• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kiz hayal bakiyom kaynanayla simdiden samimisiniz cok muhabbet tez ayrilik getirmesin sonra kizz evlenince degismesin bu

keske hep böyle olsa benimd eakaynanamin öyle annemgibi olmasini isterdim

Allah korusun Allah esirgesin kıs maşallah iyiyiz ban dioki ben sana kızım demiyom annem canım kızım güzel kızım diom dio,:nazar:
sağolsun inş hep böle gider ya Allahın izniyle,

tatlım inşallah verecem tez zamanda mezun olcam sona takılırım takıma gelenlere hala burda olanlara,
inş hepimiz mezun oluruz sağlıkla...Şeniz

takımda yer olmasa da ben burda sizlerle yazışsam paylaşım yapsam olur mu arkadaşlar:asigim:aslında ben geçen cumaya kadar 7.takımda idim ama 2 hafta üztüste kilo veremediğim için diskalifiye oldum benneyaptımkive bu durum beni tetikledi hırs yaptım kilo konusunu..ama yer yoksa rahatsız etmiyim gene de..sohbetlere katılıp zayıflama çabalarımı paylaşsam olur mu?

olur canim benim niye kabul etmiyelim sen gel paylasim yap buyur kimse istemezlik yapmaz hem kardes takim daymissinda bak sen hadi görüm senide ver kilolari

hele diyorum ben bu kısı tanıyorum biyerden seni cadı seni,
kıs hakat julyet uydumu böle kurala helal valla,
tatlım bizde istediğin gibi paylaşım yapabilirsin tabe,
buna bizim kızlardan kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum ve bide şöle bişi oluyo biri gidince bizde yerine yeni olarak paylaşım yapanı alios bis:)
yakında jujum la ben yolcu gel tabe girersin birimizin yerine mck:)...
ha esmerimde yolcu adayı bi kaç kilosu kaldı sadece:)...

ahleyar tşk ederim canıma.s.takımımdaki arkdaşlarım hepsi çok tatlıdırlar iyidirler zaten..ama ben adı üstünde diskalifiye oldum ...çok azimliyim şu anda ..vericem kilolarımı ...hep beraber vericess inşaallah:Saruboceq:

yellow veririz tatlım beraberce,
sen azimli ol yeter veririsin julyet utanır sona ah niye yolladım takıma + getirirdi der vurur başını sen iste yeter...

hayal gözlüm evet canım...az bi tanışıklıgımız var:1hug:inşaaalah daha çok tanışıcass kaynaşıcazz

yellow hiç şüphen olmasın tatlım kaynaşırız hatta bak biz sarmaş dolaşız sende bizden olursun,
ahleyar senin daha çok var hıh:roflol:,ben senden önce gitcem hıh
sanki benim 2-3 varda :)...

kamercim hoşgeldin nasılsın?

esmeraldacım adın hanifeydi dimi valla karıştırıyorsam nolur kusura bakmayın nicklerle isimleri, canım söylemesi ayıp bu öğlen turşu yedim de acayip su içiyorum karnım davul oldu:))) ben de seni öptüm canım...

şu doğadan form çayından alayım yine bari wc olayına birebirdi o...

Kamer sende kaynanayla halı silmişsin daha ne istioyn kine, benimkinin o konuda bir faydası hiç olmamıştır. 2 doğumumda toplam 2 gece kaldı. sadecede yemek yaptı :(

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için saolun şu an uykuya öyle çok hasretim ki anlatılmaz
zaten pazar gecesinden uykusuzdum
funda doğadan form yarıyorsa ne güzel bana hiç etki etmiyor artık o
kızlar eve gidip uyuyacam akşam muhtemelen giremem kendinize iyi bakın

şahnurum dinlen tabi canım ya sonra Allah korusun sende hastalancan yorgun uykusuz nereye kadar bünye aman dikkat et noluy,
doğadan formlar falan ban etki etmiyo,
ben daha ağır çaylara alışrtırdım kendimi galiba:)...

kiz hayal burcin kiz bky canim benim

fundacim iyim canim sen nasilsin balim

yellowum merek atma kaynasuruk gel sen

hayal kiz senin dogtru 2- 3 kilon var daha

kıs ahleyar dalgamı geçiyon benle bak kilo çizelgeme :),
funda ii akşamlar canımcım,
kıslar ben gider herkese ii ve hayırlı akşamlar,
gidem süsülenem yarına aşkııııııııııııım geliyo Allaha şükürler olsun,
kızlar ben şafak sayarken hepiniz yanımdaydınız herkesten Allah razı olsun hepiniz sağolun,
Rabbim herkesi sağ sağlim kavuştursun inş...

Back