...lütfen kırılma ve her zaman gel sohbete

kuzuzu cum canım bebiş istiyorsan ve hamile isen sevinirim ...ama düşünmüyorsan da telaş etme canım...benim bebişim yok ve benim her ay midem bulanır başım döner ama bişi olmas...hayırlısı canımcım

GÜNAYDIN
dün akşamki yemekte pilav ve etli patates yemeğinden sadece birer lokma tattım ıspanak yoğurt yedim sonra gezmeğe gittik pasta yapmış ev sahibi oğlumunkinden sadece bir lokma tattım sonra da kendime hayret ettim:)))
sabahki kahvaltım kepekli bisküvi 4 adet ve çay...
nasılsınız bakalım????

kuzuzu cum canım bebiş istiyorsan ve hamile isen sevinirim ...ama düşünmüyorsan da telaş etme canım...benim bebişim yok ve benim her ay midem bulanır başım döner ama bişi olmas...hayırlısı canımcım

Anam 7.5 aylık bir kuzu var yetiyor bana zati toparlayamadım hala kendimi
Allah olmayanlara versin. Aman Aman....

günaydınlarrr
kızlar dün gece oğlum ateşlendi 39,2 ye çıktı geceyi nerdeyse uykusuz geçirdim havale geçirmesin diye şimdi de ihaleye gireceğim mecburen kaanı sabah uykusuz uykusuz servise verim 7,20 de canım sıkkın anlayacağın

burçin hayırdır güzelim niye celallendin böyle ben senin mesajını görmedim mesala ve kendi üzerime alındım açıkcası ama herkes sıkıntılı günler yaşıyor olabilir benim gibi mesela reyhanım da meraba demiş kimse ona da bişey dememiş bence alıonganlık yapmana gerek yok

bu arada reyhan nasılsın yoksam bir an önce toparlanırsın inşallah keyfin yerindedir umaım
kızlar ben gidiyorum görüşmek üzere

fguleriyiyim canım? çok iyi hissediyorum kendimi çok şükür az yemek aslında çok güsel bişiy dimi...insan sabahları bile mide açısından daha rahat uyanıyor
toplight canım çok geçmiş olsun....ogluşun hemencecik atlatır inşaallah hastalığını:nazar:

kıslar kahvaltıyı öle geçiştirmeyin iki dilim kepek ekmeği peynir domates ne bilem işte böle şeyler yeyin daha faydalı yok kayısı yok bizküvi olmas böleeeee......

bu arada bky gelmiş..... sitem etmiş ve gitmiş.... keyfi bilir.. buradan ayrılırken işlerim yoğun vakit ayıramıyorum deip çekip gitmeyi biliyor kiii genelde gitmek isteyenler önce bana söler gitme taleplerini ve ben elimden geldiğinde kazanmaya çalışırım alternatif yaratırım gitmesin die ama öle lap die ortaya bir msj ve çek git....

sonra gel ve vay geldim bir slm bile yok nolcaktı yaniiii birkaçgün öncede geldin slm verdim kimse vermediği halde eee döndün cevap verdin mi slm vermişsin görmedim dedin mi yok... burada hazır ve nazır emirne amede durmuyoruz biz aaa bky geldi hadi yazalım die beklemiyoruz... herkesin kendine göre bir yoğunluğu bir temposu var belki stresli belki üzgün belki hasta belki aşırı mutlu farkedemedi.....

ve ben takımda alınganlık istemiyorum die bas bas bagırdım ne olursa olsun kim olursa olsun ben alıngan modda kimse istemiyorum....

kusura bakmayın sabah sabah tersimden mi kalktım bilmiyorum gerginlik var üstümde millet hastamısın deyip duruyor buda üstüne geldi...

Back