• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar yeni geldim şükür memede bir sorun çıkmadı.
ara yapamadım hasatanedeydim şimdi kuzuzlarla az pizza yiyeceğim o kadr.
hepinizi öpüyorum şimdilik hoşçakalın hayırlı cumalar.

bengim bişey çıkmamasına sevindim güzelim...

bu arada pizzayı fazla kaçırma

bu arada aeg canım merhaba....

jujum öncelikle geç bildirim yaptığım için kusura bakma daha erken yapamadım hastaneden geldik kaan ortalığı dağıtmış ortalığı toplarken kreşten 10 tane çocuk geldi allahım bıcır bıcır öğretmenleri başında ama bir göreceksiniz anam allah kreş öğretmenlerine sabır versin onları kapıdan çıkarır çıkarmaz hemen netin başına geçip bildirimi yaptım regli olacağım için fazla bir inme olmadı maalesef

n bu listeyi 3 sene kadar önce uygulamıştım ve gerçekten güzel kilo vermiştim
her gün düzenli olarak spor da yapıyordum
çok sağlıklı bir diyet listesi,kesinlikle bir zararı olamaz
çünkü alınması gereken tüm gıdalar mevcut
yarın sabah tekrar bu listeyi yapmaya başlıycam kızlar
ayrıca yapması da çok kolay
çalışanlar için de buyuk kolaylık
3 seçenekten oluşuyor çünkü

buraya tekrar yazayım listeyi

----------------------------------------------------------------------
KAHVALTI
• Çay, kahve vs. (Şekersiz)

• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek (30 gram)
3 tane zeytin
1 ince dilim ekmek (30 gram)

ara
1 meyve

ÖĞLE

• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon) yerine
60gr et
1 kase çorba
1 bardak ayran veya yoğurt
salata

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 kâse çorba

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)
saat 15,00
1 meyve
saat 17,00 de
1 çaybardağı süt

SAAT 17.00’DE

• 2 porsiyon meyve

• Veya
2 adet galeta

AKŞAM yerine
8-10 yemek kaşığı sebze yemeği
Salata
çorba
1 ince dilim ekmek

• 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek

• Gece boyunca 2 porsiyon meyve
1 meyve
1 çay bardağı süt

NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. İkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.

pınarım 2.5 kilo veren arkadaşın başlamadan önceki yazısı
nurcanım benim diyetim buna çok benziyor benimkileri renkli oalarak yazdım ama maalesef hastane ve evde çocuğa bakma olayları yüzünden tam düzenli yapamadım inşallah bu hafta düzenli olarak yaparsam daha çok kilo vereceğimi düşünüyorum

canım kaanın iyi olmasına çok sevindim:) zaten çocukları sevmiyosa bi kreş öğretmeni işini yapmaz. çocuk sevgisi şart bu meslekte ..

sağol şahnurum bende yapmaya çalışıcam bunu bakalım becerebilecekmiyim

kızlar tere kadar yararlı bi anti oksidan daha yokmuş haberiniz olsun ben bugün çıkıp biraz yeşillik alıcam bolca tere özellikle . sizede söliim dedim

canlarım ben geldimhihoyyyt
Dün eşime dedim motive olmaya başladım yazık adamcağız buna bile havalarda uctudelikafadulden devammı devamkaydirigubbakcemile4
jujum toplightım repleriçin tşekkurrler ben size veremiyom ama:çok üzgünüm:
Özgeden haber sizlere bebişimiz 1900 kilosuymus doktor biraz sıkı beslenmesini söylemiş bebişin kilosunu 2100 bekliyormus oyuzden özgemizhergun et yiyecek 2 haftadabebişimiz istenilen kiloya ulaşsın diye plesantası suyucok iyiymiş ayrıca
canlarım ben cıkayım bugun pazar var namaz kılıp gideceğimhepinizi öpuyoruma.s.

