Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence al kesın al hemen al haftada 4 gun yap ıncecık ol yeterınce ınce bwllı degılmişsin gıbı takıl a sana motıvasyon🤣🤣

Ohhhh valla hııc kıskanmadık gozumuz de yok ohhh tabı ya geziin yıyın ıcın cilveleşinn ohh😂

Bende boşayıp katılayımmı gı:KK53:
kız nazara geldim ya, hep kalça bacaktan alırdım
mezuniyetten sonra tam tersi belim 2 cm kalınlaşmış
hem söyleyene bak sendeki bacak bende olacaktı
her gün mini giyerdim 😂

boşamadan da katılabilirsin, nakit akışı lazım kuzum tatil dediğin biter gider 😂😂

Ben de az once ilk doz icin randevu aldim mecburen. Aslinda hic olmak istemiyorum ve korkuyorum yan etkilerinden. Ama Florida disinda seyahat cok zorlasti artik sinirlerim bozuluyor. :kızgın:

Aynen oyle. Mesela bu sabah cocuklar okula hazirlanirken weight training yaptim 30 dk. Cocuklar yokken hergun GYM'e gidiyordum ama artik mumkun degil. Bende boyle bos buldugum her ani degerlendiriyorum. Esimin evde GYM'i var ama orayi da kullanamiyorum. XCok masculine. O kadar cok alet edevat varki daraliyorum. Ben de kendime arada Turk TV seyrettigim odayi spor odasi gibi yaptim. Biraz kucuk ama zaten cok aletim yok idare ediyor. TV seyrederken steps falan yapabiliyorum. :KK6:

Offf yaaa esim de ikinci dozdan sonra cok hasta oldu asiri korkuyorum. :KK17::KK17::KK17:

Harikaaaa! Son dk tatilleri hep en guzel olanlar. Yediklerine dikkat eder bol bol yuzersen benim gibi kilo bile verirsin canimcim keyfine bak, iyi tatiller. :KK71::KK71:

Ben en cok esimle tatil yapmayi seviyorum cunku tanidigim tek manyak o:KK70::KK70::KK70:
Bizimkine de 40 ından sonra bir şeyler oldu. Otel ararken kriterlerinden biri eğlencesinin nasıl olduğuydu.
Ama hak ettik bu günleri çocuklar küçükken akşam millet discoya geçerken biz odaya çocuk uyutmaya çıkardık. En büyük keyfimiz tv de film izlemek olurdu🤦🏼‍♀️

Bizimkine de 40 ından sonra bir şeyler oldu. Otel ararken kriterlerinden biri eğlencesinin nasıl olduğuydu.
Ama hak ettik bu günleri çocuklar küçükken akşam millet discoya geçerken biz odaya çocuk uyutmaya çıkardık. En büyük keyfimiz tv de film izlemek olurdu🤦🏼‍♀️

8 yilin sonunda ilk kez bu yil gece odada cocuk beklemeden tatil yaptim 🤣 kendileri uyudular sagolsunlar.

Bir 8 yil sonra da cocuksuz tatil yaparim 😃

Aaa 1 gun annemlere satip kactim bu sene, hic yoktan iyidir 😀

Lori Lori kiz ben sana niye yemek yapayım bozdurursun euronu portakalda ördek yeriz :KK53:

üşenme kabakları dilimle at fırına
üstüne hemen kıyma sosu hazırla 2 dk da
en altta kabak üstüne sarımsaklı yoğurt en üste kıyma sos dök ye
bak hem kolay hem lezzetli hem hafif
40 yilda bi tabak yemek istedik loo🥺 tmm ulen bi alo deriz alla allaa

X