Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nurcan zahter iri kekik, antepten almıştım, ödem atar diye hatırlıyom.

Canım peki gidersen yavrulara kim bakcek.

Eşin eline bakmak kötü gerçekten, ne kadarda bencil oluyorlar dimi, kendi lükslerinden zevklerinden ödün vermesler ama

kızlarr herkese günaydın.....

şahnurum geçmiş olsun oğluşunaa...walla kız bu aralar bu ne tempoooo inşallah kg vermene yardımcı olurrr....yeni şubende hayırlı olsun....

bengicimmm ellerinize sağlıkkk walla mis gibi olmuştur ev...neysemm kaynanan geliyoda belki şu gezme işlerine ara verirsin biraz...

gülerim çok iyiyim sağol..işlerim çok yoğun ay sonu yaklaşıyo bir sürü kıvır zıvır iş var yapılcak...dünde uğrayamadımm bu aralar kusuruma bakmayın olarmııı

hayal sevgili kaptı gidiş o gidişşşşş ohhhh....

yelloww sen nerdensin canımm.... ayrıcaaa ne güzel kilolar vermişsinnnn neden dikkat etmedin be arkadaşımmm üstelik her alışında kat kat fazla olmuş....bu son olsunnn inşallah hepimizinn son olur...

jujummmm hadiii gel bakalımm yedi tepeye ...bakarsın çok beğenip geri dönmekde istemezsin....ben çok seviyorumm burayıı yaaaa istanbulll süper bi yerrr...

kızlar saçlarımı kestirdimmmm...kısacıkkk fırsat bulursam çeker gösteririm sizee...

ahleyar iyiyim canım sağoll....kız sen hergün bu zumbayı yaparsannn erirsin tabiii kaynanayıda al karşına tepinin tepinin durun ne güzel wallaaa...

reyhanım gelmişş göremedim ama fazlada kalmamış zatiii....inşallah gelir bi an önce....

smiryana ,kuzuuummm sizlerde iyisiniz dimiii...kız kuzu ne tatlıdır 7,5 aylıkkk ohh tam sevilmelikk...walla benim oğlan acayip huy değiştiriyo bu arlar benim adam diyoo gitgide senin huylarını almaya başladııı bi evde 2 hanifeee olmazzz dedii...ikinize birden nasıl yetişiyimmm delirtcekmisiniz beni diyeee söylendiii walla bu sefer ses etmedimmm aaaa ben ne yapımmm suç benimm miii...:bbo:

merhaba arkadaşlar!ben 13.takımdan definya .aranızda çok çok güzel kilo veren arkadaşlar var:)hepinizi tebrik ediyorum ve alkışlıyorum.darısı bana diyelim:))
merak ediyorum arkadaşlar ben sezeryan oldum ve çok da kiloluyum!malumu üzere:)göbeğimde şimdiden sarkma var!zayıfladıkça bu tümüyle sarkar diye ödüm kopuyor(sizlerin vücudunda sarkmalar oldu mu?bu konuda neler yapıyorsunuz?spor?krem??uyguluyor musunuz?
şimdiden teşekkürler

sebnemselay canımbenimde oluyor dönem dönem,regli döneminde de diilsin sanırım dimi..tuzlu da yemiyormuşsun ..idrar yolu enfeksiyonu olabilir belki canım??

canım zaten yeni atlattım idrar yolu ama dün ağrım vardı, sen deyince olabilir valla dedim. dr.luğu aradım tahlil vercem. Ama ben bilmiyodum ödem yaparmı id. yolu enf. u?

definya benim de öyle
karın alt karın gibi sırf yağ
ve sarktı
ama hiç nbi şey kullanmıyorum
sadece mekik çekebilsem düzeli o da yetecek ama onda da boyun ağrım çok oluyor

KEKİK
(Thymus vulgaris, (Labiatae).

ÖZELLİKLERİ:

Diüretik/idrar söktürücü, antispazmodik/ spazm giderici, sedatif/ sakinleştirici, ekspek-toran/balgam söktürücü, digestif/hazmı kolaylaş-tırıcı, antiflatulan/ bağırsak gazlarını giderici, sekretegog/salgı bezlerim çalıştırıcı, kolagog /safra akışını düzenleyici, antibakteryel/mikropların yaşa-masını engelleyici, dezenfektan/mikrop öldürücü, antihelmintik/bağırsak kurtlarını düşürücü.

ÖNERİLEN HASTALIKLAR:

Ağızdan: Grip, soğuk algınlığı, hazımsızlık, mide krampı, âdet sancılan, bronşial astım, bronşit, boğmaca öksürüğü, amfizem, sar'a krizi.

Haricen: Skleroz, kas erimesi, romatizma, gut, raşitizm, burkulmalar, dişeti iltihapları.

ALTINBAŞAKOTU

Solidago officinalis

Kullanılan kısmı:

Çiçekleri

Özellikleri:

Dlüreük/idrar söktürücü .

Önerilen hastalıklar:

Ödem, albümin, nefrit, üremi, sistit.

Kullanım şekli ve dozu:

2 bardak suya l tu*tam konup haşlanır. 2 dakika demlendirildikten sonra içilir.

demek kekik .ilkkez duydum canım .
ben kaynanamla aynı binada yan yana dairelerde oturuyorum canım . büyük okula gidiyo ortancada gidecek bu sene . bi elif evde kalıyo kaynanam kendisi kaç aydır ısrar ediyo kızım git çlış niye evde boşboş oturuyosun diye . bende kocama güveniyom nasılsa bana garanti verdi çalışmasanda olur diyo klava:klava: evet canım kendi lükslerinden asla taviz vermez . ki bende çok masrafsız ve tutumlu bi kadınımdır sigara falanda içmiyorum çok gezmemde çocuklarla çıkarsam ayda 1 yada 2 bi yerlere giderim o kadar . neyse ben bi şu çaprazımdaki kreşle görüşeyim bakalım sonuç ne olacak

tabikiiiin evde yaptım sabdüvüçimiiiii:1closedeyes:
buarada sanırım ben pilav kavramını anlamadım:sm_confused:
haftada sadece bir kez mi yeniyo pilav? ben 3kaşık geçmemk kaydıyla yeninebilir gibi düşündüm snaırımkaydirigubbakcemile3
aaay bundan sonra pilav makarna yemicem ben karar verdim.. yok haftanın 1 günü yok 3 kaşık hiç yemem yaaa.. ölmem heralde pilavsız makarnasızsenağlama

hanifem ooo bir geldin pir geldin merak ettim lşimdi saçlarını nasıl oldu acaba bende kestirmiştim ama şimdi pişmanım düğünde nasıl bir model yaptıracam bilemiyorum....

kızlar çok güneş varrrr biraz parlak çıktımmm :)

Son düzenleme:
yok şekerim sınırlama getirmedim... ama 3 kaşığı aşma dedim ama şöle bişide var hergün pilav makarna yiyorsan bunu azaltabilirsin ya 2 kaşığa düşür yada bir gün yiyorsan diğer güne yeme ama yok dayanamam diyorsan da sen bilin 3 kaşığı geçme

canımcım seni uzun saçlı görmeye alışığım ya önce baktım tanıyamadım... ama güle güle kullan ben kısa saçı daha çok seviyorum bakımı kolay oluyor....
kıssssss hanifeee siizn orda kuaförlerin nasıl kız çok para alırlamrı anam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…