özellikle yeni arkadaşları çok tebrik ediyorum ilk başlangıç gayet güzel...
şebo gelmiş yap hadi kıs bildirimini...:)

ben zaten bir hafta oldu, hatta geçti diyete başlayalı.. bende böle 1-2 kilo veririm diye hayal ediyodum:roflol:
yani o kadar çok yiyecekten feragat ediyosunki, kilo kaybındaki beklentinde okadar fazla oluyor..
biranda tığ gibi olucakmışsın gibi gelio ama herşey yavaş yavaş olucak tabikide..

buarada sabah7de 1bardak lahana suyu içtim

saat 9:
bir dilim beyaz peynir, domates ve dilim kepekli ekmek yedim

11gibi: 1tane portakal yedim

şimdi de, 4kaşık karnıbahar 4kaşık makarna ve salata yicem afiyetleeeecokacimcoook

ya millet bana diyor ki işyerinde sen sürekli bişeyler yiyorsun nasıl kilo veriyorsun arar öğünlerimi görüyorlar mecbur saklanacak bir yer yok herhalde 3+3 ten haberleri yok ben de diyorum az ve sık yiyorum
bir de şey soracağım şu replemek ne demek arkadaşlar puanlarımız bu şekilde mi artıyor

canlarım ben geldimhihoyyyt
Dün eşime dedim motive olmaya başladım yazık adamcağız buna bile havalarda uctudelikafadulden devammı devamkaydirigubbakcemile4
jujum toplightım repleriçin tşekkurrler ben size veremiyom ama:çok üzgünüm:
Özgeden haber sizlere bebişimiz 1900 kilosuymus doktor biraz sıkı beslenmesini söylemiş bebişin kilosunu 2100 bekliyormus oyuzden özgemizhergun et yiyecek 2 haftadabebişimiz istenilen kiloya ulaşsın diye plesantası suyucok iyiymiş ayrıca
canlarım ben cıkayım bugun pazar var namaz kılıp gideceğimhepinizi öpuyoruma.s.

burcum hayırdır kıs sezeryan mı olcekki doktor istediği kiloya ulaşmasını bekliyor.. ösgem normal istiyordu halbuki....
bebek de kendiside ii olsunda gerisi önemli değil...

bu arada kkilo vermeye bir noktadan başlamak güzel en önemlisini yani beyinde verme işin kafaya koymuşsun inş devam eder

ben zaten bir hafta oldu, hatta geçti diyete başlayalı.. bende böle 1-2 kilo veririm diye hayal ediyodum:roflol:
yani o kadar çok yiyecekten feragat ediyosunki, kilo kaybındaki beklentinde okadar fazla oluyor..
biranda tığ gibi olucakmışsın gibi gelio ama herşey yavaş yavaş olucak tabikide..

buarada sabah7de 1bardak lahana suyu içtim

saat 9:
bir dilim beyaz peynir, domates ve dilim kepekli ekmek yedim

11gibi: 1tane portakal yedim

şimdi de, 4kaşık karnıbahar 4kaşık makarna ve salata yicem afiyetleeeecokacimcoook

valla gayet ii gidiyorsun bu hafta olmasada haftaya ii bir sonuç bekliyorum senden yeşil çay içiyormuydun sen??? ve spor adına bişi yapıyormuydun???kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

4. TAKIM * ** *

fguler ( 88,4 /
hayal_gözlüm ( 84,9 /

simiryna ( 78,6 /
nurcanogretmen ( 78,3 /

open_sea ( 73,8 /
sebnemselayfurkan ( 73,3 /
kuzuzuzubambino ( 72,9 /

esmeralda ( 68,6 /
toplight ( 67,6 /
bengigök ( 67,5 /

*juju* ( 64,3 /
ahleyar ( 60,6 /

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 878,8 /

bu arada son durumumuz ve bireysel iç takımlarımız bu şekildedir.. haftaya bireysel takımlar içinde yada diğer takımlara zıplama konusunda atak bekliyorum
mesela guler atak yapıp hayal ile arasındaki açığı küçültebilir

simirya bir atak yapıp nurcanım kilosunu sıkı bir şekilde sollayabilir

kuzuzuzu da bir atak yapıp 70 lerin son hanelerine yerleşip hem arayı açıp hem bir alt gruba üye olma yolunda ilerleyebilir.

