• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben kaçarrr öpüldünüz....

burçinnn görünüp görünüp kaybolusyon arada mesaj yaz barim....senide öptümmm

ahleyarcım esmerim saolun kaybolmadımda
gittiğimden beri neler yapmışsınız onları okudum da anam kafam ağrıdı bi sürü şeyy
yeni arkadaşlar gelmiş bizim yerimize yokluğumuza da pek kolay alışılmışş yanee
neyse bi hatrınızı sorayımdedim hayalin gözü aydın yarın okur artık
eee neler yapıyonuz okudum gerçide baya

iyik burcinim sen napiyon canim benim dedim bakti selam vermeden gitti kiz anam üzüldüm yane neyse yaqzdin sonunda anam herkesin yeri ayri canim benim senin yerinde ayri tabikide biz birbirimizle atisip duruyok kilo veriyok aliyok iste öyle sen neler yapiyon bakalim kilo felan almamisindir umarim

yok canım almadım hala aynı takılıyom nasıl vercem diye kıvranıp duruyorum kilo verme süreci biraz moralimi bozdu aslına bakarsan birazda o yüzden kaçtım sürekli bu konuya yoğunlaşmak bende ters tepki yaptı yeme yapma dedikçe yiyesim gelir benim öle ters gıcık bi huyum var baktım yanlış yolda ilerliyorum biraz uzaklaşayım dedim açıklama yapmadan kaçmış gibi oldum belki ona da biraz kızmış olabişlir juju ama şimdi açıklama fırsatım oldu ilerde boş yeriniz olursa tekrar gelmek isterim hepinizi kocaman öpüyorum

hayalim allah kavuştursun canım..hasret sona eriyormuş,sevindim,sen baya bi süslen bence kuaföre felan git,bi bakım yap...zımba gibi çık karşısına hadi bakem....

iyi akşamlar arkadaşlar akşam emeği olarak 5 kaşık kuru fasule ve 5 kaşık pilav yedim ve marul salatası ve 1 dilim ekmek..az önce light kola içtim onu içmemeliydim:uhm:

Günaydın kızlar
Akşam 1 kepçe kurufasulye, 5 kaşık pilav ve salata yedim.

Biraz önce kahvaltımı yaptım. Kaşarlı zeytinli sanviç.
Öğlende yine kurufaulye, pilav ve yoğurt yiyeceğim
Akşama Allah Kerim.

günaydın güzeller . dün elifle hastanedeydik . eve geldiğimizde kaynanamda misafir cvardı akşamda anneme gittim o yüzden yoktum .. bugün burdayım ama

hoşbuldum canım nasılsın . dün yediklerin gayet iyi ben dün 1 dilim pasta yedim kızlar fazladan :)) bu arada fhurmanımda fiyaskoydu . ilk gün akşama kadar yaptım sonra puffff :))

günaydınlar herkese kızlar
2 gündür sabh akşam ev gezmesindeydim ve maalesef açamklarım oldu.
ama bugünden de k hemen toparlıyorum
sabah kahvaltım klasikti öğlen ne yapıcam bilemiyorum
of sıkıldım ya 2 gün üst üste gezme olayına.dışarda çalışmak inanın daha iyi
diyet noktasında mahvediyor beni
funda kuzu zuzu nasıl gidiyor arkadaşlar
baya bir koptum ya 2 gündür neyse bugün uğrarım sıkça

kızlar 2 gündür evde olmayınca ev perişan oldu
yapılacak çok iş var
halı koltuk silinecek
mecbur kadın çağırıcam bu sinir sıkışmasından dolayı
diyeceksiniz ki e ayyüce sen taaa ne zaman dedin bunları
hafta sonu kaynanamlar gelecek antalyadan onların gelmasine yakın yaptırayım demiştim.

Back