Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gencim kim acarsa acsin biz de yardim ederiz.

Nöbetleşe de yapabiliriz tablo islerini, musait olan bu hafta bende bu is der mesela.

Haftalik kilo bildirimi yapıp kilolari takip etmek sart, digerleri dedigin gibi haftanin moduna gore de düşünülür. Fikri olan ortaya söyler.

Kiz sen ne zamandir kk dasin?
En kidemli acsin konuyu en gidemeyen o cunku

CEYDOS kusu nerede ucuyor acaba?

Şimdi topiği kim açacak takım kapanacak ortada kalcaz
Calismiyor olsam coktan acmistim
sakin kızlar yarın bende evimde ve işimin başında olacağım. En fazla bir kaç gün gecikme ve karar aşaması olur, toparlarız hemencecik.
bu fikrine de katılıyorum ladyim. A Arrietty_ e yüklenmemek lazım tamamen ki oda zevk alsın burada olmaktan.
Haftalara bölüp 2 şer kişilik görev dağılımıda yapabiliriz.
Kendi adıma benim içinde gün boyu işte olduğum için zor oldu. Akşam eve gidip yemek/ ev düzeni telaşı oluyor zaten. Eşimle akşam telefon kullanımı anlamında yeni kararlar alınca menü yorumlarına da çok katılamadım.
Hatta hepinize gıcık oluyordu diyebilirim
Şaka şaka ama teli çok elime alırsam söyleniyordu.

Kizlar ben dun ödül aksami yaptim azicik, o yüzden menu paylasmadim.

Bugun omad,
Yarin 40 saatlik oruc planliyorum, tabi bugünün nasil gececegiine bagli olarak.

Leydiniz cumaya eksi getirecek, no panic

Tabi reglime de az kalmis app a gore ama bakicaz bakalim gecen 5 gun gecikmisti.

Kiz sen ne zamandir kk dasin?
En kidemli acsin konuyu en gidemeyen o cunku

CEYDOS kusu nerede ucuyor acaba?
Üyelik süresinden kıdem dersek en düşük rütbeli benim

Anlık durum bu bende.Nasıl dardayım, çok zor koşullardayım anlatabildim mi
Son bir kaç saatim akşam yola çıkıyorum.
Ama yarından sonra canım kaptanımın verdiği her türlü göreve ve yardıma hazırım.

CEYDOS ev taşıyor kuşum hemide şehirler arası. Yakında oda gelir bence.

Cok çilekeş bir yasamin var ya, hiç de kiyamam. Hemen yardimina kosayim, iki krem falan süreyim

Hadi iyi eglenmeler, iyi dinlenmeler sana.
Sen don, ortaligin tozunu attiririz

Cok çilekeş bir yasamin var ya, hiç de kiyamam. Hemen yardimina kosayim, iki krem falan süreyim

Hadi iyi eglenmeler, iyi dinlenmeler sana.
Sen don, ortaligin tozunu attiririz
Gel kız bir avuç Türk kalmışız buralarda. Rusçam gelişti yeminle

dünya için küçük ama kendim için büyük planlarla dönüyorum kuşum Biraz para harcamamız gerekecek ama kocamı ikna çabalarındayım
Göbeğinden girdim konuya algılarıyla oynuyorum

Yeni topik arkadaslar

Yulaflı, badem unlu, kuru meyveli, şekersiz kurabiyelerim fırını atılmayı bekliyor.
Bunları çok seviyorum çünkü hem aşırı tok tutuyor, kabızlığı önlüyor, içinde şeker un gibi zararlı maddeler yok ve kahveyle, özellikle espresso ile çok güzel gidiyor.

Eklentiler

• B5C92F5C-578E-4F9E-87F5-9D54D4467A41.jpeg
    182,6 KB · Görüntüleme: 108
beni unutmussunneyse geliyorum yeni topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…