Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben CANımı almaya didiyorum gelcem öptüm sizi siteye gelemezsem şimdiden öpem...
evetttttttttttttttttt ..... kıslar kararınımı verdim.....
uyarı alma hakkını 3 e çıkarıyorum ama bu demek değil ki tapır tapır dökülelim hepimiz 2. uyarılarımızı alalım.... şahnurum 2 uyarılı zati ona da iilik etmiş olduk 3. uyarısını almaması için... eee bide üst üst everip duraksayanları düşündüm e sizde çok israr ettiniz ... e işime de geldi tabeeee ama bak 3 den ötesi yok ona göre heeeeeeeeeeeeee
bakmayın juju 3 uayrı yaptı diye valla şutlamaz belki 3 uyarı olmadan ama çenesiyle şutlamaktan beter eder demi jujum :roflol:,
tatlım sıkı tutmayınca olmuyo zaten biz aman nasılsa veririz deyip salıyoruz bazen ve bunu bi tek kendimize itiraf ediyoruz hatta bazen edemiyoruz bile...
canımmmmmm bir daha asla ama asla ne eski takımını ne eski kaptanının hakkında kötü bir söz duymayayım takımımda..... 7. takım tamamı kardeş takımdır bizim için hepsi birdir.. senden 7. takımdansın zaten şu an aramızda olma sebebinde bu 7. takımımızın bir üyesiydin... bir elin beş parmağı bir değildir bu bir gerçek ama herkesin farklı bir uslubu tarzı vardır... kimse kimseyi takımdan atmak istemez nie atsın sende bie çaba bir gayret görseydi ne bilim en azından kilo veriyor ama 0,50 tamamlayamıyor olsaydın atmazdı eminim jjuli seni ... kardeş takım oldumuz için bende biliyorum senin gidişatını kilo alıyordun ve veremiyordun ...ohh ohhhhhh birde utanmadan 5 kaşık pilav yedim de sen... jjulim saan az bile yapmış güzelim bu takımda kişmse 5 kaşık pilav yemes yiyemes oyarım vallaaaaaa
JUJU tşk ederim canım uyarın için...bana da sen gibi bir kaptan lazım zaten...tam aradığım gibisin :) sen beni akıllandır hayatım .ama juliet bana bişiy yapmadı :) sadece kilo vermedim diye eledi ..diğer arkadaşlar çok azimli çokk kilo verdiler elenmediler.umarım ben gibi 2 hafta üstüste kilo verememe gafletinde bulunmaslar..bu bana ders oldu iyi oldu benim için hırs yaptım...çok iyiyim son 4 gündür yürüyüşlerimi d eyapıyorum ..ama sanırım diet olarak yanlışlarım var..sizlerde beni uyarınca düzelteceğimi düşünüyoruma.s.
canım ayrıca nöbetteyim o yüzden geçmişi düzgün okuyamamıştım daha dikkat edicem bundan sonra hem beslenmem hem paylaşımlarıma ...söz veriyorum kavlatıda simit de yemicemmm:1hug:
eeeeee ben ensenize yapışmazsam cumaya yok aldımyok şu mazeretim vardı der gelirsiniz....yellowdaisy canım juju sağolsun bizi çok sıkı tutuyor. ama bazen ben diğer takımlara girip okuyorum böyle sıkı kaptan yok maşallah iyi ki ben bu takıma düştüm valla...
jujucum sabah sabah o damardan girişin neydi parçaladın :)))
dimi ama hayalcim... bende olmasam bu takım çekilir miiifundam dedim ya size en başta bizim takım sıkı diğerlerinden bakın öle karar verin diye jujunun sayesinde kuralların sayesinde çok olmasada bazen biraz kıpırtı oluyo hepimizde...
valla kolay kolay şutlamıyorum emek harcayan kimse gitmez ama bir çaba yoksa ve kurala uymamışsa paşa paşa gidecek elbette... inş bu 3. uyarılar hiç alınmazbakmayın juju 3 uayrı yaptı diye valla şutlamaz belki 3 uyarı olmadan ama çenesiyle şutlamaktan beter eder demi jujum :roflol:,
tatlım sıkı tutmayınca olmuyo zaten biz aman nasılsa veririz deyip salıyoruz bazen ve bunu bi tek kendimize itiraf ediyoruz hatta bazen edemiyoruz bile...
selamlarrr
kızlar bu şubeye alışana kadar katılımım az olacak kusura bakmayın katılımım yok diye diyetimi bozduğumu düşünmeyin sakın bugün sadece 2 adet sunta biskuvi yedim pazardan beri diyetimi hi bozmadım canım tatlı istiyor ama yemiyom wc olayını bir halledeyim sorun bitecek
jujum sevindim 3 uyarı olmasına çünkü ben sizler sayesinde 3. uyarımı kullanıyorum şimdi ama biran önce gidecek inşallah bu uyarılar da
hayall gözün aydın CANın geliyormuş hadi bakalım çok sevindim kızlar dedim ya katılımım az düzene girince artacak hepiniz öpüldünüzz
Teşekkürler canım sana da ince günler lülülülülülü
yellov sana sarı dicem karışmasın...
ne zamandan beri kilo vermeye çalışıyorsun????