Yıkatmadım kız kaldı eğitime başlayıncaOhh maşallah bitti gitti say sen
arada ufak kazalar olur belki
halıları yıkatmadın daha dimi
Ay hadi insallah olsun bitsin aparat daha çok sevdi benimki de.Baya iyi tutmus ilk gunler bir haftaya kadar normal buyuk tuvaletini yapmamasi canim ,biz lazimlik hic kullanmayip.direkt aparatla basladik ikimiz icinde eniyisi oldu bence sizin icinde oyle olucakartik aliskanlik kazanmistir gazaniz mubarek olsun
Aksamina agrim baslamisti 2gun halsizdim ,pazartesi esim yapti baya ates ,terleme ,halsizlik tum etkilerini gösterdi onda .
Tam 3 yaşına girdiği zaman başladım. Benimki 2.5 yaşında başladı yaptıktan sonra söylemeye. Doğum gününden bi hafta önce baktım geceden sabaha kadar bez kupkuru tutmuş. Bi cesaretlendim başladım. Pes etmedim bez de bağlamadım hiç kafası karışmasın diye.Kaç yaşında?
Ben de istiyorum ama cesaret edemedim..
Şimdilik yaptıktan sonra söylüyor, söylemeyi öne ala bilirsek çıkarırdım bezi
Tadını çıkarın gerisini boşverin. Nice seneleriniz olsun.Kızlar bir son dakika kararı ile yarın kısa bir tatile gidiyoruz eşimle
Hafta sonu evlilik yıldönünümüz, pandemi yüzünden de uzun süredir anne baba tatili yapmamıştık
Biraz kaçalım yazı kapatalım dedik
Her gün spor salonuna inicem söz
bol bol yüzer kilo almadan dönerim diye planlıyorum
15 sayfa ne kizzGunaydinnn ,aksam yine uyumusuz kalmisiz simdienu yaxip gecmis yapiyorum 15sayfa gecmis var uyumadiniz mi yoksa
Ohhhh git bakalimmKızlar bir son dakika kararı ile yarın kısa bir tatile gidiyoruz eşimle
Hafta sonu evlilik yıldönünümüz, pandemi yüzünden de uzun süredir anne baba tatili yapmamıştık
8 gun havuz deniz kum gunes yetmedi laLori kiz sen neyini kiskancan misler gibi tatil yapıp geldin ya euroları burada 10 katına bozdurdun afiyetle yedin
Ben kocayı bırakıp seninle mi gitsem tatile8 gun havuz deniz kum gunes yetmedi labidaha gitmek istiyorum. Hele bide gidip gelip bi bakmisim bosanma bitmis. Yeni ev bitmis hazir. Nasil guzel olur nasil
Kiz bizim icin guzel oldu100 euro bozdur al sana 1000 tl. Valla bolll bolll bahsis verdim. Hatta beni geri ceviren bile oldu ‘ abla cok olmadimi? Yok diyorum. helal et’ diye bagiriyorlar
Bi yandan seviniyorum bi yandan uzuluyorumulke ne haldee
Hayatini yasarsinBen kocayı bırakıp seninle mi gitsem tatile
Ay seninlede ne dağıtılır varyaHayatini yasarsinsenin gibi sexy sempaze yanimda olsun. Herkesi kölen yaparim lenn
O hayvanin kani bozuk. Bn kurtuldum ondan cok sukurAy seninlede ne dağıtılır varya
O kocanda hiç akıl yokmuş senin gibi neşeli kadını kaybetmiş
şaka bir yana çok severim kız kıza tatilleri
ama çok kafama uyan arkadaşım yok bu konuda
ya kocaları izin vermiyor ya bebeleri küçük
Ay alemsinO hayvanin kani bozuk. Bn kurtuldum ondan cok sukur
Kuzenimle gittim bu yaz iste. Ikimizde şendul
Ordan soruyorlar eniste yokmu eniste?
Dedim yok onlari gömdük geldik
Boyle bakiyorlar
Yeni enişte bakaydınız gitmişkeneO hayvanin kani bozuk. Bn kurtuldum ondan cok sukur
Kuzenimle gittim bu yaz iste. Ikimizde şendul
Ordan soruyorlar eniste yokmu eniste?
