Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sünnet düğünümüzden resimler atayım sıze
Kız kolyen pırlanta mı ne güzelmiş Firdevs yöreoğlu olduğum için ilk mücevherlere bakarım sonra giyime. Elbisen de şahane bayıldım. Ne güzelsin ne güzeeeel

Hepsini pipisinden as tavana. Bidaha adim atmiyorlar evine denendi
O ney? Gobekmi? Ula miami de ona gobekmi diyorlar
Sünnet düğünümüzden resimler atayım sıze
Hayirli olsun maynagim Insallah dugununde takimca gelirik ben o dugunde beyaz elbise giyincem bilesin kaynananin arkadasi olarak muhahahha

Aslinda chloenin hareketleri genel incelme sagliyor zor olsada , sekersiz 21gun asil tavsiyem gobekteki siskinlik agirlik buyuk olcude iniyor denediniz mi

Hayirli olsun maynagim Insallah dugununde takimca gelirik ben o dugunde beyaz elbise giyincem bilesin kaynananin arkadasi olarak muhahahha
Ayy evet gidelim kız tarafına gıcık veririz beyaz giyer kız tarafı oturur ağlar bunlar kim FBI gibi bastılar düğünü derler. Hatta biz gelinlikle gidelim zengin birini bulursak o arada hazır nikah memuru gelmişken kıydırırız

TTe
Teşekkür ederim dikkat e alac@gim ok

Tamm kaptan

Aslinda chloenin hareketleri genel incelme sagliyor zor olsada , sekersiz 21gun asil tavsiyem gobekteki siskinlik agirlik buyuk olcude iniyor denediniz mi
Zor olsa da yapıyorum zaten. Bacaklarım ve kollarımda çok işe yaradı.
Göbek kaslarımın arası 3 cm yani imkansız birleşmesi dikilmesi lazım. Burda doktora gittim ameliyat dedi. Aralıkta İzmirde ameliyat olcam.
Loricim o göbek aç karnıma, sen bir de beni tokken gör dermişim
Şaka bir yana üst beden xs alt beden s göbek large!!! Yani boşuna problem etmiyorum. Şeklim komple bozuldu
1 aydır 1 kez 3 adet kurabiye yedim. Şekerli hiç bir şey yemiyorum.

Teşekkür ederim canm. Dikkate alacağım soylediklerini

Selamlar hos geldin Onceki mesajini okuyunca acaba mi dedim, bu mesajinla netlesti. Bir cok kadinda var aslinda farki da degiller. Hamilelik gobegi kaldi sanip yanlis egzersizlerle (mekik vb) durumu daha da kotu bir duruma getiriyorlar. Kac cm ayrik? (Soruyorum cunku 2 cm den fazlasina ameliyat oneriliyor. Daha altindakiler egzersizle duzeltebiliyor).

Bende de var. 1.5 cm civari. Duzenli egzersiz yapiyorum ve farki hissedebiliyorum. Link veriyorum. Level level gidiyor. Bir gozat lutfen

Kız kolyen pırlanta mı ne güzelmiş Firdevs yöreoğlu olduğum için ilk mücevherlere bakarım sonra giyime. Elbisen de şahane bayıldım. Ne güzelsin ne güzeeeel
Ayy nerde anam pırlanta o kadar zengın olamadık malesef gümüşlerle yetınıyoz sagol kuzum teşekkür ederim gonlumce oldu gelmeyenler üzsede
Ahqhah sen dugune gelde beyaz gıy yakısır kaynanayı kıskanmıs desınlee

Cok iyiymiş bu ya,
Aslinda karin bolgesi calismak isteyen herkes yapabilir seviyesine göre.

Bazi hareketleri özellikle tek taraflı agirlikla yapmayi önermesi ilgimi cekti. Denedin mi sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…