Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok iyiymiş bu ya,
Aslinda karin bolgesi calismak isteyen herkes yapabilir seviyesine göre.

Bazi hareketleri özellikle tek taraflı agirlikla yapmayi önermesi ilgimi cekti. Denedin mi sen?
Lvl 1 deyim ben daha. Ordaki tum hareketleri rahat yapinca ilerleyecegim. Postur cok onemli. Ne hareket olursa olsun hem karin kaslarini hem pelvik kaslari ayni anda sıkmak ve o sekilde yapmak gerekiyor. Yoksa kaslar daha da ayriliyor. Kas yapayim derken goz cikartma hesabi..
3 cm maalesef doktor ameliyat şart dedi
Anladim. Umarim rahat bir operasyon gecirir istedigin gibi bir karina sahip olursun. Sıkma canını. Nedenini biliyorsun, elinden gelen bir sey yok

yani herkeste mi oluyor diyorsun, yoksa azinlikta mi?
yani ameliyat sart olmasi bazi durumlarda enteresan geldi bana, sporla toparlanamaz mi gercekten?
Herkeste bir seviyeye kadar oluyor. Fazla degilse, dogum sonrasi kendiliginden eski haline donuyor. 1-2 cm ise egzersizlerle toparlanabiliyor. 2 nin uzeri ameliyat gerekiyor.

Spor yapmak zorundayız o zaman düzelmesi icin
Kontrolu bir yapin sizde de var mi yok mu, ona gore ilerlersiniz. Kontrol icin video linki birakiyorum. Bu arada cok guzel eksi. Bozmadan devam et lutfen. Kilo verdikce daha da motive olacaksin. Zor gelmeyecek

Herkeste bir seviyeye kadar oluyor. Fazla degilse, dogum sonrasi kendiliginden eski haline donuyor. 1-2 cm ise egzersizlerle toparlanabiliyor. 2 nin uzeri ameliyat gerekiyor.

Benimde buna benzer bir durum kalcamda var 1cm kadardi ,cok sık bel kilitlenmesi diz agrisi yapiyordu simdi ust uste spor deneyince yine diz agrisi geri dondu sanirim kayma gecmemis

I Dun guzel de spor yapmissin aslinda. Bu arada hedefin sabit kalmak mi? Cuma ile ayni rakami yazmissin

Bu hafta rutinden farkli bir seyler denesen?

Ilk hedefim ayni sayiyi görebilmek canim artiyadonmek istemiyorum

Eki Görüntüle 2904997
Cuma 66.8
Pzt 67.2
Klasik regl bitimi ödemi karnım çok şiş çünkü çözeriz bunu hiç sorun yok
Hedef 65.9
Kuchisabishii @H3RA_

Hadi kirartik seytanin bacagini vu hafta olucak
Belkide dedigin gibi tarti sorunudur canim ,,bu ara zaten az yiyorsun
Cuma 56.2
Pazartesi 57.1

+900

Maydanoz kürü ile gune basliyorum bu durumda, napem.

Eki Görüntüle 2905051
Her haftaysa haftasonu agir geciyor olabilr mi ?
Kontrol tartisi
Cuma: 66.9
Pzt: 66.5
Fark: 0.4
Hedef:65.9
Kuchisabishii @H3RA_
Eki Görüntüle 2905114
Harikasin❤

Çok teşekkür ederim canm. Umarım bugün biraz daha kendimden eminim eksiği görünce. İyi geldi bana ok linke bakarım kendime test ederim

Her haftaysa haftasonu agir geciyor olabilr mi ?

genelde persembeleri cok cok hafif geciyor, cuma tartisina hazirlikli oluyorum,

pazartesi tartisina oyle bir hazirligim olmuyor,
ama suanki arti tabi ki cok fazla, ins regldendir diye umuyorum, 3 gun gecikti suan, hic gecikme yasamadigim icin normalde bir maydonoz kurunu deneyeyim dedim bakalim.
Ama soguk havalarin etkisi olmasi cok muhtemel.

sana cok sasirdim,
cok az yiyorsun sen zaten.

benim haftasonlarim hep sorunlu zaten, az arti cikmam normal, bir de regl falan sorunu var saniyorum ki bende.

sende durum ne olabilir?

Artım var ona eminim ama bu kadarı çok fazla..
Yarım saatin içinde 66, 65.4, 65.8 gösterdi, biraz daha tartılsam gösrermediği rakam kalmayacaktı pili değişmeli

Evet soğuktan olabilir kisin dongum daha uzun olur birkac yildir benimde ,ins.adetle sökülür . Bitki cayida olabilir aslinda dukan olmasada yesilcay ,tarcin ,yarimlimon litrelik karistirarak iciyorum hosuma gidiyor ne kadar etkisi var bilmiyorum tabi

Günaydın kızlar ne kadar çok şey yazmışsınız ben uyanana kadar maşallah
Ben sabah tartıldım ama resmini çekmedim şimdi de kahvaltı yaptım nasıl olacak?
Telefonumdaki kaydın resmini koyacağım mecburen.
Bizdeki tartı diyetisyenlerdeki tartıdan olduğu için bütün ayrıntıları gösteriyor, yani yağ oranını, kas ve su oranını ayrı ayrı gösteriyor.
Öbür tarafa kahvaltı menümle koyayım.
Şimdi 30 dakika pilates yapacağım. Dün upper body yapmıştım, bugün bacaklar çalışacak.
Sonra çocukları okula götürüp ofise gideceğim. 1-2 saat müsaade

Bu arada su konusuna değinmek istiyorum. Burada bizim sürekli klimalar çalıştığı için evin sıcaklığı 25° hep aynı olduğu için de hiç terlemiyorum 2,5 litre benim için çok fazla oluyor, o yüzden 2 litre suyu zor içiyorum, zaten zorlayarak içiyorum hiç susamıyorum sadece spor yaptığım da terliyorum.
Bir de su oranı yüksek şeylerden marul çok yiyorum. Ayrıca kocaman bir kupa yeşil çay içiyorum sanırım yeterlidir diye düşünüyorum. Yinede yeterli değilse daha fazla içmeye çalışırım.

Sana günaydın :)
Arada 7 saat fark olunca sen uyanana kadar yazıyoruz :)
Nasılsın bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…