• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın simiryna,

dükkanı erkenden açmışsın kaydirigubbakcemile3

bende bugün sabah kendimi daha iyi hissediyorum

dünkü raporumu vereyim

sabah
1 bardak light süt 1 avuç kuru üzüm

ara
3 kayısı

öğlen
1 kase patates yemeği 2 ince dilim buğday ekmeği
1 koca tabak ıspanaklı yoğurt (ıspanaklı yoğurt ne zaman yesem sütüm iyi oluyor)

ara (15:00)
1 elma 2 galete

ara (17:00)
1 bardak ayran

akşam
1 koca kase hazır çorba
1 koca tabak haşlanmış karbıbahar üzerine yoğurt

ara
1 avuç leblebi

akşam ısırgan içtim tadı çok kötü gelmedi....

özgecim maaşallah doğumun çok kolay olmuş :nazar:
Allah herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Süt konusunda üzülme benimde geç gelmişti o ağız sütü çok faydalıymış emsin kuzucuk bol bol...

ara sıra erken açmak laızm ama dimikaydirigubbakcemile3

aaaaa buarada ben metobolizma hızlandıran içeceğimi içmeyi unuttum.. tüh tüüüüh.. bak şimdi naısl birden janım sıkıldııııı... pıııııııııııııııııııııııffffffffffffffffffffffffffff:delphin:
hemen tlfonun hatırlatmalarına yazayım baride eve gidince içimmm...

günaydınlar

özgeciğim allah analı babalı büyütsün canım ömürlü olsun kızımız nasıl iyimi kaç kg doğdu biraz da fıstıktan bahset canım

izmirli unutma kız iç valla ben faydasını görüyorum

esracım ne güzel menü valla afiyet şeker olsun

günaydınlar

özgeciğim allah analı babalı büyütsün canım ömürlü olsun kızımız nasıl iyimi kaç kg doğdu biraz da fıstıktan bahset canım

izmirli unutma kız iç valla ben faydasını görüyorum

esracım ne güzel menü valla afiyet şeker olsun

canım bebk 3100 gr 52 cm doğdu...minicik ya insan tutarken korkuyor valla..ama toparlanmaya başladı ..gözle görülür fark var..
sıkıntı çektirmiyor bana sağolsun...sadece ihtiyacı için ağlıyor o kadar..inşallah uslu olur kızım:nazar::ecrin_bebek:

ben kilo almıyor diye üzülüyordum ama dr dediki çatın darmış..daha büyük olsa doğuramayacakmışsın:1shok:
halbuki benim kalça kemiklerim çok geniştir..hep leğen kemiği geniş olanların çatılarıda geniş diye biliyordum..bu teoriyide yıkmış olduk

kızlar saolun valla kurtulduk sağsalim çok şükür..perşembe günü kontrole gitmiştim ya günüm doldu diye..o gece yarısı başladı sancım..baktım düzenli geliyor..kalktım komposto falan yaptım.doğumdan sonra içerim diye..duş aldım hazırlandım sabahı bekledim..annemler namaza kalkınca dedim böyle böyle..görseniz herkeste bir telaş..hazırlandık çıktık...bu arada hep derin nefes egzersizlerini uyguladım..o yüzden sancılar kısa süreli oldu..çok faydasını gördüm..sancı odasında yatarken dr eşimi gördü kapıda..aaaa özgenin sancılarımı başladı yoksa dedi..daha dün hiçbişeyi yoktu dedi hemen muayene etti..ben 2 cm açıklık var demesini bekliyordum..çünkü çok şiddetli sancı çekmiyordum..bide yanımdaki kız çok bağırıyordu 3 cm di daha..dedim bu öyleyse benim taş çatlasa 2 olmuştur..ama dr demezmi 7 cm olmuş:1shok: 2 saate doğumun başlar dedi..neyse suyumu patlattılar dedikleri gibi 2 saat sonra açılmam tam oldu aldılar...
ıkınma seanslarında şuurumu kaybettim resmenkaydirigubbakcemile3 o anları hatırlamıyorum..sadece başım dönesiye ıkındığımı hatırlıyorum..bide dr ve ebelerin telkinlerini..
hadi yavrum hadi canım,özgecim aferin çok iyi performans diye diye doğurttular beni..
doğumum dikişim 20 dk sürdü hepsi..
Allaha şükür hiç sıkıntım olmadı
hemen kalktım..dikiş sancım ilk gün oldu
tek sorunum süt:çok üzgünüm: kızım güzel emiyor emme refleksi çok kuvvetli maşallah ama benden hala sarı ağız sütü geliyor..sulu beyaza dönüşmedi..
netten baktım 3-5 günde inermiş..hep komposto,rezene,humana falan içiyorum..inşallah gelecek.
şişliklerimde inmedi..sadece doğum kilom gitti..oda en fazla 6-7 kilo..son anlar tartılmadım çünkü...totalde 17-18 almış olabilirim çünkü çok ödem olmuştu..hala kocaman bileklerle geziyorum..-tatlicadiarzu- ama nedense dert etmiyorum ben bile şaştım..herhalde evde pijamayla durduğum için olsa gerek..dışarı çıkmak için dolabı açmadım..haliyle moralimde bozulmadıkaydirigubbakcemile3
işte böyle kızlar şimdi bizimki uyuyorda bakayım dedim..
hepinizi çok öptüm..gelirim yine aradaa.s.

