Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aciklanmadimi dahaya kacinci olmussunuzzzz,, bensizzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:yine gircem bn takimaa yaaa,,böyle beni kaale bile almiyosunuzzzzzzzz,,, offfffffff

VALLA MERESİM BEN HEP SÖLE SİKSİYİMDİR YANNEEEEE-tatlicadiarzu- AVARTARA BAKTIN AHANDA BEN DEDİM HEMENCİK YERLEŞTİRDİM...

AŞKOLSUN ANAM GÖRDÜM HEMEN GLEDİM TAKIMA NİE KAALE ALMAYIM ALALA... EEE SEN KAÇ OLDUN KIS SÜLE BAKEM... ASLINDA TAKIMDA SANA GÖRE DİŞLİ RAKİPDE VAR HALİ HAZIRDA AMA OLMAS ALAMAM SENİ ZORLAMA BENÜÜÜ:1closedeyes::dilcikar:

funda geç beni kıs imş yaklaşmayı bırak :),
meres çatlar gari neye çıktım ben takımdan diye hemi :)...

bu arada öğlen yimakta domates çorbası içtim 2 tane etli pide vermişlerdi ben sadece cokacimcoookbir tanesini yedim sonrasıma bir tane de muz yedim başkada bişey yemedim.....

işleride bitirdim şimdi acık gamyoncuiremsuoyun oynayam dedim napim baktım topikdede kimseyok uykum mirmirmirmirgeldi

alma juju alma o seni gıcık ediyo :roflol:,
bende 3 yane tac kraker yedim öğlen yarım diyet kola içtim ama çok açım valla,
çay yapyom şimdi geldim biler atıştırcam peynir falan...

valla gayet ii gidiyorsun bu hafta olmasada haftaya ii bir sonuç bekliyorum senden yeşil çay içiyormuydun sen??? ve spor adına bişi yapıyormuydun???kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Yeşil çay içmiyorum hiç.. papatya çayı içiyorum en çok..
sporda malasef hiç yapmıyorum.. yazın uzun yürüyüşler yapıyordum ama kışın hiçbişi yapamıyorum..
zaman konusunda çok sıkıntım var..
sabah 7:15de evden çıkıyorum
akşam 20:00-20:30 arası anca evde olabiliyorum..
düşünün, ben en erken 8de akşam yemeğimi yiyiyorum:çok üzgünüm:
zaten biliyrum noluyosa akşam yemeğinde oluyo bana

kızlar geçmişi okuyamadım daha sayfyı açtım kaldı ölee akşama kardar anca okurumm yoğunum çok ...bu akşam pc mi alıp tamire götüreceklerr .....uğrayamazsam şimdiden hepinize iyi hafta sonları öpüyorumm ...

canım o halde il iş günde iki kupa yeşil çaya başlıyorsun.... faydasını içtiğinde göreceksin... mutlaka ama mutlaka aksatmadan öğleye jadar ve öğleden sonra olmak üzere iki fincan yeşil....

esmerim yoğunsun biliyorum işlerini yoluna koy sen öncelikle

Bugün çok yoğundum kafayı yedim kızlar.
Akşam evden yazmaya çalışacağım.
Hepinizi öpüyorum

oyy canım benim ben kıyamam sana sen bana göster o patronun olacak adamı kızı şurda aç bilaç bırakmışlar .. bi fırça atam benn

4. takım kasım-aralık-ocak 77.etap 87.etap
*juju [ 68,10 \ 64,3 \ 3,80 \ % 5,58 ]
Esmeralda [ 72,40 \ 68,6 \ 3,80 \ % 5,25 ]
open_sea [ 77,80 \ 73,8 \ 4,00 \ % 5,14 ]
toplight [ 66,40 \ 67,6 \ -1,20 \ % -1,81 ]
nurcanogretmen [ 84,00 \ 78,3 \ 5,70 \ % 6,79 ]
hayal_gözlüm [ 88,00 \ 84,9 \ 3,10 \ % 3,52 ]
sebnemselayfurkan [ 76,90 \ 73,3 \ 3,60 \ % 4,68 ]

toplam kilo kaybı [ 533,60 \ 510,8 \ 22,80 \ % 4,27 ]

kızlar yukarıdaki liste bu kurallara uymaya başladığımız etaptan itibaren bu güne kim ne verdi görmemiz içindir... bunu nie yayınlıyorum bu kurallar bize ne fayda sağladı görelim die yolluyorum yeni arkadaşları eklemedim çnkü en başından bu güne gelenlerimizde tam net sonuç görülebilirdi....

ha aklıma birde şöle bişi geldi bunu saklayacağım ve ilerde takım dışı kalma durumu olan birisi olursa geçmişine bakacağım öle ayda 2 kilo değilde 3-4-5 kilolar vermiş düzenli hep iniş yaşamış ama bir kere uyarıyı yemiş diyelim onu affetme olalsılığım olcek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…