günaydın kızlar nasılsınız diyetler nasıl gidiyor...
burcu gelmiş haber vermiş..bende kısa özet geçeyim..sancılarım kasılmalrım çok oldu çıkıp gidecek sandım artık allah korusun..dr a gittik kafa tam aşağıdaymış..bi kanala girmemiş o kadar girse zaten doğum gerçekleşirmiş:1shok: en azından 3 hafta daha sabret kızım yaa..:ecrin_bebek: neyse bu ay 2200 bekliyorduk kilosunu..normalde gelişimine göre öyle olmalıydı..ama birde baktık 1900 ben çok üzüldüm eşimde üzüldü tabi..dr bu ay gelişmemiş fazla dedi.kilo alımı yavaşlamış dedi..şeker derdine diyete başladığımdan ağız tadıyla bişey yemedimki bu ay zaten..şimdiye kadar hep güzel gidiyordu gelişimi...preeklampsi diye bir rahatsızlık olabilirmiş bende.sık sık kontrole gideceğiz artık..2 günde 1 de şekere ve tansiyona bakılacak..benneyaptımki.
bu ay et,süt,yumurta ya ağırlık vereceğim..valla artık kilo milo umrumda değil..bu şeker belli olana kadar gayet iyi besleniyordum..listede o yok bu yok..meyve bile 2 tane..bakacağız artık ne kadar alıyor bundan sonra..valla 20 kiloda alsam inanın üzülmücem.çok üzüldüm çünkü onun almamasına...senağlama
hee bu arada nurcan geçmişi okurken gözümden kaçtı sanma:jeyyar: jujuya demişsin beni örnek al ben özgeden daha az aldım..anam duyanda seni 8 kiloyla bitirdi sanacakkaydirigubbakcemile3 ben daha senin aldığın kiloya ulaşmadım bu birrrr(bu gidişle ulaşırım geçerim bile ama artık orası sorun değil),aramızdaki boy kilo farkını ortaya koyarsak sen zararlı çıkarsın buda ikiiiiiiiisengözlerimebaksanab
kendimi bir an meres gibi hissettim..aynı jujuya böyle takılıyordu ya ondan-tatlicadiarzu-
şaka maka doğumdan sonra buraya geliyorum hemen..yer olmasada başka takıma sıvışrım artık...hemen gitsin kilolar yaz gelmeden...
kız hanifeeee bu arada kardeşin nasıl iyimi..normal mi doğurdu...çok aldı diyordun diyetisyene gitti diyordun naptı..umarım atar hepsini üstünden sağlıklı bir şekilde...
ben gidiyorum kızlar hepinizi çok çok öpüyorum...dikkatli beslenin kaçamak yapmayın..yaparsanızda yürüyüşle egzersizle onu yaktığınızdan emin olana kadar durmayın...bizede dua edin bebişim normal sınırlar içinde sağlıklı doğsun:çok üzgünüm:
çatlasada patlasada hoplasadazıplasa da gene almam takıma o cadı meresiiii:dilcikar:mirmirmirmir
bu arda özgede umarim iyidir valla bol bol yesin anam kilo alcam diye yemedi yesin o cak fazla verir ben 17 kilo almistim benim kiz 4200gr dogmustu valla herseydeny esin bu hmur isi felan yemedi ye kizim özgem ye anam merak etme bebeka lirsenden hepsini coguda dogumda gidiyo zaten yaaa mühim olan ondan sonra almamak haksizmiyim kizlar söyleyin anneler :dilcikar:a.s.:1hug:öptüm kiz özgem seni :1hug:
6 kiloyumu başıma kalkıyon kısss hem ben 42 haftalık doğurdum 38 olsaydı 10la bitirirdim :roflol:hadi ordan numaracı 8 miş itiraf et sen 10 kiloyu geçtin :roflol: :roflol: tamam tama çok konuşma bakeeem a.s. canım benim seni çok merak ettim preeklampsi çok dikkat edilmesi gereken bi rahatsızlık gebelikte ..aman canım kendine çok dikkat et güzel kızımızada tabi ..:CüvCüv: bi küçük tavsiye canım bi tansiyon aleti edin kendine . sende evde ölçersin sürekli . bebişini sağlıkla kucağına al canım . doğumdn sonrada başka takıma gitmek yok mezun durum da olanlar olabilir sen yine bize gel :) çok öperim ikinizide a.s.
günaydın kızlar nasılsınız diyetler nasıl gidiyor...
