• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın şekerler...iyi hafta sonları hepimizeesengözlerimebaksanab
sabah açılışı ılık bir bardak suyla yaptım ve kahvaltı olarak 5 adet diet bisküvi yedim mavi yeşilden(çizinin light ı delikafadulden)
yarım litre suyumu içtim ve sıcak çay..ıhlamur felan içip kendimi oyalamaya çalışıyorum..ara olrak da hemen 2 tane kuru kayısı yiyim de wc sorunumu çözer belki:teselli:

öğle menüm
bir kase susuz kuru fasulye yarım dilim kepek ekmek
1 yemek kaşıgı pirinç pilavı ve yagsız marul salatası
şimdide çay keyfinde sıra
bu arada yemek öncesi bir fincan forma çay içmiştim

kızlar öğle yemeğim sadece 1elma
miğdem yanıyoo yemej istemedi bgn canım..
birazdanda soda içmeyi planlıyorum...

merhabalar hihoyyyt
ben o tarçınlı elmalı limonlu ........ suyu yaptım ama içemedim
birbirine zıt tatlar birarada içenleri tebrik ediyorum benim mide hassas belki ondan
size iyi haftasonları diliyorum a.s.a.s.

kıslar selam dünden beri ancak girebildim...

kuzucum sen ara öğünleri ihmal etme diyette 3+3 şart metabolizma için seni bu etkilemşi olabilir ...

izmirlim sende yanlış anlama balımm bak mesela doktor sana daha önce metabolizman ağır demiş mesela akşam 5 te yemeğini ye sonrada bir meyve seni bastırır ...ve dediğn gibi hareketsizlik çok etkilyor ,yazın ben senin gibi oldum hiç hata yok yemiyorum herşey uygun yapıyorum ama çok az gidiyor sonra her akşam 1 saat yürümeye başlaldım senin dediğin spor aletlerini kullandım ve farkını gördüm cnm ,işte benmi demek istedğim buydu yazdıklarımda yoksa veremiyorsunuz diye eleştirmedim balım öpüyorum seni Şeniz

hayal cadısı gelcen işte ne panik yapıyorsun aaaa :sm_cool::sm_cool::dilcikar:

kızlar kusura bakmayın dün işler yoğundu bi de oğluşa söz vermiştim seni işyerine getirecem diye o yüzden bi türlü fırsatım olup yazamadım buraya sonuç pek başarılı olmamış 10. olmuşuz neyse bu arada dün takım özeleştiri yapmış birazcık hayalcim ve jujum kendi üzerlerine gitmişler ama sonuçta burda kimsenin niyeti kimseyi kırmak değil herkes bunun farkında olunca çözümü bulmak da kolay oluyor

jujum dön bi kendine bak farkındayım ben dahil diosun da
herkesin bi yerde yaptığı bi yanlış var ama ne onu bulsun herkes yarın otursun yada ne zaman müsaitlerse ben ne yedim ne içtim ne yaptım yada yapmadım baksın ben bakrıyorum akşamdan beri
benim ilk yapmam gereken bağırsaklarımın düzenli çalışması için bi formül bulmam...
bakacam gerisinede...

hayalcim bu benim en önemli problemim biliyorsun ne yapsam çalışmıyordu benefiber toz kullanıyorum diyetisyenimin önerisi ile sabahları aç karnına akşam yatarken keten tohumu sabah kahvaltılarım ise müsli-nesfit karışımı aslında bunlar kalorili şeyler ama bağırsaklarımın çalışması için öncelikle bunları yapıyruz bi de sen dene istersen

