kızlar kusura bakmayın dün işler yoğundu bi de oğluşa söz vermiştim seni işyerine getirecem diye o yüzden bi türlü fırsatım olup yazamadım buraya sonuç pek başarılı olmamış 10. olmuşuz neyse bu arada dün takım özeleştiri yapmış birazcık hayalcim ve jujum kendi üzerlerine gitmişler ama sonuçta burda kimsenin niyeti kimseyi kırmak değil herkes bunun farkında olunca çözümü bulmak da kolay oluyor
jujum dön bi kendine bak farkındayım ben dahil diosun da
herkesin bi yerde yaptığı bi yanlış var ama ne onu bulsun herkes yarın otursun yada ne zaman müsaitlerse ben ne yedim ne içtim ne yaptım yada yapmadım baksın ben bakrıyorum akşamdan beri
benim ilk yapmam gereken bağırsaklarımın düzenli çalışması için bi formül bulmam...
bakacam gerisinede...
hayalcim bu benim en önemli problemim biliyorsun ne yapsam çalışmıyordu benefiber toz kullanıyorum diyetisyenimin önerisi ile sabahları aç karnına akşam yatarken keten tohumu sabah kahvaltılarım ise müsli-nesfit karışımı aslında bunlar kalorili şeyler ama bağırsaklarımın çalışması için öncelikle bunları yapıyruz bi de sen dene istersen
hayal zaten lider olarak başı ben çektim kilo aldım 0,30.... Ama ben dahil die başladım her cümleye kendimi soyutlamadım hiçbir zaman.... Ve sen 3 haftadır 80 kiloda takıldın kaldın ha biliyorum gayret gösterdin hatta okadar ki ben okadar gayret göstersem kesin erirdim sende de yolunda gitmeyen bişiler var anlaşılan ... Vucudun vermemek için direniyor ama buna bir çözüm şart..... Hayatımıza farklı bir hareketlilik katmak zorundayız... Yürüyüş yapmayan yürüyüşe ağırlık verecek ne bilim yeşil içmeyen burnunu tuta tuta da olsa yeşilini içecek su içmeyen 2,5 lt su tüketmeye başlayacak yani vucudumuzun alışmış olduğu dengesini sarsacak bişiler bulmamız lazım... Bende kendimin farkındayım... Asılıyorum yılmadım vazgeçmedim geçmeyeceğimde ...
jujum ben bu hafta 5 gün 1-1,5 saat arası yürümüştüm bugünki kontrolümde diyetisyenim bana kızdı 40 dk yı geçmeyecek en fazla da 2-3 hafta haftada 3-4 gün yürüyecen dedi zamanla artıracakmışım şu an az da olsa kilo kaybım varmış tamamen durduğunda yürüyüşü hergün ve 1 saate çıkarmalıymışım
vucudun dengesi konusunda haklısın ben bugün lahana çorbası hazırladım bu hafta çorba yerine onu içeceğim hatta sabahları da 1-2 gün onu mu yapsam diye düşünüyorum
Hayal analizler bir ayı kapsarsa şayet geçmek mümkün ama giriş tarihinden itibaren olursa bilşemiyorum bazı yarışmacılarımızda sorun çıkabilir....
Ben sınırdaydım beni geçtim ahleyar şahnur nurcanda büyük farklar vardı tamamlamamaları nasıl olur bilemicem... Nurcanın durumunu konuşmak lazım doğum sonrası kilosu ile baz alması lazım bana gçre
kızlar ben ne yapacağım şimdi? sizlerin sayesinde takımdan çıkmamıştım ama sanırım bu analizler sonucunda takımdan mecburen ayrılmak zorunda kalacağım ben elimden geleni yapacağım eğer sigarayı bırakmış olmasaydım zaten şimdiye çoktan takımdan mezun olacaktım ama ne yapayım o lanet şeyi hayatımdan çıkardım ama kilo aldım bakalım ne olacak
nurcan hele o doğumdan döndü onunla benim bir olmamam lazım o süre içinde 9 ayı zaten hamile idi
izmirlim canım akşam kumpir yemişsin bi de sabah reçel oldu mu bu şimdi ikisi de olumsuz şeyler en azından sabah peynir domates salatalık vs yeseydin
yellow cum seninde bugün yediğin sadece ekmek olmuş diyetisyenim kurubaklagili ekmek değişimi olarak göreceksin demişti 1 dilim ekmek 4 kaşık kurufasülye demişti senin öğle yemeğin sanki 2 dilim ekmek gibi olmuş
gegelim bana sabah 1 kuru kayısı yiyip diyetsyene gittim 8,30 da 10,30 da geldim
5-6 kaşık yağsız menemen, 1 dilim tahıllı ekmek 1 dilim beyaz ekmek 1 tatlı kaşığı labne peyniri (bunu yememeliydim ama çok acıkmıştım)
12 ,00 elma
14,00 elma 3-4 çubuk kraker
18de
1/2 kepçe çorba 1 dilim tahıllı ekmek 7 kaşık kereviz yemeği 2 kaşık yoğurt 2 lokma tavuk ızgara
aralarda toplm 2 adet kaju fıstık
kızlar boğazımdan giren her lokmayı buraya yazacağım bakalımbu şekilde olursa biraz daha dikkat ederim sizde bana eleştirilerinizi yazın yediklerimle ilgili az sonra 1 portakal 1 avuç beyaz leblebi yiyeceğim diyetim bu şekilde bu hafta şimdiden hepinize iyi haftasonları
haaa hayalcim gözün aydın can geliyormuş