Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yağ bizim işimiz ekmeğe de sürebiliyoz mu
Az yiyince az yiyorum çok yiyince iştah artıyor yiyesim geliyor bitiresim geliyor gözüm dönüyor sonumuz benzesin inşalla amin

Ay hayırlı uğurlu olsun hangi bölümü yazdı kızın. Çocuk konusunu kendi kardeşlerime bakıp bakıp tövbeeee ben yapmam diyorum
Kızzz benimde canım çok çekiyor ama yimedim bakıştık bakıştık dedim de get ulan
Selam :)
Her gün mü içiyorsun dukanı?
Ve de 1 litre?
Dukank 15 gün içip 15 gün içmemek lazım
Dukan birasını nasıl yapıyorsunuz ya çok meşhur burda bu faydalı bişiyse ben de yapem
Bayaaa bi ödem atıyor çok faydalı gibi bence öyle yani
Diyet disiplinsiz asla olmuyor zaten misliyle geri alınıyor
Ahahah işte özet gibi özet seviyorum seni ladyim
Veracim ise basladim, memur oldum
Sizsiz gunlerim hem is yerinde calis, hem ev isleri ve cocuklar derken, 2 iste calisiyormusum gibi geciyorSen nasilsin canim, okul nasil gidiyor?
Aaa hayırlı olsun kaptanım okulum bitti benim işte bile girdiiiim ama hala şüşkoyum
Dün ben de ilk defa Dukan içeceğini başladım. O nasıl bir tad öyle...
İpin ucunu saldım ya, ödem tutmayayim dedim. Ama sindirime sanki faydası var...
Abla sana benim diyetisyenin ödem atıcı tarifini tavsiye ederim hem iyi geliyor hemde lezzetli
Kaptanımm ben beyleeee entel değişik şeyleri severim ama yasak bana
Kız yine ateşlendi benim kreşte ikinci ayı doldu ama gel gör ki bir ayı hastalıkla uğraşmaktan kreşe gidemedi çocuuum
Çok geçmiş olsun

Alys ekmek cok tehlikeli ya
Bende cok severim ama
Danimarkanin cavdarini cok seviyorum. Tereyag ile cok guzel. Midemi eksitiyor Ama
Haftada 1yiyorum

@_Vera_ ben en cok kahve icin kullaniyorum. Olmazsa olmaz sey degil. Icme bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…