Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok iyi güle güle kullanın balkonunuza da bayıldım bu arada

Afiyet olsun..
Meyve salatasında neler oluyor?

Menün iyi, spor hiç mi yok?

Afiyet olsun

Suyun biraz daha artsa :)

İyi gidiyorsun, bu cuma olmasa da gelecek hafta belli eder kendini
Günlük 8bin adım oluyor bazen geçiyor ama buraya eklemiyorum spor olarak yapmıyorum işyerinde in çık hareketlilik işten eve dönüşte yürüme mesafemi artırmamla olan bir rakam
İp atlayarak geçtiğimiz senelerde hızlı kilo vermiştim ama işte yoruluyorum onu şuan yapmak zor geliyor kafamda bitirmem lazım önce bakalım ilerleyen zamanlarda başlarım belki

Yaaa cıddı mı bnde alayımmıkı 2.el falan ya
Ama benım karnımı sıkılaşmam lazım
2.el bende düşünmedim değil
hani yapmazsam bir köşeyi beklerse çok içim acımaz diye
zayıflamak için haftada 5 gün 45 dk süper olur diyorlar
form tutma döneminde 3 gün yapsan yeter o zaman bu mantıkla
3 günde yapılır ya dimi her şekilde
motivasyon cümlesi bekliyorum please

Kolay gelsin canim ,kacinci gundesiniz eger inata bindirmediyse hemen ogrenir Yoksa inatlari çekilmiyor bu oglanlarin
6. gündeyiz anca inadı kırıldı. 4 gün sadece cis yaptı kakasını inat etti resmen yapmadı. Dün tuvalete aparat aldım onu alınca yaptı. Lazimlik istemiyormus benimki meğer Bugün iyi gidiyoruz. Sabırlıyım neyse ki korkmadan ilerliyor.

H3RA_ al eve yavrum odan müsaitse böyle ufaktan ufaktan topla malzemeleri küçük çaplı spor salonu yaparsın kendine. Evde olunca vakitten tasarruf oluyor. Hem ev ahalisiyle de vakit geçirmiş oluyorsun.
evet ya dışarı her zaman çıkamıyorsun
evde hazırda imkan olsa
yemek pişerken bile yaparsın bir şeyler

Ohh maşallah bitti gitti say sen
arada ufak kazalar olur belki
halıları yıkatmadın daha dimi

Baya iyi tutmus ilk gunler bir haftaya kadar normal buyuk tuvaletini yapmamasi canim ,biz lazimlik hic kullanmayip.direkt aparatla basladik ikimiz icinde eniyisi oldu bence sizin icinde oyle olucak artik aliskanlik kazanmistir gazaniz mubarek olsun
Bende bir ay sonra alicam randevu muhtemelen. İlki bende sadece kol ağrısı yapmıştı iki gün.

Aksamina agrim baslamisti 2gun halsizdim ,pazartesi esim yapti baya ates ,terleme ,halsizlik tum etkilerini gösterdi onda .

Kaç yaşında?
Ben de istiyorum ama cesaret edemedim..
Şimdilik yaptıktan sonra söylüyor, söylemeyi öne ala bilirsek çıkarırdım bezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…