- 4 Kasım 2018
- 26.168
- 108.626
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.761
SelamSelam kızlar..
Napıyorsunuzz??
Dışarı çıkmıyorum şu günlerde, oğlum tamamen iyileşsin, önemli olan o..
Kv yakın, ona gidip geldim, yemeğe çağırmıştı.. Havadan mı neden çok canım sıkıldı bugün, hiçbir yerde yer bulamıyorum kendime :)
Çok şükür canım iyiyim, sen nasılsın? ❤Merhaba canım :)
Nasılsın?
Değer tabi ya, yeter ki bırakma
Bu arada su konusuna değinmek istiyorum. Burada bizim sürekli klimalar çalıştığı için evin sıcaklığı 25° hep aynı olduğu için de hiç terlemiyorum 2,5 litre benim için çok fazla oluyor, o yüzden 2 litre suyu zor içiyorum, zaten zorlayarak içiyorum hiç susamıyorum sadece spor yaptığım da terliyorum.
Bir de su oranı yüksek şeylerden marul çok yiyorum. Ayrıca kocaman bir kupa yeşil çay içiyorum sanırım yeterlidir diye düşünüyorum. Yinede yeterli değilse daha fazla içmeye çalışırım.
Selam
Bende asi oldum,bekliyorum 15dk gecmesini
Bence bu hissin sebebi bisey yapmamakbende Boyle oluyorum cunku
Çok şükür canım iyiyim, sen nasılsın? ❤
Oğlun nasıl oldu, toparlandı mı biraz daha?
Bütün challenge'larını yapasım geliyor ama bi dur diyorum kendime. Vücudum spora çok alışık değil özellikle bölgesel şeylere. Yavaş yavaş yapacağım inşaallah.
Tekrardan çok geçmiş olsun canımİyiyim ben de..
Oğlum da iyi, korumaya çalışıyorum şimdi biraz da..
Birden zorlama tabi vücudunu..
Alışınca zaten doya doya yaparsın :)
Öyle mi deniyormuş?Tepsi orugu mu yaptin ?
Spor yok mu?
Merhaba herkese 🖐
Leslie'mi ve Chloe'mi hallettim. Akşama doğru da yürüyüşe çıkarız. Çıkamazsam bi Leslie daha patlatırım.ama bu Chloe canıma okuyor gerçekten. İnşaallah çektiğime değer.
Tavsiye etmedim ki.4. Takim ===> 741. Etap Takim Ici Yaris
Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
Takimlar Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe
@Yozgat-66
@Lusi
@BLU3
Dahlia_
tavsannesi
0
0
1020
0
642
90
340
1410
249
680
Alys
tomrs
D deanvillage
@cokofesttt
@_Vera_Lenochka
401
252
0
0
300
0
660
0
0
642
660CanTorun ✔✔
: EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 Puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 Puan
Plank 3 sn-1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
jumping jack 4 tanesi -2 Puan
Yoga dk- 2 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Dans dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
Leslie 1mil dk 3 Puan
Leslie 2mil dk 3 Puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
Leslie Boosted dk 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Zumba dk -4 Puan
Bisiklet dk - 4 Puan
Paten dk 4 Puan
Eliptik dk- 5 Puan
Eva Video dk - 5 Puan
7Cardio dk - 6 Puan
Koşu dk- 6 Puan
bolgesel hareketler dk - 6 Puan
Pilates dk 6 Puan
Crossfit dk 8 Puan
Reformer Pilates DK 10 Puan
Chloe dk 10 Puan
1000 adim - 30 Puan
741. Etap Menü Bildirimi
Yozgat-66 ✔✔
BLU3 ✔✔
_Vera_ ✔✔
Lady Tenar ✔✔
Tavsannesi ✔✔
cokofesttt ✔
tomrs ✔ ✔
LadyMiami ✔✔
deanvillage ✔✔
Dahlia_ ✔✔
Lusi ✔✔
@cokofesttt menü bildirimin eksik. Spor da yok hic. Aktif de degilsin bu ara
@deavillage daha iyisiniz demistin dimi? umarim yanlis hatirlamiyorum. Sendende daha aktif olmani ve max 30dk da olsa spor (yürüyüz,squat,ip atlama,dans artik ne seversen) yapmani bekliyorum
tomrs Yarin 30dk Leslie veya dans / zumba en kötü 30dk disarida yürüyüz görmek istiyorum bildirimide.
@Lori bebek tatildesin diye cikardim yaris listesinde seni.Ekleme sebebim, adim sayar yanindadir,o puanlari eklemen bile kardir dedim :)
CanTorun abla hala istemiyor musun yarislarda olmayi?Seni almiyorum sanmasinlar Vakti zamaninda az mi kostum pesinden
@Lusi bebitom , puan hesabi unutma okeey ?
