Ala ala değişik tariflere açığım gönder gelsinEvet en az 3gun
Aslinda korktugun gibi olmaya bilir. Degisik seyler ve peynir kurtariyor.
Ben en cok yumurta kapamayi sevdim bu orucdamikrodalgan varsa cok basit mugcake tarifim var
Bu ne demekBense severim yeşilçayı sallamada değilbildiğin yaprağı demleyeceksin içine limonımmhh
Kız ın ateşi iner de huzur içinde uykuya geçerse ben de huzur içinde mutfağa geçip demleyeyim zalım bir anlık foto atıp yeşilçay İttihat ve Terakki cemiyeti müdavimlerini orta yerinden çatlatayım
Doğma büyüme ecnebistanlısın zaar başka açıklaması olamazBu ne demek
Benim bebeler yatti Ama buyuk uyumadi. Anasi kilikli yatakda 1saat döner durur simdi.
Bak bu cok enfes gorunuyorAla ala değişik tariflere açığım gönder gelsin
Lann bu takima girdigimden beri para harciyorumBende keto drops ekliyorum. 1-2 damla
Midem kalkiyor yoksa
Gecmis olsun bebemKız yine ateşlendi benim kreşte ikinci ayı doldu ama gel gör ki bir ayı hastalıkla uğraşmaktan kreşe gidemedi çocuuum
Geldim cicemm
Bilmem ucuz muLann bu takima girdigimden beri para harciyorumbu keto drops ta nedir. Allahina diyinki ucuzzz bisey
Gecmis olsun bebem
Geldim cicemm
Benim işim kısmen rahat çıkıp gelebiliyorum sık sık izin almam gerekse de ses eden olmuyor ama merak ediyorum dünya alem ne yapıyor bu durumda ya
Seninkiler daha küçük başlamış ya kıyamam
Ayy almimm. Seker hic sevmimmBilmem ucuz mu
Uzun sure kullaniliyor Ama. 2 damla bile yetiyor cunku.
Cayi,kahveyi sekersiz icemeyen veya tatli da alternatif olarak cok iyi. Farkli tatlarida var
Onlarida maynaklastircam yavruAkillilar ile zorun ne senin
Herkes nerdeeee
Maynaklari toplamak lazim