• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet nurcanım artık havalar ısınmaya baŞladı aslında tam yÜrÜme havası ne aŞırı sıcak ne aŞırı soĞuk mıs gıbı yÜrÜmek ne gÜzel olur... Ben sabah yÜrÜyÜŞlerıne baŞlayacaĞım ama bu hafta olmas eŞım gececı sabah 9 da ancak gelıyor eve yanı oĞlanı tek bırakıp Çıkamam ama haftaya ınŞ. BaŞlıcam sabah yÜrÜmek ınsanı daha mutlu edıyor ve daha azımlı oluyorsun ...

Günaydın kızlarr..
Özge doğum yapmış, çokk sevindim güle güle büyütsün minik kızını.

Bende yürüyüşe iyice asıldıum. Perşembe yağmurdavardı hafifi vazgeçmedim 1 saat yürüdüm.Cuma 1 saat, Cumartesi 1 saat yürüdüm.
pazar yürüyemedim. Çokk iyi gidiyordu dün kaynanamdaydık mantı yapmış:((( Çok abartmadım ama yedim 1 tabak:(

Akşam yürüyüşüm garanti olmadığı için öğlen çıkacağım mutlaka..

Ya ılk defa yeŞıl ıÇtıkten sonra mıĞdem bulandı ya.... Acaba Çok koyu mu demledıkı Çaycı ıÇerkende acı acı gelıyordu.... Arada bıŞı yemıcektım ama aĞzımdakı tadın gıtmesı lazım pıko yıcem arada kıslar...

günaydın şekerler...halen kahvaltımı yapamadım..meto çalışmıyor henüz..yapıp geleyim..öptüm hepinisiii:enbuyukkk:

Oooo sarıŞeker kahvaltı ıÇın bırazcık geÇ kalmadın mı gÜne ne kadar erken baŞlarsan metabolızmanda okadar erken ÇalıŞmaya baŞlar Şeker.....

Bu arada kolay gele senın tadılat ev yerleŞtırme ıŞlerını okudukÇa 5-6 ay sonrası kendı halımı gÖrÜr gıbı oluyorumÇ...

fıstıklarım sabah kahvaltım küçük sade poğaça ve sekersiz çay
bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun ve kadınlar günümüz de kutlu olsunhihoyyyt
kuzucum canım geçmiş olsun...dikkat et kendine:Saruboceq:

JUJU günaydın canım...geç oldu evet biliyorum ama eşimin işyerine gelmiştim..orda da yogunduk..ancak oturabildim canımcım

tadilat işleri zor canım ya..ama senin ev sanırım sıfır o o kadar zor olmaz..benim evim 8 yıllık bir bina ve bu daha zor...bu arada sen mudo dan yenie vin için bişiyler aldıgını sölemiştin ben de dün ordan sıvı sabunluk aldım mutfafgımakırmıı ve sen aklıma geldinŞeniz

Evet Şekercım baharatlıĞım Çay-kahve-Şeker kaplarım kaŞıklıĞım tuzluĞum bıberlıĞım hep mudodan oldu.. Valla fıyatlarını beĞendım ben dıŞardan da sormuŞtum en uygunu mudo oldu... Paslanmaz Çelık aldım ben hep ... BulaŞıklıĞım vs onlarıda Öle dÜŞÜnÜyorum...sende gÜle gÜle kullan canımcım...

Bu arada evet sıfır ev olucak benımkısı ama ıŞte bazı yerlerını deĞıŞtırıcez Öle harfıyat ıŞı deĞılde ne bılemyenı eve gıÇıyorum dıe yenı Şeyler almayı dÜŞÜnÜyorum onlarında aynı anda olamayacaĞı ıÖÇın borÇlar bıttıkÇe bıŞılerı deĞıŞtırıcem .. Ve koca bır evı yerleŞtırmek vs vs vs korkutuyor benı...

kizlar yeniden selam hepinizi öpüyroum cikmam lazim benim kiz gene rahatsizlandi doktora götürcem geldigimde yazarim bitürlü gitmedi su hastalikta bi bitiyo bi basliyo perisan oldu yavrumda

neyse öptüm hepinizi görüsüsürz

ahleyar geçmiş olsun canım bende hiç iyi değilim sarı şeker teşekkür ederim....

bugün dayanayımda yarın gelmeyebilirim dinlenmem lazım

GeÇmıŞ olsun kamerım.... Kıs bu arada sen hala korunmuyon demııı

KUZUM SANA NOLDU BÖLE HASTALANDIN MI SENDE......

VALLA SORMAYIN BENDE HıÇ HASTA OLMAM DER DURURUUM YA BANA BıR ALERJı MUSALLAT OLDU GEÇıŞ DÖNEMLERıNDE NÜKSEDıYORMUŞ ANAM BURNUM AKIYOR DEVAMLI HAPŞUR HAPŞUR ÖLÜYOM GENZıM KURUYIOR NE FENA BıŞıMıŞ BU BÖLE

ben cumartesi 1 saat yürüdüm yarım saat normal tempo yarım saat hızlı tempo da

pazar günü hasta olmama rağmen inat ettim çıktım 45+45 dakika yavaş tempoda yürüdüm

bugün de yürümek için planlarım vardı ama durumum pek iç açıcı değil fazla da zorlamak istemiyorum bir kendime geleyim hayırlısıyla.....

hafta sonu da abartmadım cozutmadım çok şükür........

Valla benım dıkkat etmeme kalsa ederım de.. Malesef alerjı yenı nesıl hastalıĞı anam.... Bende yoktu bÖle bıŞı son 3 yılda annem 3 kardeŞım ve en son bende Çıktı nedır bu yaaaa

doğru söylüyorsun juju alerji olunca dikkat etmeye falan bakmıyo alerji tam olarak neye karşı polenlere falanmı

Back