Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canım artık sıkı tutacam ben de sabah ve akşam işe gelip giderken 15 er dk yürüyorum ama spor yapmam lazım yavaş yavaş başlayım diyorum çok terlediğim için muhafaza edemiyorum bu sefer çabuk hasta oluyorum, bahar gelince tam gaz yaparım ama. kaydirigubbakcemile3

bakmayın juju 3 uayrı yaptı diye valla şutlamaz belki 3 uyarı olmadan ama çenesiyle şutlamaktan beter eder demi jujum :roflol:,
tatlım sıkı tutmayınca olmuyo zaten biz aman nasılsa veririz deyip salıyoruz bazen ve bunu bi tek kendimize itiraf ediyoruz hatta bazen edemiyoruz bile...

sizin yerinizede öptüm kokladım kuzumu . şimdi uyuttum ama çok uyumaz ablaları bağırıp duruyo

hayal ben bi spora başlasam ahh . bu kilolar yapışmayacakta spor yapmıyom . işte bugün platese niyetlendik programı bulamadım . ama bişi duydum burada güzel bi kompleks varmış becerebilirsem ona gidicem

nurcancım spora bende niyetleniyom ama niyetlenmekle olmuyo hadi deyip başlamak gerek en önemlsii devam edebilmek,
ben başlıyorum iki gün yapıyorum üçüncü gün of pof hade gitti...

selamlarrr
kızlar bu şubeye alışana kadar katılımım az olacak kusura bakmayın katılımım yok diye diyetimi bozduğumu düşünmeyin sakın bugün sadece 2 adet sunta biskuvi yedim pazardan beri diyetimi hi bozmadım canım tatlı istiyor ama yemiyom wc olayını bir halledeyim sorun bitecek

jujum sevindim 3 uyarı olmasına çünkü ben sizler sayesinde 3. uyarımı kullanıyorum şimdi ama biran önce gidecek inşallah bu uyarılar da

hayall gözün aydın CANın geliyormuş hadi bakalım çok sevindim kızlar dedim ya katılımım az düzene girince artacak hepiniz öpüldünüzz

şahnur senin için çok sevindim canım ne güzel diyetini bozmaman

kızlar şimdi belediyenin açtığı bi kursla görüştüm hafatada 7 gün yüzme yıllık 250 ytl imiş. ona gitmeyi düşünüyorum . akşamabi eşimle konuşalım bakalım ne dicek

canımmmmmm bir daha asla ama asla ne eski takımını ne eski kaptanının hakkında kötü bir söz duymayayım takımımda..... 7. takım tamamı kardeş takımdır bizim için hepsi birdir.. senden 7. takımdansın zaten şu an aramızda olma sebebinde bu 7. takımımızın bir üyesiydin... bir elin beş parmağı bir değildir bu bir gerçek ama herkesin farklı bir uslubu tarzı vardır... kimse kimseyi takımdan atmak istemez nie atsın sende bie çaba bir gayret görseydi ne bilim en azından kilo veriyor ama 0,50 tamamlayamıyor olsaydın atmazdı eminim jjuli seni ... kardeş takım oldumuz için bende biliyorum senin gidişatını kilo alıyordun ve veremiyordun ...

bizimle devam etmek istiyorsan lütfen bu konuya dikkat edelim sadece kendinden bahset yeter....

ayrıca bu besklenme düzeninle verememen doğaldır zatiiii hem katılımında az olduğpunda motivasyonunmkopuş olabilir ben katılımı önemserim öle haftada bir iki girmek gibi bir durum olmas inş...

herkes vermek için çaba gösteriyor umarım bu durum senin için tetikleyici olur ve silkelenirsin bu aşamada elimizden gelen bişey olursa ne ala

eeeeee ben ensenize yapışmazsam cumaya yok aldımyok şu mazeretim vardı der gelirsiniz....

fundam dedim ya size en başta bizim takım sıkı diğerlerinden bakın öle karar verin diye jujunun sayesinde kuralların sayesinde çok olmasada bazen biraz kıpırtı oluyo hepimizde...
dimi ama hayalcim... bende olmasam bu takım çekilir miii

valla kolay kolay şutlamıyorum emek harcayan kimse gitmez ama bir çaba yoksa ve kurala uymamışsa paşa paşa gidecek elbette... inş bu 3. uyarılar hiç alınmaz

canım seni düşündüm zati kendini borçlu hissetmektense bölesi daha ii olucaktır die umut ediyorum:sm_cool:

yellov sana sarı dicem karışmasın...

ne zamandan beri kilo vermeye çalışıyorsun????

olur canım sarı desırnaşık şey canım ben saha önceden de kiloluydum 66 idim sonrasında 16 kg vererek 50 kiloya düştüm ve evlendim bu kiloyu günde 2 saat yürüyüş yaparak ve aburcuburdan uzak durarak vermiştim ..sonrasında kullandıgım ilaç ve en önemlisi benim pisbogaazlıgım yüzünden kilo aldım ...canım takıma giriş tarihimi tam olrak bilmiyorum ama bi ara 69 a düşmüştüm.hatta hatta 65 kilo oldugum agustos ayında 58 e bile düşmüştüm ...çok çabuk kilo veren ve alan biriyim tahminim bu seferde 60 a kadar kolay gider...ama hızlı vermek istemiyorum yavas verip ve birdaha almamalıyım
koşu bandım var evde ve yürüyüş yapıyorum ..bugün nöbetteyim yürüyemiycem yarın telafi edicem inşaallah

JUJU bravo sana çok güsel kilo vermişsin? ne kadar sürede verdin? ve neler yapıyorsun paylaşırmısın?hergün yediklerimi paylaşıcam yanlış bildikelrimi uyar canım olur mu?yanlış beslenme bilgim çok fazla benim
bu arada form çay içiyorum şua nda:içelim:

Aslında bende pek düzenli gidemedişm 62,8 leri gördüm ama sonradan hgeri 68leri görünce dank etti kafama ... şimdi azda olsa hep verip 60 olup gitmek amacım... Ben özellikle 2 aydır haftada 0,50 civarı veriyorum bazen fazla bazen az ama hep böle bol bol yeşil içiyorum.... Yemeklerim hep yarım porsiyon bu aralar pilav yemiyorum bile bol çorba içiyorum.

Sen yediklerini aktar ben yada diğer arkadaşlarım hatalarını göreceklerdir

BEN ÖĞLEN PEK YİYEMEMİŞTİM ACIKTIM AZ ÖNCE BİR ELMA YEDİM ŞİMDİ YİNE YEŞİLÇAYIMI İÇİYORUM, SANKİ HASTA OLACAKMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM KIRGINIM BİRAZ.mirmirmirmir

fguler dikkat et canım grip şu sıralar çok salgın
yeşil çaya ben de alışkınım aslında ama bu aralar ihmal ettim ...günde 3 fincan nasıl sizce kızlar?sınır var mı yeşil çayda günlük limitte?

günde 3ten fazla içme bence azı karar fazlası zarar
kafein mi barındırıyormuş ne fazla içmek uykusuzluğa sebep olabilirmiş ve faydasını azaltırmış

Aslında sınır var die biliyorum ama ben en az iki kupa içiyorum bazen 4

guler dikkat et canım sağlığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…