- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
- 73
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.661
Oyle biri varsa bende bilmek isterimKızlar su ablanizin günlük spor programına bir el ativerin gari.
Başlangıç seviyesinde, açıklamaları anlaşılır, çok fazla vidi vıdı etmeyen bir eğitmen eşliğinde pilates videoları arıyorum.
Programı nasıl yapmalıyım bi deyiverin.
Az önce bile yediklerimle ve diyetimle dalga geçtilerYanimda degil kiz gaddar reisim
O yeahh
Niye yok ya, olsun ama.Oyle biri varsa bende bilmek isterim
Oyle biri varsa bende bilmek isterkmKızlar su ablanizin günlük spor programına bir el ativerin gari.
Başlangıç seviyesinde, açıklamaları anlaşılır, çok fazla vidi vıdı etmeyen bir eğitmen eşliğinde pilates videoları arıyorum.
Programı nasıl yapmalıyım bi deyiverin.
Hepsini toplu sekilde obur konuya yaziyoruz.Öğlen menü:
5 kaşık bulgur pilavı az yağlı domatesli
2 kaşık yoğurt
2 kaşık avokadolu salata
1 haşlanmış patates= 297 kalori
Şu ana kadar 1 litre su içtim
Ara öğün yemedim fırsat olmadı.
benim bir sorum daha olacak yeni olduğum için kusura bakmayın. Her öğünü ayrı ayrı mı yazıyoruz yoksa gece yatmadan önce mi bütün öğünleri yazıyoruz? Böyle belli bir kural var mı?
bugün pazar olduğu için dışardaydık daha yeni geldik, şu anda saat öğleden sonra 3:00 burada, evi toparlayıp 1 saat yürüyeceğim inşallah
Vardir belkiNiye yok ya, olsun ama.
Ya her yerim ağrıyor sabahtan beri aslında hiç oturmadım. Çay yemek kahve getir götür öfff misafir hiç sevmemDevam devam
Ben Burcu Tunçok videolarını takip ediyorum. Kolay ve yapılabilir. Bir tane Chloe Ting var ama İngilizce konuşuyor ve çok zor hareketleri. Bir de Fast Walk Leslie Sansone diye bir program takip ediyorum evde çok kolay, aletsiz, her gün yarım saat, çok fazla kalori yaktııyor.Oyle biri varsa bende bilmek isterim
Vardir belkibulan,bilen varsa benide etiketlesin
Dua et tatildeyim. Haftaya yandin senAz önce bile yediklerimle ve diyetimle dalga geçtiler
Chloe beni ølduruyorBen Burcu Tunçok videolarını takip ediyorum. Kolay ve yapılabilir. Bir tane Chloe Ting var ama İngilizce konuşuyor ve çok zor hareketleri. Bir de Fast Walk Leslie Sansone diye bir program takip ediyorum evde çok kolay, aletsiz, her gün yarım saat, çok fazla kalori yaktııyor.
İnceleyeceğim, teşekkür ederim.CanTorun
İngilizce bu abla bilmem ister misin?
Yoga kanali ama tarzi daha cok pilatese kayan videolari da cok.
Özellikle 30 gunluk challenge seklinde olan listelerini her seviyeye tavsiye edebilirim.
Crossfit veya reformer denediniz miİşte bütün problemim bu göbek.5-6 aylık hamile gibi görünüyorum. DIYETİSYENE gittim hamilelikler ve doğumlar yüzünden iç kaslarım ayrılmış kilo versem bile göbekten kurtulamazmışım o yüzden de karın sıkılaştırma ameliyatı olmam gerekiyormuş. Kot pantolonlarımı falan giyemiyorum alt tarafı olsa üst tarafı olmuyor üst tarafı olsa alt tarafı olmuyor, sinir oluyorum alışveriş bile yapmaktan hoşlanmıyorum artık. Üstelik biraz kilo olsam direk göbeğime gidiyor. Yaşlılık çok kötü kızlar 45 yaşından sonra yedigin her şey göbeğe gidiyor.
TamamOyle biri varsa bende bilmek isterkm
Hepsini toplu sekilde obur konuya yaziyoruz.
Su ve sporu bazen tekrar guncelleyenler oluyor.
5tk degilde 3yk bulgur daha uygun olur diyetde
Sabah yulaf yemistiniz galiba ?
Suyu umarim yatmadan 2,5 a tamamlarsiniz. Kendimden biliyorum. Su 2,5 ustu oldugunda daha cabuk kilo veriyorum
2 yıldır denemediğim şey kalmadı.Crossfit veya reformer denediniz mi
Maşallah krakerım sana harıkasın hızla kavuştun hedefıneSelam kızlar nasılsınız?
bi bakayım dedim kim napıyor ne yiyor
Adımlar şahane bravo altın kızlar
esmeriiim dönmüşsün bakıyorum da hoşgeldin yeniden ben mezun oldum askında ama alışmışım ara ara giriyorum
@tomrs canım mecbur kaldım yazmışsın da nasıl bir mecburiyet bu onu anlamadım.Dün arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittim masada yok yok ama ben sadece börülce salatası aldım(en sağlıklılarını seçtim) ve 2 çatal pasta aldım ayıp olmasın diye.Bu zamana kadar zaten yedim yemezsem ölmem diye yaşıyorum artık.Sende kendini mecbur hissetme,yapma bunu kendine o beden senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?