• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzu kamer geçmiş olsun ikinizede

juju benimde maalesef alerjim var . dr bana bahar aylarında dışarı çıkmayı yasakladı:roflol: ama dinleyen yok :)

kızlar yeşilimi içtim 1 adet etiform limon lifli yedim şimdi salona gidiyorum öğleden sonra yazarım hastalara geçmiş olsun kızlarr
bu arada koltuk altına epilasyona başlayacam bugün bakalım sonuçları yazarım size
jujum hayalin can ı gelecekti bugün onla beraberdir

kızlar merhabalar
giremiyorum bu aralar işim çok hafta sonuda misafirim vardı uğrayamadım bile...bana yardımcı alıcaklar gazeteye ilan verdik rahatlarım biraz...hepinizi öpüyorum geçmişi okuyamadım kusura bakmayınn....görüşürüzz

herkese tünaydınlar....
işe geç geldim bgn hastaneye gidip kan tahlili yaptırmma gerekti...
sabah kahvaltı yapmadım haliyle.. aç karnına tahlil yaptırmam gerekmiş..
şimdide gidip migrostan meyve suyu ve maviyeşilin kepekli portakal kremalı bisküvisini aldım..
onları yiyeceğim...

Ben sabah bır dılım peksımet Şekersız Çay peynır ve haŞlanmıŞ yumurta yedım
ÖĞlen bır tabak sebze yemeĞı 2 kaŞık yoĞurt bır dılım ekmek
arada bır kuru kayısı yemıŞtım
dÜnden berı metabolızma hızlandırıcı Çayımı ıÇıyorum
akŞama balık ve salata yıyeceĞım 50 puanla gÜnÜ kapatacaĞım

doğru söylüyorsun juju alerji olunca dikkat etmeye falan bakmıyo alerji tam olarak neye karşı polenlere falanmı
anam neye karşı olduğunu anlamadım ki.. Yün yorganla yatıyom yatağa yattım mı hapşuruyom.. Işe geliyom masaya oturunca hapşuruyom ... Neye nası bir alerjim var çözemedim dışarı çıkıyom yürüyom gr hapşurmuyom ama yaylaya çıkınca orada polen çokmu ne hapşur hapşur öldüm...
kuzu kamer geçmiş olsun ikinizede

juju benimde maalesef alerjim var . Dr bana bahar aylarında dışarı çıkmayı yasakladı:roflol: Ama dinleyen yok :)
anam bahar 3 ay nası dışarı çıkmıcaz manyaklarmı ne... Benim bir akrabam maske takıyor dışarı çıkınca yokda dayanamıyom ölüyorum hapşuurmaktan diyor neyseki bende okadar değil
kızlar yeşilimi içtim 1 adet etiform limon lifli yedim şimdi salona gidiyorum öğleden sonra yazarım hastalara geçmiş olsun kızlarr
bu arada koltuk altına epilasyona başlayacam bugün bakalım sonuçları yazarım size
jujum hayalin can ı gelecekti bugün onla beraberdir
hadi bakem bende düşünüyorum ama güvenemiyorum hangi yöntem sağlıklı ve kesin çözüm bilemiyom bakalım sende işe yarıcakmı.. Bizim iş yerinde laserli yaptırdılarda bir yıl gitti geldi hala vardı azaldı sadece tamamen bitmedi
kızlar merhabalar
giremiyorum bu aralar işim çok hafta sonuda misafirim vardı uğrayamadım bile...bana yardımcı alıcaklar gazeteye ilan verdik rahatlarım biraz...hepinizi öpüyorum geçmişi okuyamadım kusura bakmayınn....görüşürüzz

esmeraldam anam öslüyoz seni ama biliyozki fırsatın olsa girersin sen...

GeÇmİŞ olsun kamerİm.... Kıs bu arada sen hala korunmuyon demİİ

VALLA SORMAYIN BENDE HİÇ HASTA OLMAM DER DURURUUM YA BANA BİR ALERJİ MUSALLAT OLDU GEÇİŞ DÖNEMLERİNDE NÜKSEDİYORMUŞ ANAM BURNUM AKIYOR DEVAMLI HAPŞUR HAPŞUR ÖLÜYOM GENZİM KURUYIOR NE FENA BİŞİMİŞ BU BÖLE
gecmis olsun jujum sanada canim evet daha korunmuyorum korunmayida düsünmüyom bakalim olursa olur olmazsa olmaz nezaman olursa olsun diye cabam yok yani
siz naptiniz devammi

esracım ve kamercim geçmiş olsun ikinize de

saolasin canim tesekkürler hepinize

buarada gittik doktora cigerleri iltihaplanmis hava verecegim bir hafta boyunca bakalim hayirlisi umarim cabuk gecer:Saruboceq:

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Allah yardımcısı olsun o mini meleğin....

