- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
Yağ yakan babam olsa içerimŞerefine o zaman canım
bir benmiyim bu içeceği seven diyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağ yakan babam olsa içerimŞerefine o zaman canım
bir benmiyim bu içeceği seven diyordum
Yağ yakan babam olsa içerim
Çok iyi güle güle kullanın balkonunuza da bayıldım bu aradaVoit D80 aldım ben, çok çok memnunum. Ayrıca ben yapabiliyorsam, sen neden yapamayasin?
Servis geldi ve kurdu. Baslangicta tek seferde 5 dk bile yapabilirsiniz dedi. Eşim 5 dk ile başladı, şu an 15 dk'ya çıktı.
Ben bir kaç gün yaptım, baktım sakat baldirda sızlama var, biraz daha iyi olsun diye bekliyorum.
Sele de olduğu için, yorulunca bırakmaktansa oturarak devam ediyoruz. Malûm genclesmiyoruz. O yüzden seleli aldım, isabetli olmuş...
Eki Görüntüle 2913086
Teşekkür ederim canım...Çok iyi güle güle kullanın balkonunuza da bayıldım bu arada
Kız ben tuvalet eğitimdeyim oğlana ben delirmezsem sen hiç delirmeSağol ya, gerçekten çok ihtiyacım var enerjiye
Mutfağı derin temizliğe başladım, oğlanın da bugün paçama yapışacağı tuttu, delirmeden bitirebilirsem işimi çok iyi olur
Günaydın miami hatunuSütlü kahve yaptım tadını sevmedim. Problem bende mi kahvede mi bilemedim
Günlük 8bin adım oluyor bazen geçiyor ama buraya eklemiyorum spor olarak yapmıyorum işyerinde in çık hareketlilik işten eve dönüşte yürüme mesafemi artırmamla olan bir rakamAfiyet olsun..
Meyve salatasında neler oluyor?
Menün iyi, spor hiç mi yok?
Afiyet olsun
Suyun biraz daha artsa :)
İyi gidiyorsun, bu cuma olmasa da gelecek hafta belli eder kendini
2.el bende düşünmedim değilYaaa cıddı mı bnde alayımmıkı 2.el falan ya
Ama benım karnımı sıkılaşmam lazım
Kız ben tuvalet eğitimdeyim oğlana ben delirmezsem sen hiç delirme
6. gündeyiz anca inadı kırıldı. 4 gün sadece cis yaptı kakasını inat etti resmen yapmadı. Dün tuvalete aparat aldım onu alınca yaptı. Lazimlik istemiyormus benimki meğer Bugün iyi gidiyoruz. Sabırlıyım neyse ki korkmadan ilerliyor.Kolay gelsin canim ,kacinci gundesiniz eger inata bindirmediyse hemen ogrenir Yoksa inatlari çekilmiyor bu oglanlarin
Bende bir ay sonra alicam randevu muhtemelen. İlki bende sadece kol ağrısı yapmıştı iki gün.Bugun 2.doz asi randevumu değiştirirken yanlislikla bugune aldim o kadarda isim vardi tekrar degistiremedimde umarim ilki gibi olmam
evet ya dışarı her zaman çıkamıyorsunH3RA_ al eve yavrum odan müsaitse böyle ufaktan ufaktan topla malzemeleri küçük çaplı spor salonu yaparsın kendine. Evde olunca vakitten tasarruf oluyor. Hem ev ahalisiyle de vakit geçirmiş oluyorsun.
Ohh maşallah bitti gitti say sen6. gündeyiz anca inadı kırıldı. 4 gün sadece cis yaptı kakasını inat etti resmen yapmadı. Dün tuvalete aparat aldım onu alınca yaptı. Lazimlik istemiyormus benimki meğer Bugün iyi gidiyoruz. Sabırlıyım neyse ki korkmadan ilerliyor.
6. gündeyiz anca inadı kırıldı. 4 gün sadece cis yaptı kakasını inat etti resmen yapmadı. Dün tuvalete aparat aldım onu alınca yaptı. Lazimlik istemiyormus benimki meğer Bugün iyi gidiyoruz. Sabırlıyım neyse ki korkmadan ilerliyor.
Bende bir ay sonra alicam randevu muhtemelen. İlki bende sadece kol ağrısı yapmıştı iki gün.
6. gündeyiz anca inadı kırıldı. 4 gün sadece cis yaptı kakasını inat etti resmen yapmadı. Dün tuvalete aparat aldım onu alınca yaptı. Lazimlik istemiyormus benimki meğer Bugün iyi gidiyoruz. Sabırlıyım neyse ki korkmadan ilerliyor.