• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar..
Napıyorsunuzz??
Dışarı çıkmıyorum şu günlerde, oğlum tamamen iyileşsin, önemli olan o..
Kv yakın, ona gidip geldim, yemeğe çağırmıştı.. Havadan mı neden çok canım sıkıldı bugün, hiçbir yerde yer bulamıyorum kendime :)
Selam
Bende asi oldum,bekliyorum 15dk gecmesini

Bence bu hissin sebebi bisey yapmamak 😂 bende Boyle oluyorum cunku

Merhaba canım :)
Nasılsın?
Değer tabi ya, yeter ki bırakma😉
Çok şükür canım iyiyim, sen nasılsın? ❤
Oğlun nasıl oldu, toparlandı mı biraz daha?

Bütün challenge'larını yapasım geliyor ama bi dur diyorum kendime. Vücudum spora çok alışık değil özellikle bölgesel şeylere. Yavaş yavaş yapacağım inşaallah.

Bu arada su konusuna değinmek istiyorum. Burada bizim sürekli klimalar çalıştığı için evin sıcaklığı 25° hep aynı olduğu için de hiç terlemiyorum 2,5 litre benim için çok fazla oluyor, o yüzden 2 litre suyu zor içiyorum, zaten zorlayarak içiyorum hiç susamıyorum sadece spor yaptığım da terliyorum.
Bir de su oranı yüksek şeylerden marul çok yiyorum. Ayrıca kocaman bir kupa yeşil çay içiyorum sanırım yeterlidir diye düşünüyorum. Yinede yeterli değilse daha fazla içmeye çalışırım. 😊😊

Normalde gerektiği kadar içilmesinden yanayım ben, ölçü var ya kilo başına 0.03 denk geliyor sanırım.. Tabi kilo verme söz konusu olunca iş değişiyor, biraz daha fazla içmemiz gerek..
Senin kilona yaklaşık 1.5 lt denk geliyor, yani 2 lt içiyorsan yeterli olabilir senin için..

Selam
Bende asi oldum,bekliyorum 15dk gecmesini

Bence bu hissin sebebi bisey yapmamak 😂 bende Boyle oluyorum cunku

Geçmiş olsun canım..
Ben de olucam da sürekli bir aksilik, bekliyorum hala..

Haklısın galiba ya, çok boş durdum kvde de içim şişti 😂 eve de geldim devam ediyor hala, benimkiler uyudu yalnız da kaldım iyice sıkıldım..
İşin kötü yanı kolay kolay geçmiyor, yoksa başlasam şimdi işim de var, akşama yemek de hazırlaya bilirim, spor da yaparım.. İyisi bahçeye çıkıp yürüyeyim biraz, hazır ortalık sakin :))

Çok şükür canım iyiyim, sen nasılsın? ❤
Oğlun nasıl oldu, toparlandı mı biraz daha?

Bütün challenge'larını yapasım geliyor ama bi dur diyorum kendime. Vücudum spora çok alışık değil özellikle bölgesel şeylere. Yavaş yavaş yapacağım inşaallah.

İyiyim ben de..
Oğlum da iyi, korumaya çalışıyorum şimdi biraz da..

Birden zorlama tabi vücudunu..
Alışınca zaten doya doya yaparsın :)

Merhaba herkese 🖐
Leslie'mi ve Chloe'mi hallettim. Akşama doğru da yürüyüşe çıkarız. Çıkamazsam bi Leslie daha patlatırım. 😅 ama bu Chloe canıma okuyor gerçekten. İnşaallah çektiğime değer. 😊

Deger deger bitirince farkedersin 😅olculerini aldin mi başlamadan daha iyi farkederdin

En Büyük TÜRKİYE4. Takim ===> 741. Etap Takim Ici Yaris En Büyük TÜRKİYE

Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz

hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p

TakimlarCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe

@Yozgat-66
@Lusi
@BLU3
Dahlia_ Dahlia_
tavsannesi tavsannesi

0
0

1020
0
642

90
340
1410

249
680

Alys Alys
tomrs tomrs
D deanvillage
@cokofesttt
@_Vera_ Lenochka Lenochka

401
252

0
0

300
0

660
0
0

642
660

: EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI :spor:

Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 Puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 Puan
Plank 3 sn-1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
jumping jack 4 tanesi -2 Puan
Yoga dk- 2 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Dans dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
Leslie 1mil dk 3 Puan
Leslie 2mil dk 3 Puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
Leslie Boosted dk 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Zumba dk -4 Puan
Bisiklet dk - 4 Puan
Paten dk 4 Puan
Eliptik dk- 5 Puan
Eva Video dk - 5 Puan
7Cardio dk - 6 Puan
Koşu dk- 6 Puan
bolgesel hareketler dk - 6 Puan
Pilates dk 6 Puan
Crossfit dk 8 Puan
Reformer Pilates DK 10 Puan
Chloe dk 10 Puan
1000 adim - 30 Puan

741. Etap Menü Bildirimi
CanTorun ✔✔
Yozgat-66 ✔✔
BLU3 ✔✔
_Vera_ ✔✔
Lady Tenar ✔✔
Tavsannesi ✔✔

cokofesttt ✔❌
tomrs ✔
LadyMiami ✔
deanvillage ✔
Dahlia_ ✔
Lusi ✔

@cokofesttt menü bildirimin eksik. Spor da yok hic. Aktif de degilsin bu ara
@deavillage daha iyisiniz demistin dimi? umarim yanlis hatirlamiyorum. Sendende daha aktif olmani ve max 30dk da olsa spor (yürüyüz,squat,ip atlama,dans artik ne seversen) yapmani bekliyorum
tomrs tomrs Yarin 30dk Leslie veya dans / zumba en kötü 30dk disarida yürüyüz görmek istiyorum bildirimide.
@Lori bebek tatildesin diye cikardim yaris listesinde seni.Ekleme sebebim, adim sayar yanindadir,o puanlari eklemen bile kardir dedim :)
CanTorun CanTorun abla hala istemiyor musun yarislarda olmayi?Seni almiyorum sanmasinlar :KK70: Vakti zamaninda az mi kostum pesinden
@Lusi bebitom , puan hesabi unutma okeey ? :cool:
Tavsiye etmedim ki.
Yapmani bekliyorum bugun icin.
tomrs tomrs de oyle

Aksam menu bildiriminde yok ise , sari kart ekleniyor isminizin onune

Kızlar hello nasılsınız işten geldim her yere yürüdüm işte
Screenshot_20210823_171425_com.huawei.health.jpg

Adımlarım böyle şimdilik aşırı yorgunum ama biraz dinlenir tekrar bişeyler yaparım. Sizde ne var ne yok

Leydim mesajları geç gördüm, bildirimde gelmemiş. Herkes işinin başında yani 😍

Afiyet olsun canım, menülerin güzel gidiyor. Hem karides hem taco ha, vay vicdansız çok teessüf ediyorum 😂😂 Bende proteini bol diye haşlanmış yeşil mercimekle ilginç salatalar türetiyorum. Ana öğün olarak güzel oluyor, hem lezzetli hem sağlıklı ve uzun süre tok tutuyor. Henüz hiç kalorilerini hesaplamadım ama min.200, max.500 civarı olabilir. Canım 1200 alıp 600 kalori yakıyorsan hapa gerek var mıydı? Diyette hap deyince benim bi midem bulanıyor. Olumsuz çok şeyler duyunca bir önyargım var yani, iyi ve zararsız olduğuna çok emin olmam lazım. Satıcılara da asla güvenmem.

Aaa gerdirme yaptıracaksın göbeğine 😍
iyi fikir canım, bir sürü doğum yaptın, illaki orada bağ doku bozuldu. Birde soğuk vakumu çok övüyorlar sıkılaştırıyor diye. Ben hiç denemedim tabi bilmiyorum.