hayal zaten lider olarak başı ben çektim kilo aldım 0,30.... Ama ben dahil die başladım her cümleye kendimi soyutlamadım hiçbir zaman.... Ve sen 3 haftadır 80 kiloda takıldın kaldın ha biliyorum gayret gösterdin hatta okadar ki ben okadar gayret göstersem kesin erirdim sende de yolunda gitmeyen bişiler var anlaşılan ... Vucudun vermemek için direniyor ama buna bir çözüm şart..... Hayatımıza farklı bir hareketlilik katmak zorundayız... Yürüyüş yapmayan yürüyüşe ağırlık verecek ne bilim yeşil içmeyen burnunu tuta tuta da olsa yeşilini içecek su içmeyen 2,5 lt su tüketmeye başlayacak yani vucudumuzun alışmış olduğu dengesini sarsacak bişiler bulmamız lazım... Bende kendimin farkındayım... Asılıyorum yılmadım vazgeçmedim geçmeyeceğimde ...
jujum ben bu hafta 5 gün 1-1,5 saat arası yürümüştüm bugünki kontrolümde diyetisyenim bana kızdı 40 dk yı geçmeyecek en fazla da 2-3 hafta haftada 3-4 gün yürüyecen dedi zamanla artıracakmışım şu an az da olsa kilo kaybım varmış tamamen durduğunda yürüyüşü hergün ve 1 saate çıkarmalıymışım

vucudun dengesi konusunda haklısın ben bugün lahana çorbası hazırladım bu hafta çorba yerine onu içeceğim hatta sabahları da 1-2 gün onu mu yapsam diye düşünüyorum

Hayal analizler bir ayı kapsarsa şayet geçmek mümkün ama giriş tarihinden itibaren olursa bilşemiyorum bazı yarışmacılarımızda sorun çıkabilir....

Ben sınırdaydım beni geçtim ahleyar şahnur nurcanda büyük farklar vardı tamamlamamaları nasıl olur bilemicem... Nurcanın durumunu konuşmak lazım doğum sonrası kilosu ile baz alması lazım bana gçre
kızlar ben ne yapacağım şimdi? sizlerin sayesinde takımdan çıkmamıştım ama sanırım bu analizler sonucunda takımdan mecburen ayrılmak zorunda kalacağım ben elimden geleni yapacağım eğer sigarayı bırakmış olmasaydım zaten şimdiye çoktan takımdan mezun olacaktım ama ne yapayım o lanet şeyi hayatımdan çıkardım ama kilo aldım bakalım ne olacak
nurcan hele o doğumdan döndü onunla benim bir olmamam lazım o süre içinde 9 ayı zaten hamile idi

izmirlim canım akşam kumpir yemişsin bi de sabah reçel oldu mu bu şimdi ikisi de olumsuz şeyler en azından sabah peynir domates salatalık vs yeseydin
yellow cum seninde bugün yediğin sadece ekmek olmuş diyetisyenim kurubaklagili ekmek değişimi olarak göreceksin demişti 1 dilim ekmek 4 kaşık kurufasülye demişti senin öğle yemeğin sanki 2 dilim ekmek gibi olmuş

gegelim bana sabah 1 kuru kayısı yiyip diyetsyene gittim 8,30 da 10,30 da geldim
5-6 kaşık yağsız menemen, 1 dilim tahıllı ekmek 1 dilim beyaz ekmek 1 tatlı kaşığı labne peyniri (bunu yememeliydim ama çok acıkmıştım)
12 ,00 elma
14,00 elma 3-4 çubuk kraker
18de
1/2 kepçe çorba 1 dilim tahıllı ekmek 7 kaşık kereviz yemeği 2 kaşık yoğurt 2 lokma tavuk ızgara
aralarda toplm 2 adet kaju fıstık

kızlar boğazımdan giren her lokmayı buraya yazacağım bakalımbu şekilde olursa biraz daha dikkat ederim sizde bana eleştirilerinizi yazın yediklerimle ilgili az sonra 1 portakal 1 avuç beyaz leblebi yiyeceğim diyetim bu şekilde bu hafta şimdiden hepinize iyi haftasonları

haaa hayalcim gözün aydın can geliyormuş

kızlar tüm gün giremedim, nette sorun vardı.neysea.s. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN,kadınlar gününüzüde kutlarım canlarım...a.s.

Günaydın.. canlarımm..

Geçmiş kandiliniz mübarek olsun...

Ayrıca geçmiş kadınlar gününüzü de kutlayayım..kaydirigubbakcemile5

Çok hastayım işe sürüne sürüne geldim kuzu yavaş yavaş iyileşiyor şimdi de bana geçti....

Hafta sonu hasta olmam dışında gayet güzel geçti...

