- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
- 88
Misafirin mi var kaptanim?Salona yatak kurdum
Ay okudum. Mideniz iyi kaldiriyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafirin mi var kaptanim?Salona yatak kurdum
Ay okudum. Mideniz iyi kaldiriyor
Yarin seni gecer miyim acaba?
Ne aksami kiz. Gece olduİyi akşamlarrrrr![]()
Yeni eve girdim
Hiç üzerime alınmadım halis muhlis Türküm çünkü.Hellööög takım nasılsınız perşembeniz perişan olmamıştır umarım ehuhehhe ecnebistandakiler anlayamasın içerikli metin oluşturuyorum![]()
Pırasaları yedikten sonra suyunuda kafama diktim. Çorba gibi olmuş zaten.Biz uyuycaz nerdeyse sen suda yüzen pırasalarını yiyorsun![]()
Evlat olsa sevmem pırasayıHiç üzerime alınmadım halis muhlis Türküm çünkü.
Pırasaları yedikten sonra suyunuda kafama diktim. Çorba gibi olmuş zaten.![]()
![]()
Önünde saygıyla eğiliyorum sayın saygıdeğer muhteşem kadın
Ben de çocukluğumdan beri çok severim. Sadece pırasayı değil bilimum yeşil sebzelerin hepsini çok seviyorum.Evlat olsa sevmem pırasayı![]()
Yolda görsem yolumu değiştiririmBen de çocukluğumdan beri çok severim. Sadece pırasayı değil bilimum yeşil sebzelerin hepsini çok seviyorum.![]()
Pirasa sevilmezmi ya.Evlat olsa sevmem pırasayı![]()
Pırasa şiddeti bu evlerden ırakPirasa sevilmezmi ya.
Ama kucukken yemezdim..annem 3 saat sofrada oturtmustu Beni..halamlar geldiydi kurtulmustum daha fazla Pirasa yemegi basinda oturmakdan.
Zalim Ana![]()