burcu gelmiş haber vermiş..bende kısa özet geçeyim..sancılarım kasılmalrım çok oldu çıkıp gidecek sandım artık allah korusun..dr a gittik kafa tam aşağıdaymış..bi kanala girmemiş o kadar girse zaten doğum gerçekleşirmiş:1shok: en azından 3 hafta daha sabret kızım yaa..:ecrin_bebek: neyse bu ay 2200 bekliyorduk kilosunu..normalde gelişimine göre öyle olmalıydı..ama birde baktık 1900 ben çok üzüldüm eşimde üzüldü tabi..dr bu ay gelişmemiş fazla dedi.kilo alımı yavaşlamış dedi..şeker derdine diyete başladığımdan ağız tadıyla bişey yemedimki bu ay zaten..şimdiye kadar hep güzel gidiyordu gelişimi...preeklampsi diye bir rahatsızlık olabilirmiş bende.sık sık kontrole gideceğiz artık..2 günde 1 de şekere ve tansiyona bakılacak..benneyaptımki.
bu ay et,süt,yumurta ya ağırlık vereceğim..valla artık kilo milo umrumda değil..bu şeker belli olana kadar gayet iyi besleniyordum..listede o yok bu yok..meyve bile 2 tane..bakacağız artık ne kadar alıyor bundan sonra..valla 20 kiloda alsam inanın üzülmücem.çok üzüldüm çünkü onun almamasına...senağlama
hee bu arada nurcan geçmişi okurken gözümden kaçtı sanma:jeyyar: jujuya demişsin beni örnek al ben özgeden daha az aldım..anam duyanda seni 8 kiloyla bitirdi sanacakkaydirigubbakcemile3 ben daha senin aldığın kiloya ulaşmadım bu birrrr(bu gidişle ulaşırım geçerim bile ama artık orası sorun değil),aramızdaki boy kilo farkını ortaya koyarsak sen zararlı çıkarsın buda ikiiiiiiiisengözlerimebaksanab
kendimi bir an meres gibi hissettim..aynı jujuya böyle takılıyordu ya ondan-tatlicadiarzu-
şaka maka doğumdan sonra buraya geliyorum hemen..yer olmasada başka takıma sıvışrım artık...hemen gitsin kilolar yaz gelmeden...
kız hanifeeee bu arada kardeşin nasıl iyimi..normal mi doğurdu...çok aldı diyordun diyetisyene gitti diyordun naptı..umarım atar hepsini üstünden sağlıklı bir şekilde...
ben gidiyorum kızlar hepinizi çok çok öpüyorum...dikkatli beslenin kaçamak yapmayın..yaparsanızda yürüyüşle egzersizle onu yaktığınızdan emin olana kadar durmayın...bizede dua edin bebişim normal sınırlar içinde sağlıklı doğsun:çok üzgünüm:
ölemi canmm benimmmmm,,, ztn ihtiyacim yokkkk 61,500üümmm hehehehehhehe,,, sen beni kaybettiginee yann beeee:roflol:sisko diilimki zayiflayimmmmm:roflol::roflol:
kızım ne 8 kilosu beee...kafamçokkarıştı ben 2 ay önce almıştım 8 kiloyu:roflol: şimdi tam 12 oldum çok takıyordum artık takmıyorum..zaten kim görse 12 almışsın gibi durmuyorsun hiç diyorkaydirigubbakcemile2 boyum saolsun:lepi: daha boyumla aynı rakama da ulaşmadım az kaldı ama olsun..
dün ben çok hastalandım ateş,mide bulantısı,ishal falan...eşimde preeklampsinin belirtilerine bakıyordu kaan kocatepenin kitabından...bu saydıklarımın hepsi varmış,baktım bzimkinin gözleri dolmuş başladı ağlamaya size bişey olursa ben naparım diye..çünkü orda bide anneyle bebek için hayati tehlikesi olabilir yazıyormuş..dedim ağlama üşüttüm sadece herhaldebenneyaptımki
valla dün yatakta kalkamadım yapıştım resmen allahım ne kadar zor bişey..zor yemek yedim oda bebek için yoksa ağzıma 1 lokma koyasım yoktu..sabah kalktım ateşim düşmüştühihoyyyt inşallah diğerleri de hallolur bugün..dediğin gibi canım biz bir tansiyon aleti alalım işimiz kolay olsun..gerçi sağlık ocağına gitmekte işime gelir yürürüm ama ani durumda belli olmaz..
kız ben senin elifini çok merak ediyorum çekte bi resmini koy şu zillinin yaaa:ecrin_bebek:delikafadulden
Merhaba kızlar,
Ben birazdan yürümeye çıkıcam.
Hem biraz kafa dağıtırım hem kalori yakarım heheheheh
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?