(Özge doğum yapmış kızlar en son mesajına alıntı yaptım Allah analı babalı büyütsün ne kadar sevindim bir bilseniz)

BeyazLilyum
doğurmak istiyorum artık

Meslek: ---Çalışmıyorum
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Diğer
Kan Grubunuz: A Rh+ Giriş tarihi: Sep 2007
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

ben doğum yaptım sonunda..hastaneden çıktığımda sadece 5 kilo vermiştim aslında bilmiyorum belki daha fazla çünkü son 3 hafta tartılmayacağım dedim kendime..2 kilo almış olabilirim..17-18 kiloyla bitirsem 7 si gitti diyelim..ama sütüm hala inmedi aşağı..ilk ağız sütü geliyor 3 gündür..herhalde gelince şişliklerimde inmeye başlar..çünkü hala koca ayaklarla,koca bileklerle geziyorum..o kadar kilo kilo dedim valla şuan en son düşüneceğim şey..geri planda kaldı

bugun yapmis canim heralde yada dün bugünün mesaji cünkü okudumda türkyede kac günde cikariyolar hastaneden dogumdan sonra normal dogumda ona göre bakariz

Beyaz lılyumun bebıŞı hayırlı ÖmÜrlÜ olsun allah analı babalı bÜyÜtsÜn ınŞallah

kandılınızı ve kadınlar gÜnÜnÜzÜ kutluyorum Şekerler

ayyy oku oku bitmedi valla yaım kaldı ..:roflol: naparsınız kızlarrrrrr . çok kötüyüm ben regl olcam sanırım karnım çok ağrıyooo

bi öz eleştiride benden akşam yatmadan önce arada sırada minik kaçamaklarım oluyo her gece lmasada yoksa her hafta en az 1 kg gider bu aydan iti baren daha sıkı asılıcam:)

günaydınlarrr
özgenin doğum yapmasına bende çok sevindim allah analı babalı büyütsün kızlar tel, olan varsa özgenin bana verirseniz sevinirim bende arayıp söylemek isterim mutluluğu daim olsun kamercim normal doğumda eğer problem yoksa 1 gece yatırıyorlar hastanede
dünki yemem çok düzensiz oldu kızlar sabah kahvaltıda 1 dilim pastırma 1yumurta 2 dilim ekmek
ara 1 elma 2 çubuk kraker
çeyrek ekmek'in yarısı içinde et döner ayran
3 lokma kıymalı pide
2 kase lahana çorbası
1 avuç beyaz leblebi
1 elma
öğle ve akşam karıştı tüm gün dışardaydık bu şekilde az yemeye çalıştım
sabah müslili kahvaltı (4 kaşık nesfit)1 bardak light süt 1 kayısı
az önce 1 elma
ctesi günki mesajımda da yazdığım gibi boğazımdan geçen herşeyi yazacağım
hepinizin geçmiş kandili ve kadınlar günü kutlu olsun bu arada

günaydın kıslar...... haftasonum normalgeçti kilo almadım birazda olsa iniş var.... bu hafta cuma karşıma çıkacak rakamı merak ediyorum açıkcası.....

sabah 10-15 tane leblebi ve yarım halley yedim ... neden kahvaltı yapmadın diceksiniz evde gr ekmek yoktu unutmuşuz dün ekmek almayı.... neysem ara yapmadım bir nescafe içtim şekersiz şimdi yeşilimi içiyorum....

haftasonum mağazalarda gezerek geçti alışveriş yaptım yeni evim için acıcık... ara ara alim diyorum birden alırsam zorlanırım....

neysem bugün öğlen gene yürücem akşamda belkim ayrobik yaparım....lahnurumun dediği doğru yürüyüşü bile yavaş yavaş artırmak lazım birden yüklenirsen bünye ona alışacak ve daha fazlasını isticek...

bu arada özgem doğurmuş ne çok sevindim bilemezsiniz merak ediyorum nasıl bir kız oldu..ç. doğum nasıl geçti nasıl başladı nekadar sürdü .... ayyyyyy çok şey merak ediyorum ben böle yaaaa

bende dışarda yürüyebilirim:) sobalardan duman tütmüyo artık :) havalar çok güzelll . hatta bugün gidimde aylardır yazılıcam dediğim ehliyete yazıliim:)

Back