Niye ben aliyormussum ?
Zaten yine stressdeyim
Spor desen bosladim
Oturup aglicam
Aynen oyle reisSen kazana düştün,
Takimin iyiliği icin kendini feda etcen artik napalim, ben mi alayim,Lori mi alsin, sen alcan mecbur
Benin alt gobegide anca reformer paklar diyorum.Yok kaptanım bu hafta için iptal oldu ama haftaya 2 kez 30 dk ile başla dedi
Tam benlik yermis oraBenin alt gobegide anca reformer paklar diyorum.
Yeni bir salon buldum. Daha once gittigim pek bi sosyetikdi. Gerci sahibi sosyetedenbenlik degil
Yeni buldugum yere 26eylul e randevu buldum. Once deneme dersine katilip ona gore uyelik alacagim
Power plate denedin mi kaptanım reformerdan daha etkiliBenin alt gobegide anca reformer paklar diyorum.
Yeni bir salon buldum. Daha once gittigim pek bi sosyetikdi. Gerci sahibi sosyetedenbenlik degil
Yeni buldugum yere 26eylul e randevu buldum. Once deneme dersine katilip ona gore uyelik alacagim
Hea!Sosyetik yerine mi
Hayir denemedim hic.Power plate denedin mi kaptanım reformerdan daha etkili
O ne? Pahallimi?Power plate denedin mi kaptanım reformerdan daha etkili
Bak instasina
NerdeeBak instasina
b:fit by Zeenta (@bfitbyzeenta) • Instagram photos and videos
2,968 Followers, 2,195 Following, 445 Posts - See Instagram photos and videos from b:fit by Zeenta (@bfitbyzeenta)instagram.com
Kendimi gordum bir yerde profilde
Suratim gorunmuyorNerdee
Hayir denemedim hic.
Bakayim o salonda var mi
Hatta ne oldugunu bile bilmiyorum
Ya bana da diyetisyen önerdi aşırı spor yapmak yerine Power plate dene dedi o çok daha etkili diye bende de alt karın sorunu var.O ne? Pahallimi?
Ek olarak4 haftada 2 beden inceltiyorYa bana da diyetisyen önerdi aşırı spor yapmak yerine Power plate dene dedi o çok daha etkili diye bende de alt karın sorunu var.
Ama haftada 3 gün 25 30 dk 3 4 saat pilatese bedelmiş
Hicbir yerde yok burda . Power plate sunanYa bana da diyetisyen önerdi aşırı spor yapmak yerine Power plate dene dedi o çok daha etkili diye bende de alt karın sorunu var.
Ama haftada 3 gün 25 30 dk 3 4 saat pilatese bedelmiş
Burda var ama pahalı galiba bilmiyorum pek gitmedim reformera da param nasıl yetecek bilmiyorum.Hicbir yerde yok burda . Power plate sunan