• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eeee kızlar hayırlı olsun 3. uyarınız :roflol:..anam bakın kış bitecek hee mart dedinmi güzel havalar sırıtmaya başlıyor asılın accık yaaa...şöyle haftada 500-1000 gr verseniz süper olacak...
jujum ben takımlara girene kadar sen gidermisin ki...:uhm:
sabah yine aynada popoma göbeğime bakıyordum nasıl vercem ya üstümde kalırsa diye evham yapıyordum eşim dedi sana söz destek vercem..çünkü sen çok mutsuz oluyorsun veremediğin zaman...ben bebekle ilgilenirim sen pilatesmi yapçan koşu bandına mı çıkcan ne istiyorsan onu yap dedi..hafta sonları ormana yürüyüşe çıkarız kızda hava alır dedi..ayy bi mutlu oldum sormayın gitsin kızlar.:sm_cool:sositososito.ben anamdan korkuyorum..o yanımda oldumu nasıl beceriyor bilmiyorum ama illa ki kilo aldırıyor bana.benneyaptımki.dikkat etsem bile..40 ım çıkana kadarda yanımda olcakya veremem diye korkuyorum:1no2:

SELAM KIZLAR
sabahtan beri yazdıklarınızı ara ara okudum ama yazamadım malum bizim müdür:)))
nasılsınız cümleten???
ben dün akşam hiç kaçamak yapmadım çorba ve sebze yemeği bir dilim ekmek bol sarımsaklı yoğurt yedim akşam yağsız süt içtim gece de bitki çayları karışımından bir kupa.
sabah da kalkar kalkmaz 2 bardak su saat 10 gibi bir dilim ekmek peynir çay az önce bir fincan yeşilçay içtim
ama öğlen yemeğinde evden sebze getirdim buzluktan hazır, buradaki bayana rica ettim çok tuzu yapmış ya...

hayalcim gözün aydın şimdiden canım benim ama bir kayısıyla kahvaltı olmaz bari süt falan iç gülüm ya

fundacım tatlım sağol,
kıs yemek istemediğimden değil yiyemiyorum ondan öle geçiştirdim,
şimdi aktivia yicem...oda kayısılı :roflol:...

afiyet olsun cicim
ha bu arada yeni kuralımız hayırlı uğurlu olsun vatana millete...

bengicim kolay gelsin şekerim aman yorma kendini dikkat et...

hanife nasılsın canım nasıl gidiyor??

juju sevgili kaptanım sen nasılsın reglin ne alemde??

öğle yemeğimi yedim az kuru, az pilav birazda patates püresi
sütlaç getirmiştim akşam yememek için kendimi zor tuttum valla...
bugün için getirdim ki tadına bakayım diye
juju dan fırçayı yiyince korktum kızlar yedi ben baktım :(

hayal gözün aydın bacım kayısıların afiyet bal şeker olsun ama kalori olmasın:))

jujum sorma valla diyebilirsin ben dediydim diye

kamer ben o ara tv ye geçmişim görmedim mesajını canım

ösge daha doğurmadın anacım doğur düşünürüs sana bi güzellik :)

kuzu sen bu işi öğrendin
funda sende ii gidiyosun canım

kızlar çıkıyorum benim ufaklık ağlıyo .. onla oynıyayım ascık .. herkese güzel bi gün dilerim (hayalinki kesin güzel olcakta:)) resim isteyoz kız haberin olsun

nurcanım sağol tatlım,
evet Allahın izniyle güsel geçecek bugün inş,kalbim gümbür gümbür atıyo,
CANım kırıkkaleye kadar geldin 2 saat sonra burda inş...
kolay gelsin nurcan uğraş bebişler hade koştur azcık peşinde,
uyarı 3 oldu diye salma hade hade:)...

ben öpmekle doymam ısırmam lazım nurcan,
gerçi sen öpülmesine bile kıyamıyonda ben ısırcam bağane bağane:)...

selam kızlar..nasılsınız?

umarım kilo durumlarınız ve moralleriniz iyidir..öptüm hepinizi ayrı ayrı Şeniz

ohh ohhhhhh birde utanmadan 5 kaşık pilav yedim de sen... jjulim saan az bile yapmış güzelim bu takımda kişmse 5 kaşık pilav yemes yiyemes oyarım vallaaaaaa
JUJU tşk ederim canım uyarın için...bana da sen gibi bir kaptan lazım zaten...tam aradığım gibisin :) sen beni akıllandır hayatım .ama juliet bana bişiy yapmadı :) sadece kilo vermedim diye eledi ..diğer arkadaşlar çok azimli çokk kilo verdiler elenmediler.umarım ben gibi 2 hafta üstüste kilo verememe gafletinde bulunmaslar..bu bana ders oldu iyi oldu benim için hırs yaptım...çok iyiyim son 4 gündür yürüyüşlerimi d eyapıyorum ..ama sanırım diet olarak yanlışlarım var..sizlerde beni uyarınca düzelteceğimi düşünüyoruma.s.
canım ayrıca nöbetteyim o yüzden geçmişi düzgün okuyamamıştım daha dikkat edicem bundan sonra hem beslenmem hem paylaşımlarıma ...söz veriyorum kavlatıda simit de yemicemmm:1hug:

perim hoşgeldin tatlım nasılsın,
yellow tatlım bizde uyarı 3 e çıktı sizdede öle olsaydı kıs keşke,
gerçi belki öle olsa bu kadar hırs yapmazdın sen takım dışı kalınca yaptın demi...

yellowdaisy canım juju sağolsun bizi çok sıkı tutuyor. ama bazen ben diğer takımlara girip okuyorum böyle sıkı kaptan yok maşallah iyi ki ben bu takıma düştüm valla...
jujucum sabah sabah o damardan girişin neydi parçaladın :)))

fundam dedim ya size en başta bizim takım sıkı diğerlerinden bakın öle karar verin diye jujunun sayesinde kuralların sayesinde çok olmasada bazen biraz kıpırtı oluyo hepimizde...

Back