• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sünnet düğünümüzden resimler atayım sıze 🤣
Kız kolyen pırlanta mı ne güzelmiş 🤣🤣 Firdevs yöreoğlu olduğum için ilk mücevherlere bakarım sonra giyime. Elbisen de şahane bayıldım. Ne güzelsin ne güzeeeel

Yorgunluktan gözlerim kapanıyor. 4 tane bebek gibimsi çocuk vardı evde
Şaka değil 4 çocuk. Ciyaaaak ciyaaak
Evimiz mahşer yeri gibiydi.
Gitmediler de. 😭😭😭😭
Azrail gelse de gitsek diye bekledik misafirler gitmeyince Azraile gelmedi.
Artık uyuyorum. İnş gece gelmez Azrail talebi iptal ettik çünkü. Öpüldünüz iyi geceler
Hepsini pipisinden as tavana. Bidaha adim atmiyorlar evine🤣 denendi😎
İşte bütün problemim bu göbek.5-6 aylık hamile gibi görünüyorum. DIYETİSYENE gittim hamilelikler ve doğumlar yüzünden iç kaslarım ayrılmış kilo versem bile göbekten kurtulamazmışım o yüzden de karın sıkılaştırma ameliyatı olmam gerekiyormuş. Kot pantolonlarımı falan giyemiyorum alt tarafı olsa üst tarafı olmuyor üst tarafı olsa alt tarafı olmuyor, sinir oluyorum alışveriş bile yapmaktan hoşlanmıyorum artık. Üstelik biraz kilo olsam direk göbeğime gidiyor. Yaşlılık çok kötü kızlar 45 yaşından sonra yedigin her şey göbeğe gidiyor. 🤯😔😡😡😡
O ney? Gobekmi? Ula miami de ona gobekmi diyorlar🤣
Sünnet düğünümüzden resimler atayım sıze 🤣
Hayirli olsun maynagim♥️ Insallah dugununde takimca gelirik🤣 ben o dugunde beyaz elbise giyincem bilesin🤣 kaynananin arkadasi olarak muhahahha🤣

İşte bütün problemim bu göbek.5-6 aylık hamile gibi görünüyorum. DIYETİSYENE gittim hamilelikler ve doğumlar yüzünden iç kaslarım ayrılmış kilo versem bile göbekten kurtulamazmışım o yüzden de karın sıkılaştırma ameliyatı olmam gerekiyormuş. Kot pantolonlarımı falan giyemiyorum alt tarafı olsa üst tarafı olmuyor üst tarafı olsa alt tarafı olmuyor, sinir oluyorum alışveriş bile yapmaktan hoşlanmıyorum artık. Üstelik biraz kilo olsam direk göbeğime gidiyor. Yaşlılık çok kötü kızlar 45 yaşından sonra yedigin her şey göbeğe gidiyor. 🤯😔😡😡😡

Aslinda chloenin hareketleri genel incelme sagliyor zor olsada , sekersiz 21gun asil tavsiyem gobekteki siskinlik agirlik buyuk olcude iniyor denediniz mi

Hayirli olsun maynagim♥️ Insallah dugununde takimca gelirik🤣 ben o dugunde beyaz elbise giyincem bilesin🤣 kaynananin arkadasi olarak muhahahha🤣
Ayy evet gidelim kız tarafına gıcık veririz beyaz giyer 🤣🤣 kız tarafı oturur ağlar bunlar kim FBI gibi bastılar düğünü derler. Hatta biz gelinlikle gidelim zengin birini bulursak o arada hazır nikah memuru gelmişken kıydırırız 🤣🤣🤣

TTe
Canim sana tavsiyem plan yap.
Plansiz olunca ve insan da ac olunca haliyle kontrol zorlaşıyor. Hatta uzun dönemde imkansiz bile.

Tamamen karbonhidrati kesmen senin icin zaten iyi degil, o yüzden izin ver kendine, ama günlük limitin belli olsun.

