• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm jjulim.... hoş gelmişsin......

canım düğünün mersin ayağı bu cumartesi... istanbul ayağı haftaya yok anam daha halledemedim ama bir çare buldum evde giydiğim ve beli sıkan belli olan bir çorabımı aldım dikiş yerinden lastik bölümüdi çoraba zarar gelemeycek şekilde kesitm... anam ondan sonra bir rahat oldu bir rahat olduuuu.... ama şimdi pentinin hanmileler için yaptığı çorabı gördüm bulursam ondan alacam eee hamile karına göre geniş yaptılarsa bende baya baya rahat ederim die düşünüyorum heç giymedim ama deneyecem....

valla bilemiyorum uyarıları napsak aslında taviz de vermek istemiyorum ahanda bu şarkıdaki kimin çeker giderim

Artık seninle duramam,
Bu akşam çıkar giderim
Hesabım kalsın mahşere
Elimi yıkar giderim

Sen zahmet etme yerinden
Gürültü yapmam derinden
Parmaklarımın üzerinden
Su gibi akar giderim

Artık sürersin bir sefa
Ne cismim kaldı ne cefa
Şikayet etmem bu defa
Dişimi sıkar gierim

Bozarmı sandın acılar
Belaya atlar giderim
Kurşun gibi mavzer gibi
Dağ gibi patlar giderim

Kaybetsem bile herşeyi
Bu aşkı yırtar giderim
Sinsice olmaz gidişim
Kapıyı çarpar giderim

Sana yazdığım şarkıyı
Sazımdan söker giderim
Ben ağlayamam bilirsin
Yüzümü döker giderim

Köpeklerimden kuşumdan
Yuvrumdan cayar giderim
Senden aldığım ne varsa
Yerine koyar giderim

Ezdirmem sana kendimi
Gövdemi yakar giderim
Beddua etmem üzülme
Kafama sıkar giderim!

jujum valla salmayıs salanı fark edersen geri sıkarsın tatlım yav,
azcık acı bize hade lüffen...:roflol:..

jujum ben sana bişi dicem ama kısma bana,
şu bizim uyarılar varya hani 2 uyarı olunca şutluyorsun bizi,
tatlım be gel şunu 3 yapalım noluy lüffen ya,
ben 2 hafta önce 2 kilo verdim sonra durdu gene yav,geçmişte çok kilo vermişleride düşünelim nolur,
artık zor oluyo benim ya gitmesi,ascık tolerans tanı bize 3 yap şu uyarıyı,benim durumumda olan kıslarda var içimizde bi düşün emi jujum,sağol şimdiden,

kısma banada valla elimden geleni yapıyorum 1 kayısıyla kahvaltı olurmu ben 2 günüdr öle yapıyom yav gitsin diye ama takımdan şut yemekte istemiyorum ben senağlama...

nan hayal hiç yakısıyormu sana hee :mymeka:
zaten kayısıyla kahvaltı edersen kg veremezsin kepek ekmeğini ye peynirini domatesini salatanı yeeee sadece kayısı olmaz Çok üzgünüm çoook

zaten juju bildiğim kadarıyla hak eden kişilere tolerans gösteriyor
o yüzden sıkma sen canını :lepi: azimli hayalim benim Şeniz
şimdi takıma x kg ile giriyor 3 ay sonra 4+x olunca diskalife olması normal değilmi

nese ben gidiyom hade baş baş
msn569kf1fx7.gif

julyet canımcım ben 24 kilo verdim aldığım olmasaydı bu kilo 28 falan olacaktı artık zorluyor bünyem beni ben pes etmiyorum ama takımdan kimsenin gitmesinide istemiyorum hepimiz ii anlaşıyoruz ve paylaşım yapıyoruz,
ben olmasam 2 uyarısı olan başkası gitcek ondan diyorum,
ben bu hafta 500 versem uyarım siliniyo benim :)...

julyetim bide şu var canım bişi istemiyo ki bişi yemek için yiyorum onuda,
kendime baskı yapa yapa iştahı kapattım he :roflol:...
bide kilo alan için demiyorum july ben yerinde sayan için diyorum,
kilo alanna verelim cezasını uçuralım boynunu :roflol::roflol::roflol::roflol:...

