Eee eskiden netflix yoktu dedemle az Azeri kanallarını izlemedim. Bi tur türk haberlerini dinler anlıyor diye diğer tur Azeri kanalında haber dinlerdiAha biride azerice konusi
Ben şu rafine şekersiz barlar var ya onlara takmıştım meğer hepsi göbek yağı yapıyormuş haftada 1 yemek gerekirmiş entel şeyler o yüzden bana yasak ben abartıyorum fabrika kapanana kadar yiyorum içiyorum
54 kiloda bende keyifle zayiflamak isterimBen baya azalttim, 2 dilim tb ekmegi yiyorum 2 gunde bir falan tahmini.
Her zaman tb ekmekgi yiyorum, bazen eksi mayali tb buluyorum, o daha da iyi oluyor.
Bazen de tahinli ekmek falan yapıyorum eger ki cok canim ekmek yemek istiyorsa, o zaman o bitene kadar her gun yiyorum
Ben karatay yaptim bi ara, ekmegi tamamen kestim o zaman, uzun sure de yaptim, ama simdi o kadar kati olmak istemiyorum. Cok abartmadan her gun yemeden böyle dikkat ederek daha keyifli geliyor.
Bu saatde ne acikmasi yahu
Su bile icmem
Gett entel bamya
54 kiloda bende keyifle zayiflamak isterim
AtlimmiHe su cok güzel gelsene
Az mi dedik ya ici seker dolu diyeEee eskiden netflix yoktu dedemle az Azeri kanallarını izlemedim. Bi tur türk haberlerini dinler anlıyor diye diğer tur Azeri kanalında haber dinlerdi
Ben şu rafine şekersiz barlar var ya onlara takmıştım meğer hepsi göbek yağı yapıyormuş haftada 1 yemek gerekirmiş entel şeyler o yüzden bana yasak ben abartıyorum fabrika kapanana kadar yiyorum içiyorum
Kiloyuda bamya alsin ohh missOldu canim
Mideye sen indir,kirbaci biz yiyelim
Kiloyuda bamya alsin ohh miss
Yok kaptanım bu hafta için iptal oldu ama haftaya 2 kez 30 dk ile başla dedi@_Vera_ reformer ne oldu peki? Gecen sporlarinda gordum. Oda mi iptal?
Amenn!Kizim esas listedeyim ben, tahtaya mahtaya vur.
Kaptan alsin de, amin
Niye ben aliyormussum ?Kizim esas listedeyim ben, tahtaya mahtaya vur.
Kaptan alsin de, amin
Sabah tereyagli ekmek ye kiz yerime gaddarim. Yanina beyaz peynir ve cay