- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
- 88
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.741
İşte bütün problemim bu göbek.5-6 aylık hamile gibi görünüyorum. DIYETİSYENE gittim hamilelikler ve doğumlar yüzünden iç kaslarım ayrılmış kilo versem bile göbekten kurtulamazmışım o yüzden de karın sıkılaştırma ameliyatı olmam gerekiyormuş. Kot pantolonlarımı falan giyemiyorum alt tarafı olsa üst tarafı olmuyor üst tarafı olsa alt tarafı olmuyor, sinir oluyorum alışveriş bile yapmaktan hoşlanmıyorum artık. Üstelik biraz kilo olsam direk göbeğime gidiyor. Yaşlılık çok kötü kızlar 45 yaşından sonra yedigin her şey göbeğe gidiyor.
Lvl 1 deyim ben daha. Ordaki tum hareketleri rahat yapinca ilerleyecegim. Postur cok onemli. Ne hareket olursa olsun hem karin kaslarini hem pelvik kaslari ayni anda sıkmak ve o sekilde yapmak gerekiyor. Yoksa kaslar daha da ayriliyor. Kas yapayim derken goz cikartma hesabi..Cok iyiymiş bu ya,
Aslinda karin bolgesi calismak isteyen herkes yapabilir seviyesine göre.
Bazi hareketleri özellikle tek taraflı agirlikla yapmayi önermesi ilgimi cekti. Denedin mi sen?
Anladim. Umarim rahat bir operasyon gecirir istedigin gibi bir karina sahip olursun. Sıkma canını. Nedenini biliyorsun, elinden gelen bir sey yok3 cm maalesef doktor ameliyat şart dedi
Herkeste bir seviyeye kadar oluyor. Fazla degilse, dogum sonrasi kendiliginden eski haline donuyor. 1-2 cm ise egzersizlerle toparlanabiliyor. 2 nin uzeri ameliyat gerekiyor.yani herkeste mi oluyor diyorsun, yoksa azinlikta mi?
yani ameliyat sart olmasi bazi durumlarda enteresan geldi bana, sporla toparlanamaz mi gercekten?
Dun guzel de spor yapmissin aslinda. Bu arada hedefin sabit kalmak mi? Cuma ile ayni rakami yazmissinCuma 56.90
Bugun 57.05
Hedef 56.90
Bu 56 57 arasida benim 2.direnc noktam sanirim
Spor yapmak zorundayız o zaman düzelmesi icinDogum degil, hamilelik nedeniyle karin ici basincin artmasi karin kaslarinda ayrilmaya neden oluyor.
Eki Görüntüle 2905116
Kontrolu bir yapin sizde de var mi yok mu, ona gore ilerlersiniz. Kontrol icin video linki birakiyorum. Bu arada cok guzel eksi. Bozmadan devam et lutfen. Kilo verdikce daha da motive olacaksin. Zor gelmeyecekSpor yapmak zorundayız o zaman düzelmesi icin
Herkeste bir seviyeye kadar oluyor. Fazla degilse, dogum sonrasi kendiliginden eski haline donuyor. 1-2 cm ise egzersizlerle toparlanabiliyor. 2 nin uzeri ameliyat gerekiyor.
I Dun guzel de spor yapmissin aslinda. Bu arada hedefin sabit kalmak mi? Cuma ile ayni rakami yazmissin
Bu hafta rutinden farkli bir seyler denesen?
Eki Görüntüle 2904997
Cuma 66.8
Pzt 67.2
Klasik regl bitimi ödemi karnım çok şiş çünkü çözeriz bunu hiç sorun yok
Hedef 65.9
Kuchisabishii @H3RA_
Belkide dedigin gibi tarti sorunudur canim ,,bu ara zaten az yiyorsunKuchisabishii
Kaptanım sabah tartıldım, tartı doğru düzgün çalışmıyordu, pili bitiyor dedim, mazeret bildirecektim hatta ama yine de tartılmak istedim, sonuç çok fena
Cuma - 64.4
Bugün - 66.0
Fark +1.6
Bir 65 gösterdi, bir 66 gösterdi, en son birini çektim
Her haftaysa haftasonu agir geciyor olabilr mi ?Cuma 56.2
Pazartesi 57.1
+900
Maydanoz kürü ile gune basliyorum bu durumda, napem.
Eki Görüntüle 2905051
Harikasin❤Kontrol tartisi
Cuma: 66.9
Pzt: 66.5
Fark: 0.4
Hedef:65.9
Kuchisabishii @H3RA_
Eki Görüntüle 2905114
Çok teşekkür ederim canm. Umarım bugün biraz daha kendimden eminim eksiği görünce. İyi geldi banaKontrolu bir yapin sizde de var mi yok mu, ona gore ilerlersiniz. Kontrol icin video linki birakiyorum. Bu arada cok guzel eksi. Bozmadan devam et lutfen. Kilo verdikce daha da motive olacaksin. Zor gelmeyecek
Diastasis Recti - Nasıl Kontrol Edelim
Diastasis recti nasıl kontrol edilir?www.deryaninsporgunlugu.com
Her haftaysa haftasonu agir geciyor olabilr mi ?
sana cok sasirdim,
cok az yiyorsun sen zaten.
benim haftasonlarim hep sorunlu zaten, az arti cikmam normal, bir de regl falan sorunu var saniyorum ki bende.
sende durum ne olabilir?
Cuma olmadan yeni pil al mutlakaArtım var ona eminim ama bu kadarı çok fazla..
Yarım saatin içinde 66, 65.4, 65.8 gösterdi, biraz daha tartılsam gösrermediği rakam kalmayacaktıpili değişmeli
Cuma olmadan yeni pil al mutlaka
genelde persembeleri cok cok hafif geciyor, cuma tartisina hazirlikli oluyorum,
pazartesi tartisina oyle bir hazirligim olmuyor,
ama suanki arti tabi ki cok fazla, ins regldendir diye umuyorum, 3 gun gecikti suan, hic gecikme yasamadigim icin normalde bir maydonoz kurunu deneyeyim dedim bakalim.
Ama soguk havalarin etkisi olmasi cok muhtemel.
En az üç çocuk olursa oluyor benim üç tane olduğu için ve çocuklarım iri olduğu için olmuş.yani herkeste mi oluyor diyorsun, yoksa azinlikta mi?
yani ameliyat sart olmasi bazi durumlarda enteresan geldi bana, sporla toparlanamaz mi gercekten?
Merhaba herkese 🖐
Leslie'mi ve Chloe'mi hallettim. Akşama doğru da yürüyüşe çıkarız. Çıkamazsam bi Leslie daha patlatırım.ama bu Chloe canıma okuyor gerçekten. İnşaallah çektiğime değer.
Günaydın kızlar ne kadar çok şey yazmışsınız ben uyanana kadar maşallah
Ben sabah tartıldım ama resmini çekmedim şimdi de kahvaltı yaptım nasıl olacak?
Telefonumdaki kaydın resmini koyacağım mecburen.
Bizdeki tartı diyetisyenlerdeki tartıdan olduğu için bütün ayrıntıları gösteriyor, yani yağ oranını, kas ve su oranını ayrı ayrı gösteriyor.
Öbür tarafa kahvaltı menümle koyayım.
Şimdi 30 dakika pilates yapacağım. Dün upper body yapmıştım, bugün bacaklar çalışacak.
Sonra çocukları okula götürüp ofise gideceğim. 1-2 saat müsaade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?