• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Öğlen menü:
5 kaşık bulgur pilavı az yağlı domatesli
2 kaşık yoğurt
2 kaşık avokadolu salata
1 haşlanmış patates= 297 kalori
Şu ana kadar 1 litre su içtim
Ara öğün yemedim fırsat olmadı.

benim bir sorum daha olacak yeni olduğum için kusura bakmayın. Her öğünü ayrı ayrı mı yazıyoruz yoksa gece yatmadan önce mi bütün öğünleri yazıyoruz? Böyle belli bir kural var mı?

bugün pazar olduğu için dışardaydık daha yeni geldik, şu anda saat öğleden sonra 3:00 burada, evi toparlayıp 1 saat yürüyeceğim inşallah 😊

Kızlar su ablanizin günlük spor programına bir el ativerin gari.😍

Başlangıç seviyesinde, açıklamaları anlaşılır, çok fazla vidi vıdı etmeyen bir eğitmen eşliğinde pilates videoları arıyorum.

Programı nasıl yapmalıyım bi deyiverin. 🤷
Oyle biri varsa bende bilmek isterim

Kızlar su ablanizin günlük spor programına bir el ativerin gari.😍

Başlangıç seviyesinde, açıklamaları anlaşılır, çok fazla vidi vıdı etmeyen bir eğitmen eşliğinde pilates videoları arıyorum.

Programı nasıl yapmalıyım bi deyiverin. 🤷
Oyle biri varsa bende bilmek isterkm
Öğlen menü:
5 kaşık bulgur pilavı az yağlı domatesli
2 kaşık yoğurt
2 kaşık avokadolu salata
1 haşlanmış patates= 297 kalori
Şu ana kadar 1 litre su içtim
Ara öğün yemedim fırsat olmadı.

benim bir sorum daha olacak yeni olduğum için kusura bakmayın. Her öğünü ayrı ayrı mı yazıyoruz yoksa gece yatmadan önce mi bütün öğünleri yazıyoruz? Böyle belli bir kural var mı?

bugün pazar olduğu için dışardaydık daha yeni geldik, şu anda saat öğleden sonra 3:00 burada, evi toparlayıp 1 saat yürüyeceğim inşallah 😊
Hepsini toplu sekilde obur konuya yaziyoruz.
Su ve sporu bazen tekrar guncelleyenler oluyor.
5tk degilde 3yk bulgur daha uygun olur diyetde ☺️
Sabah yulaf yemistiniz galiba ?
Suyu umarim yatmadan 2,5 a tamamlarsiniz. Kendimden biliyorum. Su 2,5 ustu oldugunda daha cabuk kilo veriyorum

Oyle biri varsa bende bilmek isterim
Ben Burcu Tunçok videolarını takip ediyorum. Kolay ve yapılabilir. Bir tane Chloe Ting var ama İngilizce konuşuyor ve çok zor hareketleri. Bir de Fast Walk Leslie Sansone diye bir program takip ediyorum evde çok kolay, aletsiz, her gün yarım saat, çok fazla kalori yaktııyor.

Ben Burcu Tunçok videolarını takip ediyorum. Kolay ve yapılabilir. Bir tane Chloe Ting var ama İngilizce konuşuyor ve çok zor hareketleri. Bir de Fast Walk Leslie Sansone diye bir program takip ediyorum evde çok kolay, aletsiz, her gün yarım saat, çok fazla kalori yaktııyor.
Chloe beni ølduruyor 😂
Leslie nin boosted videosunu severim
Burcu tuncok a bakayim.

Bu arada Miami yazisini gorunce,Will Smith in welcome to Miami sarkisi kafamda caliyor 🤭

Yorgunluktan gözlerim kapanıyor. 4 tane bebek gibimsi çocuk vardı evde
Şaka değil 4 çocuk. Ciyaaaak ciyaaak
Evimiz mahşer yeri gibiydi.
Gitmediler de. 😭😭😭😭
Azrail gelse de gitsek diye bekledik misafirler gitmeyince Azraile gelmedi.
Artık uyuyorum. İnş gece gelmez Azrail talebi iptal ettik çünkü. Öpüldünüz iyi geceler

İşte bütün problemim bu göbek.5-6 aylık hamile gibi görünüyorum. DIYETİSYENE gittim hamilelikler ve doğumlar yüzünden iç kaslarım ayrılmış kilo versem bile göbekten kurtulamazmışım o yüzden de karın sıkılaştırma ameliyatı olmam gerekiyormuş. Kot pantolonlarımı falan giyemiyorum alt tarafı olsa üst tarafı olmuyor üst tarafı olsa alt tarafı olmuyor, sinir oluyorum alışveriş bile yapmaktan hoşlanmıyorum artık. Üstelik biraz kilo olsam direk göbeğime gidiyor. Yaşlılık çok kötü kızlar 45 yaşından sonra yedigin her şey göbeğe gidiyor. 🤯😔😡😡😡

Eklentiler

• C95BF944-19C1-447A-B5F1-16AF0BB3C3EA.jpeg
    C95BF944-19C1-447A-B5F1-16AF0BB3C3EA.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 41
İşte bütün problemim bu göbek.5-6 aylık hamile gibi görünüyorum. DIYETİSYENE gittim hamilelikler ve doğumlar yüzünden iç kaslarım ayrılmış kilo versem bile göbekten kurtulamazmışım o yüzden de karın sıkılaştırma ameliyatı olmam gerekiyormuş. Kot pantolonlarımı falan giyemiyorum alt tarafı olsa üst tarafı olmuyor üst tarafı olsa alt tarafı olmuyor, sinir oluyorum alışveriş bile yapmaktan hoşlanmıyorum artık. Üstelik biraz kilo olsam direk göbeğime gidiyor. Yaşlılık çok kötü kızlar 45 yaşından sonra yedigin her şey göbeğe gidiyor. 🤯😔😡😡😡
Crossfit veya reformer denediniz mi

Oyle biri varsa bende bilmek isterkm

Hepsini toplu sekilde obur konuya yaziyoruz.
Su ve sporu bazen tekrar guncelleyenler oluyor.
5tk degilde 3yk bulgur daha uygun olur diyetde ☺️
Sabah yulaf yemistiniz galiba ?
Suyu umarim yatmadan 2,5 a tamamlarsiniz. Kendimden biliyorum. Su 2,5 ustu oldugunda daha cabuk kilo veriyorum
Tamam 👌

Selam kızlar nasılsınız?
bi bakayım dedim kim napıyor ne yiyor 🤪
Adımlar şahane bravo altın kızlar 🥰

esmeriiim esmeriiim dönmüşsün bakıyorum da hoşgeldin yeniden😚ben mezun oldum askında ama alışmışım ara ara giriyorum :KK47:

@tomrs canım mecbur kaldım yazmışsın da nasıl bir mecburiyet bu onu anlamadım.Dün arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittim masada yok yok ama ben sadece börülce salatası aldım(en sağlıklılarını seçtim) ve 2 çatal pasta aldım ayıp olmasın diye.Bu zamana kadar zaten yedim yemezsem ölmem diye yaşıyorum artık.Sende kendini mecbur hissetme,yapma bunu kendine o beden senin :KK15:
Maşallah krakerım sana harıkasın hızla kavuştun hedefıne
Aslında bnde hedefımi gectım ama anladımkı yetmıyo bana dah bıraz vermem lazım

Back