Atiyorum tamamen, senin durumunda 4 dilim tb ekmegi normal diyelim. Bunun karsiligi olan seyi istedigin ogunde ye, ister dagit ye ister tek öğünde topla ye. Ama kalani da baska seylerle doldur, hem sut kaliten icin, hem kendin icin, hem de diyetin icin. Bol bir salata yesen mesela, zaten o yediklerini istesen de yiyemezsin, sigmaz mideye.

Misafirliğe giderken de bir cesit sen yaninda goturebilirsin eger ki yakininsa, hem ona faydan olur, hem de senin goturdugun cesit salata tarzi olursa diyetine de super gider. Gittiğin yer buna uygun degilse de bolcs kalorisiz icecek ic, cay kahve falan. O da mideni doldurup seni kandiracaktir. Her yedigin karbonhidrata karsilik yaninda saglikli bir seyler ye. Taktigin bu olsun. O zaman istesen de limiti cok asamazsin.

Sabah kahvaltida sofrada her sey vardi, klasik pazar kahvaltısı tahmin edersin. Kendi tabagima yumurta, sebze peynir doldurdum, o kadar doydum ki ne ekmege ne baska seye yerim kalmadi, halbuki izin verecektim kendime pazar kahvaltisi diyerek. Ama otomatikman limitlenmis oldu. Az da yemedim ha.
Teşekkür ederim dikkat e alac@gim ok

En Büyük TÜRKİYE4. Takim ===> 741. Etap Takim Ici Yaris En Büyük TÜRKİYE

Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz

hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p

TakimlarCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe

@Yozgat-66
@Lusi
BLU3 BLU3
Dahlia_ Dahlia_
tavsannesi tavsannesi

0
0

1020
0
642

90
340
1410

249
680

Alys Alys
tomrs tomrs
@deanvillage
@cokofesttt
@_Vera_ @nurdeva

401
252

0
0

300
0

660
0
0

642
660

: EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI :spor:

Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 Puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 Puan
Plank 3 sn-1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
jumping jack 4 tanesi -2 Puan
Yoga dk- 2 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Dans dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
Leslie 1mil dk 3 Puan
Leslie 2mil dk 3 Puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
Leslie Boosted dk 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Zumba dk -4 Puan
Bisiklet dk - 4 Puan
Paten dk 4 Puan
Eliptik dk- 5 Puan
Eva Video dk - 5 Puan
7Cardio dk - 6 Puan
Koşu dk- 6 Puan
bolgesel hareketler dk - 6 Puan
Pilates dk 6 Puan
Crossfit dk 8 Puan
Reformer Pilates DK 10 Puan
Chloe dk 10 Puan
1000 adim - 30 Puan

741. Etap Menü Bildirimi
CanTorun ✔✔
Yozgat-66 ✔✔
BLU3 ✔✔
_Vera_ ✔✔
Lady Tenar ✔✔
Tavsannesi ✔✔

cokofesttt ✔❌
tomrs ✔
LadyMiami ✔
deanvillage ✔
Dahlia_ ✔
Lusi ✔

@cokofesttt menü bildirimin eksik. Spor da yok hic. Aktif de degilsin bu ara
@deavillage daha iyisiniz demistin dimi? umarim yanlis hatirlamiyorum. Sendende daha aktif olmani ve max 30dk da olsa spor (yürüyüz,squat,ip atlama,dans artik ne seversen) yapmani bekliyorum
tomrs tomrs Yarin 30dk Leslie veya dans / zumba en kötü 30dk disarida yürüyüz görmek istiyorum bildirimide.
Lori Lori bebek tatildesin diye cikardim yaris listesinde seni.Ekleme sebebim, adim sayar yanindadir,o puanlari eklemen bile kardir dedim :)
@CanTorun abla hala istemiyor musun yarislarda olmayi?Seni almiyorum sanmasinlar :KK70: Vakti zamaninda az mi kostum pesinden
@Lusi bebitom , puan hesabi unutma okeey ? :cool:
Tamm kaptan

