- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.721
Kilo kontrol
Cuma günü 74,9
Bugün 74,5
Eksilen 400 gram.
Eki Görüntüle 2904997
Cuma 66.8
Pzt 67.2
Klasik regl bitimi ödemi karnım çok şiş çünkü çözeriz bunu hiç sorun yok
Hedef 65.9
Kuchisabishii @H3RA_
Cuma 56.90
Bugun 57.05
Hedef 56.90
Bu 56 57 arasida benim 2.direnc noktam sanirim
Teşekkür ederim.cok şükür sebebi reglmis,İyi eksi...
Çözülür tabi :)
Çok birşey değil ya niye taklldın?
Bn bısey anlamadım yabancı dıl cahiliyimCok iyiymiş bu ya,
Aslinda karin bolgesi calismak isteyen herkes yapabilir seviyesine göre.
Bazi hareketleri özellikle tek taraflı agirlikla yapmayi önermesi ilgimi cekti. Denedin mi sen?
Slm mesajı yeni farkettim dün yogundum. Kayinvalidemkerdeydim telefonu çok fazla elime alamadım.kusura bakma. Bebeğim bir yaş olacak Eylül 2 sine .sütüm azalır gibi de oldu. İncir tüketmeye çalışıyor um arada hem tatlı isteğini kırıyor. Suyu içiyorum bol bol. Emzirme sonrasında da içiyorum . Ben aslında evimde gayet iyi beslniyorum tatlılardan uzak kalabiliyor um ama Misafirlik te sıkıntılı oluyor onu da asacağım zamanla inşallahCanim bebegin kac aylik ? Eger cok kucukse ve emzirirken zorlaniryorsan su anda hic diyet yapma biraz daha buyuyunce basla ,ama belli aya geldiyse artik ekgidada aliyorsa yemeklerlede telafi edebilirsiniz benimki suan 18aylik aktif olarak emziriyorum ,bu aralar cok kati ilerlemesemde cogu zaman ekmek yemiyorum ilk baslarda herkes yadirgiyordu ama geri cevirdikce artik israr etmiyorlar emzrirken zayiflamak gercekten cok daha kolay emzirme sonrasi cok acikiyorsan hemen su ic üzerindede hurma yada kuru kayisi tuket hem sutunu azaltmaz hemde yeme istahini keser
Hoca çok önemli. Yeterince açıklayıcı, motive edici anlatıyor ama gevezelik etmiyor.Süpersin ablacım
sevdin sanırım yogayı, çok sevindim
Yesil cay iciyorum gunde 2 bardak. Bizim orda aktar yok. Bazilari hic bulunmuyor. Bulananda coook pahalli. Oyuzden Turkiyedeyken alip gidem diyorumGünaydın
Canm. Yeşil çay da dene derim. Şuan emzirdigim için çok tüketmek istemiyorum ama faydasını gorursun
İyi eksi...
Çözülür tabi :)
Çok birşey değil ya niye taklldın?
Yesil cay iciyorum gunde 2 bardak. Bizim orda aktar yok. Bazilari hic bulunmuyor. Bulananda coook pahalli. Oyuzden Turkiyedeyken alip gidem diyorum
Saol canimm
Hamilelige basladigim kilolara yaklastim artik canim 2 haftadir ayni rakamlardayim
bir seyleri degistirmek bu asamada ise yarar, normalde yapmadigin birseyler yap bu hafta,
ogunlerin yerini degistir, spor saatini degistir falan.
Cuma 56.2
Pazartesi 57.1
+900
Maydanoz kürü ile gune basliyorum bu durumda, napem.
Eki Görüntüle 2905051
Oooo harika günde iki bardakYesil cay iciyorum gunde 2 bardak. Bizim orda aktar yok. Bazilari hic bulunmuyor. Bulananda coook pahalli. Oyuzden Turkiyedeyken alip gidem diyorum
Saol canimm
He Hollandada yabanciyiz (orda dogup buyusemde) Turkiyede de alamanciyiz. Bi yere siginamiyoruzOooo harika günde iki bardakunutmuşum canm dış ülkede olduğunu
Ne güzel artılarla başladık haftaya dimii
Ben de dukanla başladım, tartı sorunlu ama ödem de var..
Guzel zayifladim sukur. Ama daha eriyip bitmeye cok var kaptanimAfiyet olsun
Sporlar sahane. Adim az olmus Ama
Eridin bittin yurumekden
Fit pizza
Afiyet olsun
50puan edecek spor sec kendine vera kuzusu
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsuntek yorumum bulgr icindi ,yoksa guzel gun olmus su az ,
Dogum degil, hamilelik nedeniyle karin ici basincin artmasi karin kaslarinda ayrilmaya neden oluyor.
Eki Görüntüle 2905116
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?