- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
1 kelime anladiysam arap olam
Ekrana nasil baktigimi en iyi sen anladin
Biz de anlamadık,
Lusi nin frekans bozuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 kelime anladiysam arap olam
Ekrana nasil baktigimi en iyi sen anladin
Yağ bizim işimiz ekmeğe de sürebiliyoz muLusi kiz senin bunye benimkine benziyor.
Aralikli oruc deneyebilirsin belki, ben o sekilde biraz kontrol altina aliyorum.
Bir de kaptanin dedigi gibi bolca yag ekledim ogunlere. Ornegin avakado veya kuruyemis koyabilirsin salatana falan. Chia, keten tohumu, kabak cekirdegi falab da baya doyurucu oluyor. Yine salataya veya yogurda ekleyebilirsin bunlari.
Arap olsan anlarsın kısmen1 kelime anladiysam arap olam
Yağ bizim işimiz ekmeğe de sürebiliyoz mu
Az yiyince az yiyorum çok yiyince iştah artıyor yiyesim geliyor bitiresim geliyor gözüm dönüyor sonumuz benzesin inşalla amin
Cok sevindim bu aciklamaya
Bi frekans mı bacım teessüf ederim bu ithamınla nadide ruhumu ziyadesiyle incittin
Lusi bamya napiyor bi sor hollandaca ogreniyor sozde ama onundeki kitap ingilizce
Ben turkce konustugumda ilk soru herzaman: NERELISIN?Cok sevindim bu aciklamaya
Cozmussun iyiceAynisi ben
Ben tereyag sürüyorum,
Tb ekmegi olacak, sabah/ogle ogununde olacak, kizmiyorlar o zaman
Özüne dön la anlamiyozBi frekans mı bacım teessüf ederim bu ithamınla nadide ruhumu ziyadesiyle incittin
Ay hayırlı uğurlu olsun hangi bölümü yazdı kızın. Çocuk konusunu kendi kardeşlerime bakıp bakıp tövbeeee ben yapmam diyorumPolyanna ablam benim
Balkondan dağ tepe gezmek
başka biri olsa bir sürü şikayet cümlesi yazardı belki
Selam güzellik,
Hafta başından beri eşek kadar olan çocuklarımın okullarına koşturuyorum desem inanırmısın
Oğlanın kaydını yeniledik, kitaplarını kıyafetlerini aldık okula postaladım
Geçen sene okulun başında aldığım kıyafetler bir kez bile giymeden emekliye ayrıldı,
bir numarada büyük almıştım oysa ki
Bir senede nasıl bu kadar boy attı anlamıyorum
Kızımın üni kaydını yaptırdık bugün, onunda yeri hazır artık
Bende biraz inzivaya çekileyim diyorum
Çocuk yapacaksan hep bunları düşün
ben yaşlandım hala bitmedi koşturmacaları
Kızzz benimde canım çok çekiyor ama yimedim bakıştık bakıştık dedim de get ulanMerhaba ablacım, evet ortalık sakin :)
Sana da kolay gelsin..
Napayım, canım tatlı çekiyor bugün, evde olmadığına şükrediyorum, unutmaya çalışıyorum
Uyacaksın tabi, uymayacaksan niye gittin?
Hem de ilk günden olmaz öyle şeyler
Dukank 15 gün içip 15 gün içmemek lazımSelam :)
Her gün mü içiyorsun dukanı?
Ve de 1 litre?
Bayaaa bi ödem atıyor çok faydalı gibi bence öyle yaniDukan birasını nasıl yapıyorsunuz ya çok meşhur burda bu faydalı bişiyse ben de yapem
Diyet disiplinsiz asla olmuyor zaten misliyle geri alınıyorTeşekkürler canımcım sen de çok geride değilsin maşallah.
Harikasın valla ne diyim
Ben de çok disiplinliyim artık ailem ve çevredekiler de alıştılar hiç tepki vermiyolar hatta full destekler
Maden suyu da su sayılıyor tatlım, bol mineralli faydalı bir içecek
Evde hurma bulundur ve canın tatlı çektiğinde sade kahveyle 1 tane ye, anında geçer
Ahahah işte özet gibi özet seviyorum seni ladyimLadyMiami tatilden dondu,
sedulu cum gezmelerde ama sabah sporunu yapti
@CanTorun evde geziyor
Lusi nabiyor belli degil
Lori bizi unuttu ugramiyor artik, terki diyar eyledi
@esmeriiim e spor salonu ariyoz, onerilere acigiz, mekan izmir :)
@Dahlia_ bu sefer iyilestim diyor, hadi bakalim
@Tavsannesi dugune gidecek, heyecanli
@BLU3 calisiyor, aksama gelir
yeni kizlari tam takip edemiyorum ben de, ama motivasyonlar yerinde gordugum kadariyla
Aaa hayırlı olsun kaptanım okulum bitti benim işte bile girdiiiim ama hala şüşkoyumVeracim ise basladim, memur oldum
Sizsiz gunlerim hem is yerinde calis, hem ev isleri ve cocuklar derken, 2 iste calisiyormusum gibi geciyorSen nasilsin canim, okul nasil gidiyor?
Abla sana benim diyetisyenin ödem atıcı tarifini tavsiye ederim hem iyi geliyor hemde lezzetliDün ben de ilk defa Dukan içeceğini başladım. O nasıl bir tad öyle...
İpin ucunu saldım ya, ödem tutmayayim dedim. Ama sindirime sanki faydası var...
Kaptanımm ben beyleeee entel değişik şeyleri severim ama yasak banaGood Good Stevia Drops Vanilla Flavour 50ml I Keto Supplements
Good Good Stevia Drops Vanilla Flavour 50ml is perfect for your low carb diet. You can now add an essence of vanilla to your keto cakes!ketosupplements.co.uk
Bunu kullaniyorum tatlandirici olarak
Çok geçmiş olsunKız yine ateşlendi benim kreşte ikinci ayı doldu ama gel gör ki bir ayı hastalıkla uğraşmaktan kreşe gidemedi çocuuum
Cozmussun iyice
Aha biride azerice konusiSalam bacılar geceniz hayra gala.
Napıyorsunuzzzz