Merhaba herkese 🖐
Leslie'mi ve Chloe'mi hallettim. Akşama doğru da yürüyüşe çıkarız. Çıkamazsam bi Leslie daha patlatırım. 😅 ama bu Chloe canıma okuyor gerçekten. İnşaallah çektiğime değer. 😊
Maşallah 🧿
Spor sabır ister ama mutlaka sonuç alırsın, kilo vermediğini zannedersin ama yağ yakarsın ve incelirsin. Disiplin ve devamlılık gerekiyor. Allah hastalık vermediği sürece hiç ara vermiyorum. 😉

Sana günaydın :)
Arada 7 saat fark olunca sen uyanana kadar yazıyoruz :)
Nasılsın bugün?
Aynen 😜
Şimdi ofise geldim kızlar bitki çayı yapmışlar onu yudumluyorum.

Eklentiler

• 7DA5283D-BEEF-4C48-A119-771403472FDD.jpeg
    7DA5283D-BEEF-4C48-A119-771403472FDD.jpeg
    91,6 KB · Görüntüleme: 30
Deger deger bitirince farkedersin 😅olculerini aldin mi başlamadan daha iyi farkederdin
Ölçü de hiç almıyorum ya. Oysa taaa ne zaman mezura aldırmıştım eşime. Öyle dolapta bekler durur 😑
Kızlar hello nasılsınız işten geldim her yere yürüdüm işte
Eki Görüntüle 2905381
Adımlarım böyle şimdilik aşırı yorgunum ama biraz dinlenir tekrar bişeyler yaparım. Sizde ne var ne yok
Maşaallah canım, daha günün ortasında çok güzel adımlar. Ne iş yapıyorsun canım böyle gezmeli? 😊
Maşallah 🧿
Spor sabır ister ama mutlaka sonuç alırsın, kilo vermediğini zannedersin ama yağ yakarsın ve incelirsin. Disiplin ve devamlılık gerekiyor. Allah hastalık vermediği sürece hiç ara vermiyorum. 😉
Ben de artık sporu günlük rutinim haline getirmek istiyorum sizin gibi 😊

Bu arada su konusuna değinmek istiyorum. Burada bizim sürekli klimalar çalıştığı için evin sıcaklığı 25° hep aynı olduğu için de hiç terlemiyorum 2,5 litre benim için çok fazla oluyor, o yüzden 2 litre suyu zor içiyorum, zaten zorlayarak içiyorum hiç susamıyorum sadece spor yaptığım da terliyorum.
Bir de su oranı yüksek şeylerden marul çok yiyorum. Ayrıca kocaman bir kupa yeşil çay içiyorum sanırım yeterlidir diye düşünüyorum. Yinede yeterli değilse daha fazla içmeye çalışırım. 😊😊

bizim buralar da serin, ben de hic terlemiyorum.
Cok fazla su icince de saniyorum mineral kaybindan bas agrisi cekiyorum.
o yuzden eger ki 2 lt nin uzerine cikacaksam mineralli su iciyorum, aksi takdirde icmiyorum.

Maşaallah canım, daha günün ortasında çok güzel adımlar. Ne iş yapıyorsun canım böyle gezmeli? 😊
Mimarım ama ofiste lojistik tırı sanıyorlar beni herhalde vera oraya git vera buraya git. Canım kendim 🤣🤣

O hocayı beğenme, bu hocayı haz etme baktım günler su misali geçip gidiyor. Tut ucundan basla, çok bilmişlik etme deyip kendime kızdım. Reyhan hocayla 45 dk'lik tüm vücut pilatesi yaptım gitti. Cayır cayır da yandım, oh olsun bana. 🔥🔥
Dik dur eğilme bu takım seninle 😍😍😍

O hocayı beğenme, bu hocayı haz etme baktım günler su misali geçip gidiyor. Tut ucundan basla, çok bilmişlik etme deyip kendime kızdım. Reyhan hocayla 45 dk'lik tüm vücut pilatesi yaptım gitti. Cayır cayır da yandım, oh olsun bana. 🔥🔥
Oh maşaallah 💯
Mimarım ama ofiste lojistik tırı sanıyorlar beni herhalde vera oraya git vera buraya git. Canım kendim 🤣🤣
O da iyiymiş, bolca adımlarsın bu vesileyle 😊

Back