Son düzenleme:
evetttttttttttttttttt ..... kıslar kararınımı verdim.....

uyarı alma hakkını 3 e çıkarıyorum ama bu demek değil ki tapır tapır dökülelim hepimiz 2. uyarılarımızı alalım.... şahnurum 2 uyarılı zati ona da iilik etmiş olduk 3. uyarısını almaması için... eee bide üst üst everip duraksayanları düşündüm e sizde çok israr ettiniz ... e işime de geldi tabeeee ama bak 3 den ötesi yok ona göre heeeeeeeeeeeeee

evetttttttttttttttttt ..... kıslar kararınımı verdim.....

uyarı alma hakkını 3 e çıkarıyorum ama bu demek değil ki tapır tapır dökülelim hepimiz 2. uyarılarımızı alalım.... şahnurum 2 uyarılı zati ona da iilik etmiş olduk 3. uyarısını almaması için... eee bide üst üst everip duraksayanları düşündüm e sizde çok israr ettiniz ... e işime de geldi tabeeee ama bak 3 den ötesi yok ona göre heeeeeeeeeeeeee

mersi katı ve set kaptancım...
hihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2:emir_bebek:sositososito:dance::teytey::roflol:...

julyetim bide şu var canım bişi istemiyo ki bişi yemek için yiyorum onuda,
kendime baskı yapa yapa iştahı kapattım he :roflol:...

canım sakın öyle yapma o zaman vucut daha cok alısır ve metabolizban yavaslar
arada metabolizmayı sasırtmak gerek
yeşil cay iç günde 2 tane birde 2 lt su iç yerimseniben
ha birde spor tabiki günde yarım saat yapsan yeter
ama ac kalarak zayıflanmaz bunu sende biliyorsun

günaydın arkadaşlarrrkaydirigubbakcemile5
sabah kahvaltım yarım susamsız simit ve sekersiz çay:kahve:
yarım litre su içtim
light bir gün diliyorum hepmiseee:nazar:

Juju buraya yumruk havaya .

OLeyyyyyyyyyyyyyyyy

Hepimiz vermek istiyoruz şekercim ama artık vücut direnç gösteriyor, hayale katılıyorum sürekli alımda olan uzun süreee aynı kg. da kalan cezasını alsın, ama hepimiz bir çaba gösteriyoruz hatalarımızda oluyor insanız ama burda olmak motive ediyor hepimiz, yavaşda olsa ilerliyoruz yolumuzda.

aha spor hariç ben onların hepsini yapıyorum,
içim yeşerdi yeşil içmekten
suyuda içmeye çalışıyorum zaten,sabahta işe gelirken mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum tatlım julym sağol...
july senin fx156 nasıl gidiyo...

jujum yımrık bekleyoz senden ama gösümüse değil oley oley oley diciiiiiz:roflol:,
bak gördünmü hepimiz istiyomuşuz içimizde basılı kalmış senden tırsımıza :roflol:...

şebo he tatlım katılıyorum sana ben burdayken daha güsel motive neyin oluyom :)...

günaydın arkadaşlarrrkaydirigubbakcemile5
sabah kahvaltım yarım susamsız simit ve sekersiz çay:kahve:
yarım litre su içtim
light bir gün diliyorum hepmiseee:nazar:
al bir hata daha.. asla ama asla kahvaltı die simit yenmöicekkkkk...... git adam gibi kahvaltı yap bundan iidir.... bu arada bize takılmak istiyorsan geçmişi okuman lasım orada sana sölenmiş sözler olabilir mesela ben seni bir konuda daha uyatrdım bakıyom okumamış gibisin...

eeeeee sen bizim takıma takıldın emmeeeeeee beni daha katıyımdır lider olaraktan adamı öle bir eritirim kiiiiii

Juju buraya yumruk havaya .

OLeyyyyyyyyyyyyyyyy

Hepimiz vermek istiyoruz şekercim ama artık vücut direnç gösteriyor, hayale katılıyorum sürekli alımda olan uzun süreee aynı kg. da kalan cezasını alsın, ama hepimiz bir çaba gösteriyoruz hatalarımızda oluyor insanız ama burda olmak motive ediyor hepimiz, yavaşda olsa ilerliyoruz yolumuzda.

mersi katı ve set kaptancım...
hihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2:emir_bebek:sositososito:dance::teytey::roflol:...

juju bu kararın için seni canı gönülden tebrik ediyorum bi tanesin sen ya..

jujum yımrık bekleyoz senden ama gösümüse değil oley oley oley diciiiiiz:roflol:,
bak gördünmü hepimiz istiyomuşuz içimizde basılı kalmış senden tırsımıza :roflol:...

şebo he tatlım katılıyorum sana ben burdayken daha güsel motive neyin oluyom :)...
:teytey: vatana billete hayırlı uğurlu olsun biri yumruk mı didiÇok üzgünüm çoook

Back