canım bebk 3100 gr 52 cm doğdu...minicik ya insan tutarken korkuyor valla..ama toparlanmaya başladı ..gözle görülür fark var..
sıkıntı çektirmiyor bana sağolsun...sadece ihtiyacı için ağlıyor o kadar..inşallah uslu olur kızım:nazar::ecrin_bebek:

ben kilo almıyor diye üzülüyordum ama dr dediki çatın darmış..daha büyük olsa doğuramayacakmışsın:1shok:
halbuki benim kalça kemiklerim çok geniştir..hep leğen kemiği geniş olanların çatılarıda geniş diye biliyordum..bu teoriyide yıkmış olduk

oy oy oy oy yüce rabbime şükürler olsun ... doğum sıkıntın geçti ya sevindim özgecim... demek korkulan gibi olmamış açılman felan seni zorlamadan gerçekleşmiş ne güzel kızımız annesini düşünmüş....ıkınmalarında aklına geldin mi bilmiyorum ama sen anlattıkça benim doğumum aklıma geldi valla gözümde yıldızlar uçuştu bir an .... yardımcı doktor karnımdan aşağı doğru hafifçe bastırdı da öle doğum gerçekleşti yoksam takat makat kalmamıştı bende....

süt konusuna takma ağız geliyor ve bebek memeyi tutyorsa gerisi sorun değil güzelim bebek emdikçe sütünde gelir o arada bişi verme bebişe bol bol emsin ki süt salgılaması başlasın.......

şebonun dediği gibi bazı besinler süt yapar ama en önemlisi sıvı tüketimisdir... bol sıvı tüket ama bunun yanında kaliteli beslen.... vucuduna giren gıdalar bebeği besleyecek cinsten olsun sabah yumurtanı ihmal etme sütünü iç.. peynirini ye .. herşeyden az az ye ki sütün kaliteli olsun....

bu arada bebişimizi fazla kucakta gezdirme ama uyanıklıkla uyku arasındki farkıda anlaması için uyumadığı sürece yatağa koyma... puset felan aldın mı bilmiyorum ama ben uyanıkken pusetine koyardım kucağıma almazdım uykusu gelince yatağına koyardım ki yatağa yattığında uyuması gerektiğini anlasın beni zorlamasın die....

allahım analı babalı büyütsün ve nazarlardan saklasın bir ara resminide koyda görelim nazlı cimcimeyi....:emir_bebek:

ya bı mesajlarımızın altındaki sağ alt köşedeki daha doğrusu o işaretler ne işe yarar bileniniz varmı arkadaşlarç....

bu arada dün balık yedim az yağda kızarmış .. ekmeksiz acık makarna ile....

sabah üç lokma ekmek arası peynir attım ağzıma...

tartıya çıktım gene dayanamadım iniş yaşamışım gene ama sölemicem cumaya kadar bakalım nekadar inicem... neyse sonunda inişe geçtim ya oda güzel...

Günaydın şekerler...

Akşam 5 kşk pırasa, 1 tavuk pirzola yedim.
Sonra 40 dk daha yürüdüm dışarda, yağmur başladı bitirdim.

Gece canım bişiler çekti:)

Elmayla kandım :)ıyi oldu.

Sabah 1 dlm ekmek 4-5 çatal omlet ve domates

Şimdilik haftaya başlangıcım iyi .

Juju inişe geçtiysen sakın kaçamak yapma. Yürüyüşe devam dimi sende?

Bende hep iniş yakaladığımda şımarıp küçük şeyler yiyerek inişimi kesiyorumm maalesef. Ama artık tak etti . inşalah bu hafta hiç salmayacağım kendimi.

yok canım kaçamak yapmıyorum dün yemekte lokma tatlısı vardı mesela yemedim arkadaşa verdim...

yürüyüşe devam işte öğlen yürüyorum yürüyebildiğim kadar

yeşil kalmamış ıhlamur aldım neyse...

ya aktardan yeşil çay aldım ama iki gündür şirkete getirmeyi unutuyorum...
hala deneyemedim bakalım tadı nasıl olcak

şebo senin çizelge nirde anam çizelgelerini ekleyin bakem görem ....

valla mezun olmak istiyorum şebom ya artık kilomu sabitlemek için kendimi farklı bir forma sokmak istiyopm....

şükür ki az kaldı inş bende mezun olur sonra hamiş olur sonra ösge gibi gelir doğum hşkayemi yazarım

bu arada bende yeşilimi içiyom şimdi

Back