- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
- 88
İşte bütün problemim bu göbek.5-6 aylık hamile gibi görünüyorum. DIYETİSYENE gittim hamilelikler ve doğumlar yüzünden iç kaslarım ayrılmış kilo versem bile göbekten kurtulamazmışım o yüzden de karın sıkılaştırma ameliyatı olmam gerekiyormuş. Kot pantolonlarımı falan giyemiyorum alt tarafı olsa üst tarafı olmuyor üst tarafı olsa alt tarafı olmuyor, sinir oluyorum alışveriş bile yapmaktan hoşlanmıyorum artık. Üstelik biraz kilo olsam direk göbeğime gidiyor. Yaşlılık çok kötü kızlar 45 yaşından sonra yedigin her şey göbeğe gidiyor.![]()
Lvl 1 deyim ben daha. Ordaki tum hareketleri rahat yapinca ilerleyecegim. Postur cok onemli. Ne hareket olursa olsun hem karin kaslarini hem pelvik kaslari ayni anda sıkmak ve o sekilde yapmak gerekiyor. Yoksa kaslar daha da ayriliyor. Kas yapayim derken goz cikartma hesabi..Cok iyiymiş bu ya,
Aslinda karin bolgesi calismak isteyen herkes yapabilir seviyesine göre.
Bazi hareketleri özellikle tek taraflı agirlikla yapmayi önermesi ilgimi cekti. Denedin mi sen?
Anladim. Umarim rahat bir operasyon gecirir istedigin gibi bir karina sahip olursun. Sıkma canını. Nedenini biliyorsun, elinden gelen bir sey yok3 cm maalesef doktor ameliyat şart dedi![]()