Aslinda chloenin hareketleri genel incelme sagliyor zor olsada , sekersiz 21gun asil tavsiyem gobekteki siskinlik agirlik buyuk olcude iniyor denediniz mi
Zor olsa da yapıyorum zaten. Bacaklarım ve kollarımda çok işe yaradı.😉
Göbek kaslarımın arası 3 cm yani imkansız birleşmesi dikilmesi lazım. Burda doktora gittim ameliyat dedi. Aralıkta İzmirde ameliyat olcam.
Loricim o göbek aç karnıma, sen bir de beni tokken gör dermişim🤣🤣🤣🤣
Şaka bir yana üst beden xs alt beden s göbek large!!! Yani boşuna problem etmiyorum. Şeklim komple bozuldu 🙄😭😭
1 aydır 1 kez 3 adet kurabiye yedim. Şekerli hiç bir şey yemiyorum.

Arkadaslar yazmislar zaten. Benim ekstra soyleyecegim emzirmek aciktirir evet ama senin durumunda insulin direnci agir basiyor bence. Ogunlerde yanlis tercihler yapiyorsun ve bir sonraki ogune gereginden daha ac basliyorsun.

Ben de emziriyorum sizler kadar olmasa da (gunde 3-4 defa). Duzgun beslenmeye basladigimdan beri aclik krizim kalmadi. Ayrica unutma ki sutu yapan sudur. Yediklerin sutun icerigini belirler. Bos kalori aliyorsun🌺
Teşekkür ederim canm. Dikkate alacağım soylediklerini

Selamlar hos geldin🌺 Onceki mesajini okuyunca acaba mi dedim, bu mesajinla netlesti. Bir cok kadinda var aslinda farki da degiller. Hamilelik gobegi kaldi sanip yanlis egzersizlerle (mekik vb) durumu daha da kotu bir duruma getiriyorlar. Kac cm ayrik? (Soruyorum cunku 2 cm den fazlasina ameliyat oneriliyor. Daha altindakiler egzersizle duzeltebiliyor).

Bende de var. 1.5 cm civari. Duzenli egzersiz yapiyorum ve farki hissedebiliyorum. Link veriyorum. Level level gidiyor. Bir gozat lutfen🌺

Kız kolyen pırlanta mı ne güzelmiş 🤣🤣 Firdevs yöreoğlu olduğum için ilk mücevherlere bakarım sonra giyime. Elbisen de şahane bayıldım. Ne güzelsin ne güzeeeel
Ayy nerde anam pırlanta o kadar zengın olamadık malesef🤣🤣🤣 gümüşlerle yetınıyoz😂 sagol kuzum teşekkür ederim gonlumce oldu gelmeyenler üzsede
Hepsini pipisinden as tavana. Bidaha adim atmiyorlar evine🤣 denendi😎

O ney? Gobekmi? Ula miami de ona gobekmi diyorlar🤣

Ahqhah sen dugune gelde beyaz gıy yakısır kaynanayı kıskanmıs desınlee😂😂😂

Selamlar hos geldin🌺 Onceki mesajini okuyunca acaba mi dedim, bu mesajinla netlesti. Bir cok kadinda var aslinda farki da degiller. Hamilelik gobegi kaldi sanip yanlis egzersizlerle (mekik vb) durumu daha da kotu bir duruma getiriyorlar. Kac cm ayrik? (Soruyorum cunku 2 cm den fazlasina ameliyat oneriliyor. Daha altindakiler egzersizle duzeltebiliyor).

Bende de var. 1.5 cm civari. Duzenli egzersiz yapiyorum ve farki hissedebiliyorum. Link veriyorum. Level level gidiyor. Bir gozat lutfen🌺

Cok iyiymiş bu ya,
Aslinda karin bolgesi calismak isteyen herkes yapabilir seviyesine göre.

Bazi hareketleri özellikle tek taraflı agirlikla yapmayi önermesi ilgimi cekti. Denedin mi sen?

Back