Leydim mesajları geç gördüm, bildirimde gelmemiş. Herkes işinin başında yani
Afiyet olsun canım, menülerin güzel gidiyor. Hem karides hem taco ha, vay vicdansız çok teessüf ediyorumBende proteini bol diye haşlanmış yeşil mercimekle ilginç salatalar türetiyorum. Ana öğün olarak güzel oluyor, hem lezzetli hem sağlıklı ve uzun süre tok tutuyor. Henüz hiç kalorilerini hesaplamadım ama min.200, max.500 civarı olabilir. Canım 1200 alıp 600 kalori yakıyorsan hapa gerek var mıydı? Diyette hap deyince benim bi midem bulanıyor. Olumsuz çok şeyler duyunca bir önyargım var yani, iyi ve zararsız olduğuna çok emin olmam lazım. Satıcılara da asla güvenmem.
Aaa gerdirme yaptıracaksın göbeğine
iyi fikir canım, bir sürü doğum yaptın, illaki orada bağ doku bozuldu. Birde soğuk vakumu çok övüyorlar sıkılaştırıyor diye. Ben hiç denemedim tabi bilmiyorum.
MaşallahMerhaba herkese 🖐
Leslie'mi ve Chloe'mi hallettim. Akşama doğru da yürüyüşe çıkarız. Çıkamazsam bi Leslie daha patlatırım.ama bu Chloe canıma okuyor gerçekten. İnşaallah çektiğime değer.
AynenSana günaydın :)
Arada 7 saat fark olunca sen uyanana kadar yazıyoruz :)
Nasılsın bugün?
Ölçü de hiç almıyorum ya. Oysa taaa ne zaman mezura aldırmıştım eşime. Öyle dolapta bekler dururDeger deger bitirince farkedersinolculerini aldin mi başlamadan daha iyi farkederdin
Maşaallah canım, daha günün ortasında çok güzel adımlar. Ne iş yapıyorsun canım böyle gezmeli?Kızlar hello nasılsınız işten geldim her yere yürüdüm işte
Eki Görüntüle 2905381
Adımlarım böyle şimdilik aşırı yorgunum ama biraz dinlenir tekrar bişeyler yaparım. Sizde ne var ne yok
Ben de artık sporu günlük rutinim haline getirmek istiyorum sizin gibiMaşallah
Spor sabır ister ama mutlaka sonuç alırsın, kilo vermediğini zannedersin ama yağ yakarsın ve incelirsin. Disiplin ve devamlılık gerekiyor. Allah hastalık vermediği sürece hiç ara vermiyorum.
Bu arada su konusuna değinmek istiyorum. Burada bizim sürekli klimalar çalıştığı için evin sıcaklığı 25° hep aynı olduğu için de hiç terlemiyorum 2,5 litre benim için çok fazla oluyor, o yüzden 2 litre suyu zor içiyorum, zaten zorlayarak içiyorum hiç susamıyorum sadece spor yaptığım da terliyorum.
Bir de su oranı yüksek şeylerden marul çok yiyorum. Ayrıca kocaman bir kupa yeşil çay içiyorum sanırım yeterlidir diye düşünüyorum. Yinede yeterli değilse daha fazla içmeye çalışırım.
Mimarım ama ofiste lojistik tırı sanıyorlar beni herhalde vera oraya git vera buraya git. Canım kendimMaşaallah canım, daha günün ortasında çok güzel adımlar. Ne iş yapıyorsun canım böyle gezmeli?
Dik dur eğilme bu takım seninleO hocayı beğenme, bu hocayı haz etme baktım günler su misali geçip gidiyor. Tut ucundan basla, çok bilmişlik etme deyip kendime kızdım. Reyhan hocayla 45 dk'lik tüm vücut pilatesi yaptım gitti. Cayır cayır da yandım, oh olsun bana.
Bugun yaniyor burasi. Felaket sicak. Yemek derdim yok bu aksam. Pizza siparisi var
Bugunude sayarsam 3 gun temizlik de yapmadim. Yarin izinliyim ,ozaman halledecegim
Mimarım ama ofiste lojistik tırı sanıyorlar beni herhalde vera oraya git vera buraya git. Canım kendim
Oh maşaallahO hocayı beğenme, bu hocayı haz etme baktım günler su misali geçip gidiyor. Tut ucundan basla, çok bilmişlik etme deyip kendime kızdım. Reyhan hocayla 45 dk'lik tüm vücut pilatesi yaptım gitti. Cayır cayır da yandım, oh olsun bana.
O da iyiymiş, bolca adımlarsın bu vesileyleMimarım ama ofiste lojistik tırı sanıyorlar beni herhalde vera oraya git vera buraya git. Canım kendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?