Kızlar benim size şöyle bir teklifim var açıkçası A Arrietty_ kaptanımın şahsi hayatında yeterince sorumluluğu olduğunu (ev,iş,çocuklar,aile) düşünüyorum. Takım kaptanı gibi tablo vs düzenli bir sorumluluk artık almasın. Yeni topicte bir kişiye tüm tablolar puanlar vs yüklemek de yanlış olur. Mesela yeni topikte sohbet herkes bildirimini yapar ve ilk sayfada kilo tablosu olur puanlama vs yapmayız. Ne dersiniz? Şahsi fikrim kaptan başlığı altında bir kişiye çok fazla yüklenmek yanlış bunu eski kaptan yardımcısı olarak söylüyorum çok yoğun bir trafikti çünkü.
Ulen 3 gün tatil kaçamağı yaptık takım elden gitmiş. Açaydınız kollarınızı gitme diyeydiniz
Aynı fikirdeyim canım, hem sizleri özlerim hem motivasyonum bozulur biliyorum kendimi.
Sanada katılıyorum @sedulu cum. Kaptanımız gerçekten çok yoruldu. Hele ki cuma yoğunluğunu bilen biri olarak hak vermemek elde değil.
Calismiyor olsam coktan acmistim
Şimdi topiği kim açacaktakım kapanacak ortada kalcaz
sakin kızlar yarın bende evimde ve işimin başında olacağım. En fazla bir kaç gün gecikme ve karar aşaması olur, toparlarız hemencecik.Calismiyor olsam coktan acmistim
bu fikrine de katılıyorum ladyim. A Arrietty_ e yüklenmemek lazım tamamen ki oda zevk alsın burada olmaktan.Gencim kim acarsa acsin biz de yardim ederiz.
Nöbetleşe de yapabiliriz tablo islerini, musait olan bu hafta bende bu is der mesela.
Haftalik kilo bildirimi yapıp kilolari takip etmek sart, digerleri dedigin gibi haftanin moduna gore de düşünülür. Fikri olan ortaya söyler.
Iyi hos guzel fikir veriyorunuz ama grubu acan yokde hayde acin yaw.
Legacy guzeldiUmudumuz var
Üyelik süresinden kıdem dersek en düşük rütbeli benimKiz sen ne zamandir kk dasin?
En kidemli acsin konuyu en gidemeyen o cunku
CEYDOS kusu nerede ucuyor acaba?
Üyelik süresinden kıdem dersek en düşük rütbeli benim
Eki Görüntüle 2914959
Anlık durum bu bende.Nasıl dardayım, çok zor koşullardayım anlatabildim mi
Son bir kaç saatim akşam yola çıkıyorum.
Ama yarından sonra canım kaptanımın verdiği her türlü göreve ve yardıma hazırım.
CEYDOS ev taşıyor kuşum hemide şehirler arası. Yakında oda gelir bence.
Gel kız bir avuç Türk kalmışız buralarda. Rusçam gelişti yeminleCok çilekeş bir yasamin var ya, hiç de kiyamam. Hemen yardimina kosayim, iki krem falan süreyim
Hadi iyi eglenmeler, iyi dinlenmeler sana.
Sen don, ortaligin tozunu attiririz
Gel kız bir avuç Türk kalmışız buralarda. Rusçam gelişti yeminle
dünya için küçük ama kendim için büyük planlarla dönüyorum kuşumBiraz para harcamamız gerekecek ama kocamı ikna çabalarındayım
Göbeğinden girdim konuya algılarıyla oynuyorum
beni unutmussunYeni topik arkadaslarSağlıklı Yaşam Gurmeleri
😍SAĞLIKLI YAŞAM GURMELERİ BİRLİKTE ZAYIFLIYOR 😍 🌿Her gün düzenli menü paylaşımı yapmanız gerekmektedir. Spor bildiri mi varsa aynı post içinde eklenmeli. 🌿3 gün üst üste sağlıksız besin tüketenler topicten çıkarılmaktadır. 🌿Her cumartesi sabah tartı bildirimini fotoğraflı şekilde yapmanız...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba aletli pilates e devam ediyor musunuz?Hellooooo ben geldim Napıyorsunuz bugün aletli pilatese başladım öyle aciyür ki her yerim