Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben iyi değilimmmm kemal paşalarda yok oldular zatiiii....(( çokkk pişmanımmm çokkkesmeraldam nasilsin canim görüsemiyok nezamandir kemalpasa nasil oda iyimi :)
hoşgeldiniz kızlar bengi sen aldıktan sonra banada yolla . ev temizlenecek ama tembelliğim üstümde bacım
hanife naber canım
izmir yediklerin ideal canımö . ohh sporada başlanmış . bende birazdan tv 8 de plates yapıyolRar onu yapcam
ohh ohhhhhh birde utanmadan 5 kaşık pilav yedim de sen... jjulim saan az bile yapmış güzelim bu takımda kişmse 5 kaşık pilav yemes yiyemes oyarım vallaaaaaaiyi akşamlar arkadaşlar akşam emeği olarak 5 kaşık kuru fasule ve 5 kaşık pilav yedim ve marul salatası ve 1 dilim ekmek..az önce light kola içtim onu içmemeliydim:uhm:
alam yaaaaaa ben ne dedim ne gördüm... güzelim 5 kaşık pilav zaten normal porsiyon demektir asla ama asla pilav 2-3 kaşıktan fazla lınmayacak hatta herzaman pilav yeniyorsa bunu arada bire bile indirebilirsin... birdaha görmeyim tamam mı şekerrrGünaydın kızlar
Akşam 1 kepçe kurufasulye, 5 kaşık pilav ve salata yedim.
Biraz önce kahvaltımı yaptım. Kaşarlı zeytinli sanviç.
Öğlende yine kurufaulye, pilav ve yoğurt yiyeceğim
Akşama Allah Kerim.
ben sana demiştim desem miii demesem miiiiiiiihoşbuldum canım nasılsın . dün yediklerin gayet iyi ben dün 1 dilim pasta yedim kızlar fazladan :)) bu arada fhurmanımda fiyaskoydu . ilk gün akşama kadar yaptım sonra puffff :))
evet yediklerin gayet güzel işe yürüyerek gelmende güzel valla ii gidiyon ... takipteyimgüzeller günaydın mutluu mupmutlu sabahlaaaaaar...:sm_cool:
sabah sabah 30dk yürüyüş yapıp işe geldim.. işede geç kalmışım ascıkkaydirigubbakcemile3
şeflerim ters ters bakışlarla izledi beni.. ama napim ekstra hareket olmadan sadece sağlıklı beslenerek hedefime ulaşmam zor olucak gibi...
zaten kaptanımızda kilo vermezsek bu hafta kıscak bize.. ekstra bişiler yapıp çok vermem gerenk)
buarada dün akşam: 4kaşık pattes yemeğii, 2kaşık pilav, birde salata yedim
bu sabah: 1yumurta 1dilm kızarmış ekmek birazda peynir yedim, 2bardakta çay içtim
sorma hanifem ya bende bu hafta elenecem die tırsıyom ama dikkat de ediyom napsak ki uyarı hakkını 3 emi çıkarsak ...günaydınnn kızlarrrr
ben iyi değilimmmm kemal paşalarda yok oldular zatiiii....(( çokkk pişmanımmm çokkk
bengicimmm kolay gelsin sana ....
yelowww sende hoş geldinnn.....yediklerinde iyi ama 5 kaşık pilav sankimmm fazlaaa oldu..
hayalde gelmemiş acep işemi gelmicektii yoksa öğleden sonramı izin alıcaktıı
ooooo heyecan tavan yapmıştır şimdi........delikafaduldenherkese günaydın,öptüm sizi kocaman...
esmerim he eşim gelecek 3:30 Allahın izniyle burda olcak şükürler olsun
alıp geri şirkete geleceğim,
izni yarın öğleden sonra kullancam
akşam 1 tane gün kusuru kayısı yedim,
sabah: 1 tane gün kurusu kayısı yedim şimdi yeşilimi demledim cici süzgeçli bardağımla:)...
alam yaaaaaa ben ne dedim ne gördüm... güzelim 5 kaşık pilav zaten normal porsiyon demektir asla ama asla pilav 2-3 kaşıktan fazla lınmayacak hatta herzaman pilav yeniyorsa bunu arada bire bile indirebilirsin... birdaha görmeyim tamam mı şekerrr
..