Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kilo kontrol
Cuma günü 74,9
Bugün 74,5
Eksilen 400 gram.

İyi eksi...

Eki Görüntüle 2904997
Cuma 66.8
Pzt 67.2
Klasik regl bitimi ödemi karnım çok şiş çünkü çözeriz bunu hiç sorun yok
Hedef 65.9
Kuchisabishii @H3RA_

Çözülür tabi :)

Cuma 56.90
Bugun 57.05
Hedef 56.90
Bu 56 57 arasida benim 2.direnc noktam sanirim

Çok birşey değil ya niye taklldın?

Slm mesajı yeni farkettim dün yogundum. Kayinvalidemkerdeydim telefonu çok fazla elime alamadım.kusura bakma. Bebeğim bir yaş olacak Eylül 2 sine .sütüm azalır gibi de oldu. İncir tüketmeye çalışıyor um arada hem tatlı isteğini kırıyor. Suyu içiyorum bol bol. Emzirme sonrasında da içiyorum . Ben aslında evimde gayet iyi beslniyorum tatlılardan uzak kalabiliyor um ama Misafirlik te sıkıntılı oluyor onu da asacağım zamanla inşallah

Yesil cay iciyorum gunde 2 bardak. Bizim orda aktar yok. Bazilari hic bulunmuyor. Bulananda coook pahalli. Oyuzden Turkiyedeyken alip gidem diyorum
Saol canimm

of cok pis kiskandim he.

ben pek bir sey getiremedim, kitaplarim falan vardi tasinmasi gereken, onlari doldurunca bir seye yer kalmadi.

ben sadece hareketlere baktim canim,

LadyMiami ile BLU3 nun bahsettikleri durum sezeryan dogum sonrasi olusan bir sikinti galiba, o kismi detayli okumadim. Nedir kizlar?
Dogum degil, hamilelik nedeniyle karin ici basincin artmasi karin kaslarinda ayrilmaya neden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…