Ben çıkıyorum kızlar inşallah gece toparlayabilirim kendimi....

kızlar saolun valla kurtulduk sağsalim çok şükür..perşembe günü kontrole gitmiştim ya günüm doldu diye..o gece yarısı başladı sancım..baktım düzenli geliyor..kalktım komposto falan yaptım.doğumdan sonra içerim diye..duş aldım hazırlandım sabahı bekledim..annemler namaza kalkınca dedim böyle böyle..görseniz herkeste bir telaş..hazırlandık çıktık...bu arada hep derin nefes egzersizlerini uyguladım..o yüzden sancılar kısa süreli oldu..çok faydasını gördüm..sancı odasında yatarken dr eşimi gördü kapıda..aaaa özgenin sancılarımı başladı yoksa dedi..daha dün hiçbişeyi yoktu dedi hemen muayene etti..ben 2 cm açıklık var demesini bekliyordum..çünkü çok şiddetli sancı çekmiyordum..bide yanımdaki kız çok bağırıyordu 3 cm di daha..dedim bu öyleyse benim taş çatlasa 2 olmuştur..ama dr demezmi 7 cm olmuş:1shok: 2 saate doğumun başlar dedi..neyse suyumu patlattılar dedikleri gibi 2 saat sonra açılmam tam oldu aldılar...
ıkınma seanslarında şuurumu kaybettim resmenkaydirigubbakcemile3 o anları hatırlamıyorum..sadece başım dönesiye ıkındığımı hatırlıyorum..bide dr ve ebelerin telkinlerini..
hadi yavrum hadi canım,özgecim aferin çok iyi performans diye diye doğurttular beni..
doğumum dikişim 20 dk sürdü hepsi..
Allaha şükür hiç sıkıntım olmadı
hemen kalktım..dikiş sancım ilk gün oldu
tek sorunum süt:çok üzgünüm: kızım güzel emiyor emme refleksi çok kuvvetli maşallah ama benden hala sarı ağız sütü geliyor..sulu beyaza dönüşmedi..
netten baktım 3-5 günde inermiş..hep komposto,rezene,humana falan içiyorum..inşallah gelecek.
şişliklerimde inmedi..sadece doğum kilom gitti..oda en fazla 6-7 kilo..son anlar tartılmadım çünkü...totalde 17-18 almış olabilirim çünkü çok ödem olmuştu..hala kocaman bileklerle geziyorum..-tatlicadiarzu- ama nedense dert etmiyorum ben bile şaştım..herhalde evde pijamayla durduğum için olsa gerek..dışarı çıkmak için dolabı açmadım..haliyle moralimde bozulmadıkaydirigubbakcemile3
işte böyle kızlar şimdi bizimki uyuyorda bakayım dedim..
hepinizi çok öptüm..gelirim yine aradaa.s.

Selam lar benimde işlerim çokkk yoğun.
Öğlen , yrım kase çorba, 1 ince dalyan köfte, 23 kşk patates püre, salata yoğurt

50 dk yürüyüş yaptım.
Ara 3 dilm portakal 1 çik. kaplı diyet büsküvi.

Özgecimmm hoşgeldinn.
Ne güzel çok sancı çekmeden kurtulmuşsun. Allah analı babalı büyütsün.
Hayırlı bir evlat olsun fıstık.
Canımcım kilolar 20. güne kadar azalıyor. Ondan sonra kalanlar senindir:)Tahin helvası, bulgur ve soğanda süt yapar. Bol sıvı almayıda ihmal etme, her fırsatta dinlen. Bunlar sütün miktarını ve kalitesini etkiler.

Seni ve misss kokulu prensesimizi öpüyorum.

Hayırlısı olsun özgecim.. Allah mutlu etsin hiç ayırmasın siziiiyerimseniben
Allah analı babalı büyümesini nasip etsn inş:Saruboceq:

buarada takim arkidişlerim hepsinize günaydınlaaarr.. mutlu güzel sabahlar...

dün akşam: 1kepçe mercimek yimeğiii, 2kaşık makarna

sabah: 2bardak çay, 1dilim etimek, iki küçük domates, 2dilim salatalık, şöyle ucundan ascık hesabı bir
parça otlu börek yedim:utangac:

dün öğlen yine 25dk belediyenin koyduğu aletlerde çalışma yaptım kendimce:smiley-cool:
akşamda iş çıkışı yürüdüm 40dk..

TÜLİN ŞAHİN 27 KİLO VERDİĞİ DİYETİN SIRLARINI ANLATTI

Ünlü model Tülin Şahin 4'üncü kitabını çıkarıyor. Şahin, 'Siz hâlâ diyet mi yapıyorsunuz?' isimli kitabında diyette istikrara değiniyor..

Günaydın'ın haberine göre; spor, diyet ve sağlıklı beslenme üzerine üç kitabı bulunan manken Tülin Şahin, 'Siz hala diyet mi yapıyorsunuz?' ismini verdiği 4'üncü kitabını yazdı. 2002'de 27 kilo verdikten sonra, buna dair soru yağmuruna tutulan Şahin, kitap yazmaya karar vermişti. 'Kral, prens ve fakir' adını verdiği ilk kitabıyla 12 baskıya ulaşan Şahin, 'Sırlar' adını verdiği ikinci kitabında da makyajın inceliklerine değinmişti.

KİLONUZU KORUYUN
Şahin'in üçüncü kitabı ise 'Tülin'den Cosmo kızlarına tüyolar' adıyla Cosmopolitan dergisiyle satışa çıkmıştı. Şahin şimdi de 'Siz hala diyet mi yapıyorsunuz?' adlı dördüncü kitabıyla diyette istikrarın önemine değiniyor. Güzel model, "27 kilo vereli 7 sene oldu ve ben hala aynı kilodayım. Önemli olan kilo verdikten sonra aynı kiloyu muhafaza etmek" dedi. Şahin'in 'Bir ömür diyet yapmaya yetmez ama sağlıklı yaşam ömrü uzatır' sloganıyla yola çıkan kitabı önümüzdeki hafta piyasada olacak.

Haberleri bakıyordum bu haberi gördüm paylaşmak istedim.. belki almak isteyen olur kitabı..
gerçi ben diyet kitaplarını ticari amaçtan başka birşey için yazılmadığını düşünüyorum ama motive açısından bazen elinin altında böyle kitaplar olması fenada olmuyor değil hani...:1rolleyes:

Back