Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu bizim dahlia mi

Yemek yemis,
Spor yapmis

Herkes nerdeeee
Maynaklari toplamak lazim
Geldim
Bas manyak sen degil misin
Kimse demez ayranım ekşidir
LadyMiami BamyaJunior gel kiz nerdesinnn
Daha sporumu yapmadım beeennnn
54 kiloda bende keyifle zayiflamak isterim
Bunu saklayıp sen 54 kilo olunca hatırlatmak istiyorum
Benin alt gobegide anca reformer paklar diyorum.
Yeni bir salon buldum. Daha once gittigim pek bi sosyetikdi. Gerci sahibi sosyeteden benlik degil
Yeni buldugum yere 26eylul e randevu buldum. Once deneme dersine katilip ona gore uyelik alacagim
Reformer gene cahil olduğumu hatırladım
Ek olarak4 haftada 2 beden inceltiyor
İki beden daha incelirsem 12 yaş grubundan giyincem (göbekli 12 yaş)
Kizz A Arrietty_ titreme seyimis kiz. Ustune binip heryerin titreyen sey varyaa
Töbetöbeeee aklıma başka şeyler geldi

Profil resminden tanidim canim benim, hosbuldumBende ozledim seni..Bizler coluk cocuk iyiyiz sukur..Sen nasilsin, oglun nasil?

Çok şükür, biz de iyiyiz canım

Bende hic sevmiyorum icenbilenleri tebrik ediyorum. Normal yesilcayada alismam uzun surdu

Nerden alıntı yapmışsam geçmiş zamandan kalmış gibi o kadar yazının üstüne
Sürekli içince bağımlılık yapıyor
Yeşilçayl hala sevmem ama dukanı soğuk soğuk seviyormuşş gibi içiyorum

Cok güzel fikir. Bizde biraz deniz özlemi oluyor senede birdefa gidebiliyor uz. Bundan dolayı ilkbgun kizceleri çıkaramadım sudan sürekli yuzduker ertesi gün yandilar . Bende güneş kremini sürekli kullandım ama pekde fayda etmedi. Uzun kollu giymek gerekiyor muş,

Aynen şöyleyiz biz
Ortanca kızım

Eklentiler

• 4737EF3F-831F-42E3-9912-64F41EC26D0D.jpeg
    207,2 KB · Görüntüleme: 42
Burada böyle giyinen çok fazla oluyor, sadece sörf yaparken değil, yüzerken de böyle giyinen çok fazla, maalesef sürekli güneş olduğu için insanlar kanserden korkuyorlar.
Kardeşim ve eşi Türkiye’den bizi ziyarete gelmişlerdi plaja götürmüştük, çok şaşırmışlardı, herkes tesettüre girmiş buradabizim düşündüğümüz Miami böyle değildi diye şaşkına dönmüşlerdi.
Ama tabi tanga giyen de çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…