• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

smiryna seninde iş tempon yoğunmuş epey.

Öğlenleri yürüsen.

Bende haftaya çok soğuk olmazsa öğlen yürüyüm diyorum.
Birde göbek için bir alet almayı düşünüyorum.

Malum göğüsler küçülünce göbek gözüme batıyor.

Birde 2. sezeryandan sonra kilom daha eksik olsada gönek daha gevşek :(

selam kizlar ben geldim anca gelebildim masllah bir yazmisinizki sorma anca okudum valla sizi okumaktan bana spor yapmak kalmiyo zaman haaa

kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerdea cilen versin diyorum ona göre kizlar

jujum sen bana yetisemenki anam sen yetistikce ben kaccam nasil olsa bende 55 olim söz mezun olcem kiz meres gel kiz ge3l seninle rakip olak bu juju cok geride akldi bana yaaa yetiscem diye ugrasiyo olmazki degilmi sen gel anam:roflol:neyse juju benim saclari yolmadan birakiyim burdakaydirigubbakcemile

juju beni yakalayamaz :jeyyar:hadi yakalada görim seni:lepi:a.s.seviyom kiz ben seni :1hug:

hayal kiz niye kilo vermedin

lan pinar gelcem saclarini yolcemkaydirigubbakcemileasureleri ye sonrada al bak sana kilo iste bende yedimde anam bukadar yemedim

simdide etipuf yaptim cayin yaniya yiyecem nasil olsa cumaya kadar ben yarim kilo veririm nasil olsam :sm_cool:siz kendinize bakin anam dikkat edin binebyim tepenize ona göre:mymeka:

kiz hanife sen niye aldin anam dikkat etmiyonmu yoksam hadi görem ver su kilolarida göster kendini

yeni arkadaslar beraber verdik güzel kiloalr ama haftaya daha cok gidecek merak etmeyin okey canlarim:1hug:

nurcanim süper gidiyon anam tebrikelr

bengim sen nediyon anam nasilsin bakalim

burcu hadi kocanin gözü aydin anam sevindirdin adami hep böyle sevindirik yapsana kocani üzüyon heee:mymeka:a.s.

bu arda özgede umarim iyidir valla bol bol yesin anam kilo alcam diye yemedi yesin o cak fazla verir ben 17 kilo almistim benim kiz 4200gr dogmustu valla herseydeny esin bu hmur isi felan yemedi ye kizim özgem ye anam merak etme bebeka lirsenden hepsini coguda dogumda gidiyo zaten yaaa mühim olan ondan sonra almamak haksizmiyim kizlar söyleyin anneler :dilcikar:a.s.:1hug:öptüm kiz özgem seni :1hug:

iyi geceler kızlar koşturmacadan bugün giremedim gene doğru dürüst kadın doğuma gittim bende biraz zorla kuzenim orda kıdemli asistan 3 senedir muayeneye gitmediğimi öğrenince attı fırçayı açğırdı gel abla muayene edip smear alacam diye muayene de biraz bastırdı sanırım hemen sonrasında regli oldum davul gibi şişim şu an
iyi haftasonları hepinize

herkeslereeee günaydınlaaaarrr... mutlu, güzel sabahlar...
ohoooo herkesler uyuyooo sanırım yaaaa...
ben bugün erken kalktım her ctesi olduğu gibi.. havaya baktım yağmur yok.. 45dk yürüyüş yapıp öyle işe geldim.
kendimi çok zindee çok mutlu hissediyorum:lepi:
kordonda bayadır yürüyüş yapadığımı farkettim... çok iyi geldi çoook..
şimdide kahvaltımı yapıcam.. her sabah olduğunu gibi 7de lahana suyumu içtim..
şimdide bir dilim kepekli ekmeğimin üstüne 1çaykaşığı vişne reçelimi sürüp afiyetle yiyicemcokacimcoook snra bir bardak sütümü alıp kadınlar kulübünü alt üst edicem:kahve::teytey:
şeflerim işe gelene kadar tabiiikide.. sonra işe koyulcassss:çok üzgünüm:
hiç çalışmak istemiyorum bugün yaaaa...

smiryna seninde iş tempon yoğunmuş epey.