Dedim yok onlari gömdük geldik
Boyle bakiyorlar
Latte seviyorumya belki sutlu de severim dedim ama sevmedim.Günaydın miami hatunu
Ben hiç sevmem sütlü kahve
Kahvenin anlamı black benim için şekersiz mis gibi
Bence al kesın al hemen al haftada 4 gun yap ıncecık ol yeterınce ınce bwllı degılmişsin gıbı takıl a sana motıvasyon2.el bende düşünmedim değil
hani yapmazsam bir köşeyi beklerse çok içim acımaz diye
zayıflamak için haftada 5 gün 45 dk süper olur diyorlar
form tutma döneminde 3 gün yapsan yeter o zaman bu mantıkla
3 günde yapılır ya dimi her şekilde
motivasyon cümlesi bekliyorum please
Ohhhh valla hııc kıskanmadık gozumuz de yok ohhh tabı ya geziin yıyın ıcın cilveleşinn ohhKızlar bir son dakika kararı ile yarın kısa bir tatile gidiyoruz eşimle
Bende boşayıp katılayımmı gıBen kocayı bırakıp seninle mi gitsem tatile
Darisi basimaAy alemsin
bizim bir arkadaşta eski kocasından rahmetli diye bahseder. Bir keresinde vah vah ne sebepten öldü diye sormuşlardı.
Baktim baktim bol bol.
Yeni enişte bakaydınız gitmişkene
Havasini atiyor gene BamyaJuniorLatte seviyorumya belki sutlu de severim dedim ama sevmedim.
Zaten ilk defa yaptim.
Normalde bende sade espresso ya da sade Turk kahvesi seviyorum.
Ha bir de Kuba espressosunu cok severim, yalniz onu sekerli iceceksin geleneksel olarak oyle. Ozel bir cezvesi ve ozel bir teknigi var. Esim cok guzel yapar.
katıl şendullaraBende boşayıp katılayımmı gı
Kolay gele bamyamBen cocuklari gezdirdim,
Kocis de aksam yemegi yapacakti, yapmis mi yapmamis, gene gece kaldi onun yüzünden aksam öğünüm, sorumsuzluk resmen
Kolay gele bamyam
Ben de az once ilk doz icin randevu aldim mecburen. Aslinda hic olmak istemiyorum ve korkuyorum yan etkilerinden. Ama Florida disinda seyahat cok zorlasti artik sinirlerim bozuluyor.Bende bir ay sonra alicam randevu muhtemelen. İlki bende sadece kol ağrısı yapmıştı iki gün.
Aynen oyle. Mesela bu sabah cocuklar okula hazirlanirken weight training yaptim 30 dk. Cocuklar yokken hergun GYM'e gidiyordum ama artik mumkun degil. Bende boyle bos buldugum her ani degerlendiriyorum. Esimin evde GYM'i var ama orayi da kullanamiyorum. XCok masculine. O kadar cok alet edevat varki daraliyorum. Ben de kendime arada Turk TV seyrettigim odayi spor odasi gibi yaptim. Biraz kucuk ama zaten cok aletim yok idare ediyor. TV seyrederken steps falan yapabiliyorum.evet ya dışarı her zaman çıkamıyorsun
evde hazırda imkan olsa
yemek pişerken bile yaparsın bir şeyler
Offf yaaa esim de ikinci dozdan sonra cok hasta oldu asiri korkuyorum.Aksamina agrim baslamisti 2gun halsizdim ,pazartesi esim yapti baya ates ,terleme ,halsizlik tum etkilerini gösterdi onda .
Harikaaaa! Son dk tatilleri hep en guzel olanlar. Yediklerine dikkat eder bol bol yuzersen benim gibi kilo bile verirsin canimcim keyfine bak, iyi tatiller.Kızlar bir son dakika kararı ile yarın kısa bir tatile gidiyoruz eşimle
Ben en cok esimle tatil yapmayi seviyorum cunku tanidigim tek manyak oAy seninlede ne dağıtılır varya
O kocanda hiç akıl yokmuş senin gibi neşeli kadını kaybetmiş
şaka bir yana çok severim kız kıza tatilleri
ama çok kafama uyan arkadaşım yok bu konuda
ya kocaları izin vermiyor ya bebeleri küçük
Buda obur bamyaaaGuneslendim kiz bugun, hava ne guzeldi.
Yorulmusum bak guneslenirkene