Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aha biride azerice konusi
Eee eskiden netflix yoktu dedemle az Azeri kanallarını izlemedim. Bi tur türk haberlerini dinler anlıyor diye diğer tur Azeri kanalında haber dinlerdi
Alys ekmek cok tehlikeli ya
Bende cok severim ama
Danimarkanin cavdarini cok seviyorum. Tereyag ile cok guzel. Midemi eksitiyor Ama
Haftada 1yiyorum

@_Vera_ ben en cok kahve icin kullaniyorum. Olmazsa olmaz sey degil. Icme bosver
Ben şu rafine şekersiz barlar var ya onlara takmıştım meğer hepsi göbek yağı yapıyormuş haftada 1 yemek gerekirmiş entel şeyler o yüzden bana yasak ben abartıyorum fabrika kapanana kadar yiyorum içiyorum

Alys ekmek cok tehlikeli ya
Bende cok severim ama
Danimarkanin cavdarini cok seviyorum. Tereyag ile cok guzel. Midemi eksitiyor Ama
Haftada 1yiyorum

@_Vera_ ben en cok kahve icin kullaniyorum. Olmazsa olmaz sey degil. Icme bosver

Ben baya azalttim, 2 dilim tb ekmegi yiyorum 2 gunde bir falan tahmini.

Her zaman tb ekmekgi yiyorum, bazen eksi mayali tb buluyorum, o daha da iyi oluyor.

Bazen de tahinli ekmek falan yapıyorum eger ki cok canim ekmek yemek istiyorsa, o zaman o bitene kadar her gun yiyorum

Ben karatay yaptim bi ara, ekmegi tamamen kestim o zaman, uzun sure de yaptim, ama simdi o kadar kati olmak istemiyorum. Cok abartmadan her gun yemeden böyle dikkat ederek daha keyifli geliyor.

54 kiloda bende keyifle zayiflamak isterim

Az mi dedik ya ici seker dolu diye
Zuber en temizi densede hergun yenmemeli.
Ben bugun aldim mesela. Bar d 4,2ge karb var 30grlik var.
Sabah 7 de yedigim ileydim. Saat olmus 15. Bayilacaktim disarida.
Yoksa cok cok nadir yerim. Butun barlarin arkasina tek Tek bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…