Öğlenleri yürüsen.

dediğim gibi saat 7:15 te işten çıkıyorum 8:30a kadar anca iş yerine ulaşabiliyorum..
akşamda çok ekstre bir durum olmassa engeç 6,30da işten çıkıyorum .. ama 20-20,30da anca eve varıyorum...
trafik temposu iş tempomdan daha yoğun diyebilirizkaydirigubbakcemile3
öğlenleri iyi fikir ama bir kaç kez onuda denemişliğim var.. çok soğuk oluyo..
birde tam kordonda işyerim benim.. şirketten çıkınca hemen kordondaki yürüyüş alanın başlangıcını görüyorum ama üşüyorumdaaaa:çok üzgünüm:

günaydın kızlar nasılsınız diyetler nasıl gidiyor...
burcu gelmiş haber vermiş..bende kısa özet geçeyim..sancılarım kasılmalrım çok oldu çıkıp gidecek sandım artık allah korusun..dr a gittik kafa tam aşağıdaymış..bi kanala girmemiş o kadar girse zaten doğum gerçekleşirmiş:1shok: en azından 3 hafta daha sabret kızım yaa..:ecrin_bebek: neyse bu ay 2200 bekliyorduk kilosunu..normalde gelişimine göre öyle olmalıydı..ama birde baktık 1900 ben çok üzüldüm eşimde üzüldü tabi..dr bu ay gelişmemiş fazla dedi.kilo alımı yavaşlamış dedi..şeker derdine diyete başladığımdan ağız tadıyla bişey yemedimki bu ay zaten..şimdiye kadar hep güzel gidiyordu gelişimi...preeklampsi diye bir rahatsızlık olabilirmiş bende.sık sık kontrole gideceğiz artık..2 günde 1 de şekere ve tansiyona bakılacak..benneyaptımki.
bu ay et,süt,yumurta ya ağırlık vereceğim..valla artık kilo milo umrumda değil..bu şeker belli olana kadar gayet iyi besleniyordum..listede o yok bu yok..meyve bile 2 tane..bakacağız artık ne kadar alıyor bundan sonra..valla 20 kiloda alsam inanın üzülmücem.çok üzüldüm çünkü onun almamasına...senağlama

hee bu arada nurcan geçmişi okurken gözümden kaçtı sanma:jeyyar: jujuya demişsin beni örnek al ben özgeden daha az aldım..anam duyanda seni 8 kiloyla bitirdi sanacakkaydirigubbakcemile3 ben daha senin aldığın kiloya ulaşmadım bu birrrr(bu gidişle ulaşırım geçerim bile ama artık orası sorun değil),aramızdaki boy kilo farkını ortaya koyarsak sen zararlı çıkarsın buda ikiiiiiiiisengözlerimebaksanab
kendimi bir an meres gibi hissettim..aynı jujuya böyle takılıyordu ya ondan-tatlicadiarzu-
şaka maka doğumdan sonra buraya geliyorum hemen..yer olmasada başka takıma sıvışrım artık...hemen gitsin kilolar yaz gelmeden...

kız hanifeeee bu arada kardeşin nasıl iyimi..normal mi doğurdu...çok aldı diyordun diyetisyene gitti diyordun naptı..umarım atar hepsini üstünden sağlıklı bir şekilde...

ben gidiyorum kızlar hepinizi çok çok öpüyorum...dikkatli beslenin kaçamak yapmayın..yaparsanızda yürüyüşle egzersizle onu yaktığınızdan emin olana kadar durmayın...bizede dua edin bebişim normal sınırlar içinde sağlıklı doğsun:çok üzgünüm:

Şu zayıflama ilaçlarıyla ilgili bir araştırma yapıyorum kafayı taktım ben bu haplara uyuz oluyorum ya haksız yere üstümüzden para kazanmalarına. biliyorum bu konuyla ilgili topikler var oraları düzenli olarak inceliyorum ancak benim için önemli olan azda olsa tanıdığım insanların tecrübeleri bilgileri çünkü inandığım insanlardan bir şeyler duymak istiyorum.
sizlerden istediğim şu şayet mümkünse
Hepinizede şimdiye kadar kullandığı piyasada olan ot çöp harici tablet şeklinde satılan reçeteli yada reçetesiz hapların isimleri .sizlere etkisi (olumlu yada olumsuz)
ve hapları kullanım süresindeki yeme durumunuz (diyet yapıp yapmadığınız)
ve geldiğiniz nokta sonuç ne oldu.
Hazırladığım soruları alıntı yapıp aynen cevaplarsanız (kullandığın her ürün için ayrı ayrı cevaplarsanız sevinirim)bana çok yardımcı olursunuz.Bu konuda ciddi bilgi toplamak benim için gerçekten önemli.