esmeralda biraz direnip diğer arkadaşlarını yakalayabilir bu arada şahnur ve bengide atak yapıp birbirleri ile çekişebilirler

bana gelinceeeeesenağlamaanam ben ahleyarı nası yakalayacam bilemiyom kızım şimdiki kilosu benim mezun olacağım kilo ama arayı kapatmaya çalışacam kesin ona yetişemeden mezun olcem o belli hanım 50 ye iecekmişkaydirigubbakcemile

ya millet bana diyor ki işyerinde sen sürekli bişeyler yiyorsun nasıl kilo veriyorsun arar öğünlerimi görüyorlar mecbur saklanacak bir yer yok herhalde 3+3 ten haberleri yok ben de diyorum az ve sık yiyorum
bir de şey soracağım şu replemek ne demek arkadaşlar puanlarımız bu şekilde mi artıyor

canım sen onları bana yönlendir ben onlara bir güzel anlatırımm.... bana da kimse inanmamıştı hatta veremezsin bile demişlerdi ama bak nerelere geldim... bu arada replamek demek yazdığımız msjların sağ üst köşesindeki terazi varya oraya tıklayp msj hakkında yorum yaıpyorsun yada o kişiye sölemek istediğin bişiyi yazıyorsun ve okeyliyon işte o kişiye rep vermiş oluyorsun bölecekaydirigubbakcemile3

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 64,6 / 64,3 / 0,3 / % 0,46 ) 1.uyarı gerekli kiloyu veremedi haftaya 0,20 daha vermesi gerekecekkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Esmeralda ( 68,3 / 68,6 / -0,3 / % -0,44 ) 1.uyarı gerekli kiloyu veremedi hatta üstüne kilo aldı haftaya 0,80 vermesi gerekecekkaydirigubbakcemile:mymeka:

open_sea ( 73,1 / 73,8 / -0,7 / % -0,96 )gerekli kiloyu veremedi hatta üstüne kilo aldı haftaya 1,20 vermesi gerekecek kaydirigubbakcemile:mymeka:

toplight ( 67,8 / 67,6 / 0,2 / % 0,29 2.uyarı) gerekli kiloyu veremedi haftaya 0,30 vermesi gerekecekkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

nurcanogretmen ( 79,0 / 78,3 / 0,7 / % 0,89 ) 1.uyarı gerekli kiloyu verdi kilosunu koruyacak yada daha fazla vermeye devam edecekşakkıdısositososito

hayal_gözlü ( 84,9 / 84,9 / 0,0 / % 0,00 ) 1.uyarı gerekli kiloyu veremedi haftaya 0,50 vermesi gerekecekkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:dance:

sebnemselayfurkan ( 73,3 / 73,3 / 0,0 / % 0,00 ) 1.uyarı gerekli kiloyu veremedi haftaya 0,50 vermesi gerekecekkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:dance:

bengigök ( 67,8 / 67,5 / 0,3 / % 0,44 ) 1.uyarı gerekli kiloyu veremedi haftaya 0,20 vermesi gerekecekkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ahleyar ( 61,0 / 60,6 / 0,4 / % 0,66 )kural dışı delikafadulden

fguler ( 89,0 / 88,4 / 0,6 / % 0,67 )kural dışı delikafadulden

kuzuzuzubambino ( 73,2 / 72,9 / 0,3 / % 0,41 )kural dışı delikafadulden

simiryna ( 79,0 / 78,6 / 0,4 / % 0,51 )kural dışı delikafadulden

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 881,0 / 878,8 / 2,2 / % 0,25 )

kizzz jujuuu acayip sexi duruyon hee o nasi awatar ölee beee,, senin oldugunu anlayamiyorummm,, sende ölemisin kisss:roflol:

Back