Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman alacaksin Maas ?Burda var ama pahalı galiba bilmiyorum pek gitmedim reformera da param nasıl yetecek bilmiyorum.
Bende alamamm. Yurume bandini satmaliyim yeni evime sigmiyorEvet gordum bende. Ama eve daha alet malet alamam
Burda hicbir yerde power plate sunan yer de yok. Bulamadim yani
Keske oyle bisey alsaydim tasinacam daha. Boya isi falan yapan birini ariyorum. Bi yandan mobilyalara bakiyorum. Cok yogunum anliyacagin. Hemen biter insallahhBenimki katlaniyor. Suan yatagin altinda
Tasindin mi ?
Umarim kolayca halledersinKeske oyle bisey alsaydim tasinacam daha. Boya isi falan yapan birini ariyorum. Bi yandan mobilyalara bakiyorum. Cok yogunum anliyacagin. Hemen biter insallahh
Iyi geceler kuzumUmarim kolayca halledersin
Iyi geceler citirlar
Ay benim herifin hiç gayfe kültürü yok garibim böyle terapilere aç
Adama fırın sebzeyi kebapmışcasına servis eden kadınsın kahve mi haşaa kimin haddineAy benim herifin hiç gayfe kültürü yok garibim böyle terapilere aç
Fırsatçılar ya
Bugün et yaptım kız adamın mideyi doyurduk sıra da beni doyurması varAdama fırın sebzeyi kebapmışcasına servis eden kadınsın kahve mi haşaa kimin haddine
Türkçe işte nereye çekersen oraya geliyor cümle