Bilgisini ve paylaşımını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tşk ediyorum

ZAYIFLAMA DESTEĞİ ÜRÜNLER

Metabolik rahatsızlığınız var mı(troid,diyabet gibi..).................
Hangi ürünü kullandınız:...................................
Ne kadar süre ile bu ürünü kullandınız:..........................
Kullanım süresince diyet yaptınız mı:...........................
Ürünün sizde olumlu etkileri neler oldu:............................
Ürünün sizde olumsuz etkileri neler oldu:...........................
Kullanım süresince kilo verdiniz mi:................................
Kilo verdiyseniz ne kadar sürede kaç kilo:............................
Süreç sonunda ürünü hangi kelime ile tanımlamak istersiniz:...........................

Kızlar günaydın....
Dün çok talihsiz bir gün geçirdim.
Hiç başıma gelmeyen birşey oldu buraya son yazımı yazdıktan sonra
kendini bilmez bir müdür müsfeddesinden gelen bir maille bir sinir krizi geçirdim..
hiç böyle olmamıştı. Çok kötü kasıldım, ağladım, istemdışı hareketlerde bulundum.
Saatlerce kendime gelemedim.
İnsanlar neden bu kadar iğrenç anlayamıyorum.
Kafanızı şişirmek istemiyorum günlüğe yazıcam linkini buraya kopyalarım isteyen okusun
hepinizi çok seviyorum sizlerde huzur buluyorum.
Diyete devam bu arada dün biraz düzensiz yemek yedim ama rejimi bozmadım.

Okumak isteyenler buyursunlar link aşağıda;
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...5-kadinlar-kulubu-gunluk-648.html#post4936616

Son düzenleme:
canım ne diyeceğim bilemiyorum ama geçmiş olsun diyeyim bari..
evet bazı insaları anlamak zor, bazen insanlar nasıl oluyorda bu kadar kötü olabiliyor bende çok düşünürüm..
sıkma canını unut gitsin demekten başkada bişi demek gelmiyor aklıma...

canım ne diyeceğim bilemiyorum ama geçmiş olsun diyeyim bari..
evet bazı insaları anlamak zor, bazen insanlar nasıl oluyorda bu kadar kötü olabiliyor bende çok düşünürüm..
sıkma canını unut gitsin demekten başkada bişi demek gelmiyor aklıma...

Sağol canım.
İnsanları anlamak gerçekten zor... Bende anlamıyorum insanları gerçekten tahmin edemeyeceğimiz kadar kötü oluyorlar....

jujum, ben dün sabah peynirli ve zeytinli sandviçimi yedim... Sonra akaşam 4 e kadar bir şey yiyemedim. O saatte ıspanak ve yoğurt yedim iki dilimde ekmek. Akşam 8.5 gibide 1 kase çorba, az patetes yemeği ve iki dilim ekmek yedim. Sonra yatarken 1 bardak süt 1 tanede bisküvi bu kadar...

Bu sabah ise rafadan yumurta, peynir, zeytin, ekmek yedim ve çayımı içitim şimdilik bu kadar...

Kızlar kocam 1 e doğru gelir kk ya girmemi istemiyor :kızgın: :mymeka::mymeka:
Ondan gizlice giriyorum bende sositososito
Haberiniz olsun yine gelmeye çalışırım :1hug:

selamkizlar

üzülme kuzucum bosver takma kafana rabbim yardimcin olsun senin

kocan niye kiziyo buraya girmene cani ben anlamadim yani

selamkizlar

üzülme kuzucum bosver takma kafana rabbim yardimcin olsun senin

kocan niye kiziyo buraya girmene cani ben anlamadim yani

sağol canım Allah razı olsun.

Koca işte anlamıyor anlatamıyorumm napimm.
Ne işin var kk da oku oku bitiremedin ne yazıyosun tamam çık artık :kızgın:

bugün sabahla öğle arası öğünümü yapmadım.. çünkü kahvaltımı geç aptım..
öğlen: 4çorba kaşığı ıspanak, 3kaşık yoğurt 1dilim kepekli ekemk ve salata yedim
birazndada işten çıkıcam.. evde adsl bağlı olmadığı için hafta sonu giremiycem :(
o yüzden herkese iyiii tatilller şimdiden...
az yağlı az tuzlu bol yeşillikli hafta sonları diliyorum herkeseeee:):):)

Back