Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jujum ben sana bişi dicem ama kısma bana,
şu bizim uyarılar varya hani 2 uyarı olunca şutluyorsun bizi,
tatlım be gel şunu 3 yapalım noluy lüffen ya,
ben 2 hafta önce 2 kilo verdim sonra durdu gene yav,geçmişte çok kilo vermişleride düşünelim nolur,
artık zor oluyo benim ya gitmesi,ascık tolerans tanı bize 3 yap şu uyarıyı,benim durumumda olan kıslarda var içimizde bi düşün emi jujum,sağol şimdiden,
kısma banada valla elimden geleni yapıyorum 1 kayısıyla kahvaltı olurmu ben 2 günüdr öle yapıyom yav gitsin diye ama takımdan şut yemekte istemiyorum ben senağlama...
evetttttttttttttttttt ..... kıslar kararınımı verdim.....
uyarı alma hakkını 3 e çıkarıyorum ama bu demek değil ki tapır tapır dökülelim hepimiz 2. uyarılarımızı alalım.... şahnurum 2 uyarılı zati ona da iilik etmiş olduk 3. uyarısını almaması için... eee bide üst üst everip duraksayanları düşündüm e sizde çok israr ettiniz ... e işime de geldi tabeeee ama bak 3 den ötesi yok ona göre heeeeeeeeeeeeee
julyetim bide şu var canım bişi istemiyo ki bişi yemek için yiyorum onuda,
kendime baskı yapa yapa iştahı kapattım he :roflol:...
günaydın arkadaşlarrrkaydirigubbakcemile5
sabah kahvaltım yarım susamsız simit ve sekersiz çay
yarım litre su içtim
light bir gün diliyorum hepmiseee
al bir hata daha.. asla ama asla kahvaltı die simit yenmöicekkkkk...... git adam gibi kahvaltı yap bundan iidir.... bu arada bize takılmak istiyorsan geçmişi okuman lasım orada sana sölenmiş sözler olabilir mesela ben seni bir konuda daha uyatrdım bakıyom okumamış gibisin...günaydın arkadaşlarrrkaydirigubbakcemile5
sabah kahvaltım yarım susamsız simit ve sekersiz çay
yarım litre su içtim
light bir gün diliyorum hepmiseee
Juju buraya yumruk havaya .
OLeyyyyyyyyyyyyyyyy
Hepimiz vermek istiyoruz şekercim ama artık vücut direnç gösteriyor, hayale katılıyorum sürekli alımda olan uzun süreee aynı kg. da kalan cezasını alsın, ama hepimiz bir çaba gösteriyoruz hatalarımızda oluyor insanız ama burda olmak motive ediyor hepimiz, yavaşda olsa ilerliyoruz yolumuzda.
mersi katı ve set kaptancım...
hihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2sositososito:dance::teytey::roflol:...
juju bu kararın için seni canı gönülden tebrik ediyorum bi tanesin sen ya..
:teytey: vatana billete hayırlı uğurlu olsun biri yumruk mı didiÇok üzgünüm çoookjujum yımrık bekleyoz senden ama gösümüse değil oley oley oley diciiiiiz:roflol:,
bak gördünmü hepimiz istiyomuşuz içimizde basılı kalmış senden tırsımıza :roflol:...
şebo he tatlım katılıyorum sana ben burdayken daha güsel motive neyin oluyom :)...