Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

6 kiloyumu başıma kalkıyon kısss hem ben 42 haftalık doğurdum 38 olsaydı 10la bitirirdim :roflol:hadi ordan numaracı 8 miş itiraf et sen 10 kiloyu geçtin :roflol: :roflol: tamam tama çok konuşma bakeeem a.s. canım benim seni çok merak ettim preeklampsi çok dikkat edilmesi gereken bi rahatsızlık gebelikte ..aman canım kendine çok dikkat et güzel kızımızada tabi ..:CüvCüv: bi küçük tavsiye canım bi tansiyon aleti edin kendine . sende evde ölçersin sürekli . bebişini sağlıkla kucağına al canım . doğumdn sonrada başka takıma gitmek yok mezun durum da olanlar olabilir sen yine bize gel :) çok öperim ikinizide a.s.

çatlasada patlasada hoplasadazıplasa da gene almam takıma o cadı meresiiii:dilcikar:mirmirmirmir

ölemi canmm benimmmmm,,, ztn ihtiyacim yokkkk 61,500üümmm hehehehehhehe,,, sen beni kaybettiginee yann beeee:roflol:sisko diilimki zayiflayimmmmm:roflol::roflol:

canım ben bu yazını daha yeni görüyorum saol valla ama dün dediğim gibi kilo bir anda 2. hatta 5. plana falan düştü..önceden çok istiyordum 40 ım çıktığında hiç kalmasa diye.çok özenirdim öle olanlara hala da özeniyorum 25-30 alıyorlar 1.5 ayda bişey kalmıyor...ama şimdi hiç umrumda değil.:dilcikar:.20 de alsam değil..yavrum daha önemli o kilo alsın yeterki ben 1 senede sürse uğraşırım veririm allahın izniyle...:Saruboceq:

kızım ne 8 kilosu beee...kafamçokkarıştı ben 2 ay önce almıştım 8 kiloyu:roflol: şimdi tam 12 oldum çok takıyordum artık takmıyorum..zaten kim görse 12 almışsın gibi durmuyorsun hiç diyorkaydirigubbakcemile2 boyum saolsun:lepi: daha boyumla aynı rakama da ulaşmadım az kaldı ama olsun..
dün ben çok hastalandım ateş,mide bulantısı,ishal falan...eşimde preeklampsinin belirtilerine bakıyordu kaan kocatepenin kitabından...bu saydıklarımın hepsi varmış,baktım bzimkinin gözleri dolmuş başladı ağlamaya size bişey olursa ben naparım diye..çünkü orda bide anneyle bebek için hayati tehlikesi olabilir yazıyormuş..dedim ağlama üşüttüm sadece herhaldebenneyaptımki
valla dün yatakta kalkamadım yapıştım resmen allahım ne kadar zor bişey..zor yemek yedim oda bebek için yoksa ağzıma 1 lokma koyasım yoktu..sabah kalktım ateşim düşmüştühihoyyyt inşallah diğerleri de hallolur bugün..dediğin gibi canım biz bir tansiyon aleti alalım işimiz kolay olsun..gerçi sağlık ocağına gitmekte işime gelir yürürüm ama ani durumda belli olmaz..
kız ben senin elifini çok merak ediyorum çekte bi resmini koy şu zillinin yaaa:ecrin_bebek:delikafadulden

ösgem çok geçmiş olsun canım yaa . sen yinede rahatsızlandığın zaman geçiştirme iyi olurum diye son haftalardasınız .bu haftalarda ateş mide bulantısı kusma ishal çok dikkat edilmesi gereken şeyler . bu kocalarda eşlerinin hamileliklerinde daha duygusal oluyolar sanki onlar hamile :roflol::roflol: Allahın izniyle bişiolmas sana da kızımızada çok da evham yapmasın:)) tamam canım ben bi ara elifin resmini koyarım:))

Merhaba kızlar,
Ben birazdan yürümeye çıkıcam.
Hem biraz kafa dağıtırım hem kalori yakarım heheheheh
a.s.

Ben geldim hafta sonu kimsecikler yok..
Kızlar 3 kilometreden fazla hatta 4 kilometre yürüdüm ben bittim....
Kaç kalori yakmışımdır acep

zuzucum4 kilometre yürüdüysen normal tempoda 4km hızda yürümüşsündür muhtemelen..buda 250 kalori yapar canım

kızlar şimdi bir ihaleye giriyom ilk işim bu şubedeki çıkınca devamını yazarım

ölemi canmm benimmmmm,,, ztn ihtiyacim yokkkk 61,500üümmm hehehehehhehe,,, sen beni kaybettiginee yann beeee:roflol:sisko diilimki zayiflayimmmmm:roflol::roflol:

ösgem canım kötü şeyler düşünmeyin ve diyeti felan bırakman ii olmuş sen normal yeme düzenine geri dön bebişde hemen nasiplenir sen merak etme.... bu arada bol bol dinlen bebek kanala doğru ilerlemişse hareketlerine dikkat etmen lazım yoksa her an çıkma girişiminde bulunabilir....inş rabbim sağlık verirde kucağına alırsın ebbişinii....

Merhaba kızlar,
Ben birazdan yürümeye çıkıcam.
Hem biraz kafa dağıtırım hem kalori yakarım heheheheh
a.s.

canımcım günlükten okudum olanları ne diyim ki yıldırma politikası gibi bişi bu ama takma sen kafana sen üzüldükçe onların istediğini yapmış olursun dik dur ve kendine güven har zaman:teselli:

kıslar hafta sonu pek dikkat edemedim ... bu hafta istediğim kiloyu veremezsem ilk atılan ben olacağım galiba bu konuda üzgünüm..... elimden geleni yapıp toparlamaya çalışacağım ama bilemiyorum... senağlama

sabah iki muz iki mandalina yedim anladınız siz onu:)

3 gün yapıcam . becerebilirsem inşallah sütsüz peynirsiz durmayı :roflol:

valla nuran ben yapamadım bir gün dayanabildim ya canım acayip tuzlu şeyler çektiiii

bu arada meres kısım nasıl verdin sen o kiloyu yaaa valla önünde saygı ile eğiliyorum 63 den mezun oldun ama sen 61,5 e inmişin 1,5 kilo daha vermişin... anam bende bu aralar kötü haller var bazen kendimi tutamıyorum.... bişeyler yapmam lazım biliyorum ama ne ....

sabah 2-3 lokma ekmek arası peynir yedim sadece.....

kılza geçmişi okuyamıyorum özür dilerim herkesten,
hafta sonu cumartesi pide yedim 1 tane,
dünde profiteröl yedim kızın valla bana ama elimde olan bir şey değildi sinirlerimb ozuk hakim olamadım...
sabah 1 yudum süt içtim 1 dilim ekmek yedim bu hafat hiç birşey yemeceğim...

üzgünüm kızgınım kırgınım ama kime işte onu bende bilmiyorum,
nasılsnız nurcan nasılsın tatlım,şahnurum hadi hayırlısı bakalım ihalede...

jujum bi deniim bakalım becerebildiğim yere kadar ..

bi tavsiye vericem ama krom kapsülü iştahı azaltıyomuş canım tatlı yeme isteğinide bastırıyomuş bi dene istersen canım .. ama vücut napsın canım verdi verdi bi yerdede direniyo

iyiyim hayalim çok şükür.... neye kızdıysan boşver salla gitsin . gözün aydın olsun bu arada askerin geldi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…