Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam
Bende asi oldum,bekliyorum 15dk gecmesini

Bence bu hissin sebebi bisey yapmamak bende Boyle oluyorum cunku

Merhaba canım :)
Nasılsın?
Değer tabi ya, yeter ki bırakma
Çok şükür canım iyiyim, sen nasılsın? ❤
Oğlun nasıl oldu, toparlandı mı biraz daha?

Bütün challenge'larını yapasım geliyor ama bi dur diyorum kendime. Vücudum spora çok alışık değil özellikle bölgesel şeylere. Yavaş yavaş yapacağım inşaallah.

Normalde gerektiği kadar içilmesinden yanayım ben, ölçü var ya kilo başına 0.03 denk geliyor sanırım.. Tabi kilo verme söz konusu olunca iş değişiyor, biraz daha fazla içmemiz gerek..
Senin kilona yaklaşık 1.5 lt denk geliyor, yani 2 lt içiyorsan yeterli olabilir senin için..

Selam
Bende asi oldum,bekliyorum 15dk gecmesini

Bence bu hissin sebebi bisey yapmamak bende Boyle oluyorum cunku

Geçmiş olsun canım..
Ben de olucam da sürekli bir aksilik, bekliyorum hala..

Haklısın galiba ya, çok boş durdum kvde de içim şişti eve de geldim devam ediyor hala, benimkiler uyudu yalnız da kaldım iyice sıkıldım..
İşin kötü yanı kolay kolay geçmiyor, yoksa başlasam şimdi işim de var, akşama yemek de hazırlaya bilirim, spor da yaparım.. İyisi bahçeye çıkıp yürüyeyim biraz, hazır ortalık sakin :))

İyiyim ben de..
Oğlum da iyi, korumaya çalışıyorum şimdi biraz da..

Birden zorlama tabi vücudunu..
Alışınca zaten doya doya yaparsın :)

Deger deger bitirince farkedersin olculerini aldin mi başlamadan daha iyi farkederdin

Tavsiye etmedim ki.
Yapmani bekliyorum bugun icin.
tomrs de oyle

Aksam menu bildiriminde yok ise , sari kart ekleniyor isminizin onune

Maşallah
Spor sabır ister ama mutlaka sonuç alırsın, kilo vermediğini zannedersin ama yağ yakarsın ve incelirsin. Disiplin ve devamlılık gerekiyor. Allah hastalık vermediği sürece hiç ara vermiyorum.

Sana günaydın :)
Arada 7 saat fark olunca sen uyanana kadar yazıyoruz :)
Nasılsın bugün?
Aynen
Şimdi ofise geldim kızlar bitki çayı yapmışlar onu yudumluyorum.

Eklentiler

• 7DA5283D-BEEF-4C48-A119-771403472FDD.jpeg
    91,6 KB · Görüntüleme: 30
Deger deger bitirince farkedersin olculerini aldin mi başlamadan daha iyi farkederdin
Ölçü de hiç almıyorum ya. Oysa taaa ne zaman mezura aldırmıştım eşime. Öyle dolapta bekler durur
Kızlar hello nasılsınız işten geldim her yere yürüdüm işte
Eki Görüntüle 2905381
Adımlarım böyle şimdilik aşırı yorgunum ama biraz dinlenir tekrar bişeyler yaparım. Sizde ne var ne yok
Maşaallah canım, daha günün ortasında çok güzel adımlar. Ne iş yapıyorsun canım böyle gezmeli?
Maşallah
Spor sabır ister ama mutlaka sonuç alırsın, kilo vermediğini zannedersin ama yağ yakarsın ve incelirsin. Disiplin ve devamlılık gerekiyor. Allah hastalık vermediği sürece hiç ara vermiyorum.
Ben de artık sporu günlük rutinim haline getirmek istiyorum sizin gibi

bizim buralar da serin, ben de hic terlemiyorum.
Cok fazla su icince de saniyorum mineral kaybindan bas agrisi cekiyorum.
o yuzden eger ki 2 lt nin uzerine cikacaksam mineralli su iciyorum, aksi takdirde icmiyorum.

Maşaallah canım, daha günün ortasında çok güzel adımlar. Ne iş yapıyorsun canım böyle gezmeli?
Mimarım ama ofiste lojistik tırı sanıyorlar beni herhalde vera oraya git vera buraya git. Canım kendim

Dik dur eğilme bu takım seninle

Oh maşaallah
Mimarım ama ofiste lojistik tırı sanıyorlar beni herhalde vera oraya git vera buraya git. Canım kendim
O da iyiymiş, bolca adımlarsın bu vesileyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…