Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam neye karşı olduğunu anlamadım ki.. Yün yorganla yatıyom yatağa yattım mı hapşuruyom.. Işe geliyom masaya oturunca hapşuruyom ... Neye nası bir alerjim var çözemedim dışarı çıkıyom yürüyom gr hapşurmuyom ama yaylaya çıkınca orada polen çokmu ne hapşur hapşur öldüm...doğru söylüyorsun juju alerji olunca dikkat etmeye falan bakmıyo alerji tam olarak neye karşı polenlere falanmı
anam bahar 3 ay nası dışarı çıkmıcaz manyaklarmı ne... Benim bir akrabam maske takıyor dışarı çıkınca yokda dayanamıyom ölüyorum hapşuurmaktan diyor neyseki bende okadar değilkuzu kamer geçmiş olsun ikinizede
juju benimde maalesef alerjim var . Dr bana bahar aylarında dışarı çıkmayı yasakladı:roflol: Ama dinleyen yok :)
hadi bakem bende düşünüyorum ama güvenemiyorum hangi yöntem sağlıklı ve kesin çözüm bilemiyom bakalım sende işe yarıcakmı.. Bizim iş yerinde laserli yaptırdılarda bir yıl gitti geldi hala vardı azaldı sadece tamamen bitmedikızlar yeşilimi içtim 1 adet etiform limon lifli yedim şimdi salona gidiyorum öğleden sonra yazarım hastalara geçmiş olsun kızlarr
bu arada koltuk altına epilasyona başlayacam bugün bakalım sonuçları yazarım size
jujum hayalin can ı gelecekti bugün onla beraberdir
kızlar merhabalar
giremiyorum bu aralar işim çok hafta sonuda misafirim vardı uğrayamadım bile...bana yardımcı alıcaklar gazeteye ilan verdik rahatlarım biraz...hepinizi öpüyorum geçmişi okuyamadım kusura bakmayınn....görüşürüzz
gecmis olsun jujum sanada canim evet daha korunmuyorum korunmayida düsünmüyom bakalim olursa olur olmazsa olmaz nezaman olursa olsun diye cabam yok yaniGeÇmİŞ olsun kamerİm.... Kıs bu arada sen hala korunmuyon demİİ
VALLA SORMAYIN BENDE HİÇ HASTA OLMAM DER DURURUUM YA BANA BİR ALERJİ MUSALLAT OLDU GEÇİŞ DÖNEMLERİNDE NÜKSEDİYORMUŞ ANAM BURNUM AKIYOR DEVAMLI HAPŞUR HAPŞUR ÖLÜYOM GENZİM KURUYIOR NE FENA BİŞİMİŞ BU BÖLE
esracım ve kamercim geçmiş olsun ikinize de