• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Misafirim vardı kıslar kusura bakmayayın yazamadım

ara olarak bir elma yedim.... öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki kupa yeşil içtim...

hayalcim senin bu kabızlığına bir önerim var....

ben bu ikinci listeye geçtiğimden beri bağırsaklarımda bir hareketlenme oldu..

sabahki iki seçeneği iki gün denesen nasıl olur

afedersin günde iki üç kere çıkmaya başladım da belki sana bir faydası olur...

biliyorsun zaten..

sabah bir bardak lihgt süt içine 1 avuç kuru üzüm

saat 9:30-10 gibi de 3 kuru kayısı

zuzum ben o 3,5 verdiğim hafta akşamları sıcak suyla kayısı yemiştim 2-3 tane,
ama etki ettimi valla hatırlamıyorum
ama süt kuru olabilir sağol gülüm,
aktara sordum abla ne yiyon ki çıkcan lavoboya dedi,
aslında bazen düzenli oluyo bazende sapıtıyo regl olunca afedersiniz kızlar günde 2-3 rahat gidiyo ama böle yaklaşınca süre uzuyor malesef,
doğadan içiyorum annem hergün içince bağırsaklar tembelleşiyodur dio ay off:)...

O iki seçenek dediğin bizim diyette kaç puan biliyomusun sadece süt ve kuru üzüm 44 puan tabi hayal bilir

hayalcim bu arada kuru kayısı kaç puan nasıl öğrencez

TAKIM ANALİZLERİ SİSTEMİ NASIL İŞLEYECEK?

X. TAKIM ÜYELERİNİN ANALİZİ

Analiz Tarihi : mırmır
Kaynak : x. Etap
Takım Mevcudu : x kişi
Sınıfı Geçenler : x kişi
Sınıfta Kalanlar : x kişi
Analiz Notu : Sınıfı Geçenler / Takım mevcudu

xxxxxxx adlı üye
Başlangıç Tarih : yarışmaya başladığı tarih
Rejim Süresi : ** ay
Başlangıç Kilo : xx
Şimdiki Kilo : yy
Verilen Kilo: xx - yy
Minimum Değer: ** ay x 1 = p ve p değerinden -1 daha tolerans Yani yarışmacı 5 aydır burada. 5 x 1 : 5 kilo vermek zorunda. 5-1 : 4 minimum 4 kilo veren sınıfı geçiyor
Sonuç : Sınıfı geçti / Sınıfta kaldı / Takımın en iyi kilo vereni

Takımların analizlerini Nisan 2009 itibariyle aylık olarak yapıyorum.
Takımların analizleri sırayla yapılacak.
1. / 2. / 3. ve 4. Takım : Her ayın ikinci haftası
5. / 6. / 7. ve 8. Takım : Her ayın üçüncü haftası
9. / 12. / 13. ve 14. Takım : Her ayın son haftası

O zamana kadar ben de takım üyelerinin yukarıdaki şemaya uygun bilgilerini derleyip toplamış olurum.

"Rejim süresi" nin detaylı açıklaması
Analizi yapılan aydan bir önceki ay yarışmaya girenlerin analizi yapılmıyor.
Yani Nisanda yapılan analize, yarışmaya Mart ayında girenler dahil değil.
Şubat ayında girenin süresi şöyle hesaplanıyor:
Şubat - Mart : 1 ay
Dolayısı ile Ocakta girenler 2 ay, Aralıkta girenler 3 ay… bu böyle +1 şeklinde gidiyor. Bu hesaplama bana ait, sadece bu nereden çıktı demeyin diye açıklıyorum.

Burada TAKIM KAPTANI ve/ya YARDIMCISINA düşen görev :Ben ilgili takımın analizlerini yayımladığımda, takım kaptanı, takımında sınıfta kalan arkadaşları ile konuşacak. Problemleri tespit edecek, birlikte yeni bir yöntem üzerinde anlaşmaya varacaklar. Bu konudaki detayları, tamamen takımın yaratıcılığına bırakıyorum.
Bütün bu konuşmalar, TAKIM İÇİNDE gerçekleştikten sonra, PAYLAŞIM alanına "X. TAKIMIN ANALİZ CEVABI - TARİH" başlıklı, TAKIMIN BÜTÜN SINIFTA KALAN ARKADAŞLARINI içeren TEK bir mesaj yazacak. Takımın en iyi kilo veren üyesinin de mesajını denetleyip takip edecek.

TAKIMIN EN İYİ KİLO VERENİNE DÜŞEN GÖREV:
Deneyimlerini bizimle PAYLAŞIM alanında paylaşacak.

Bu mesajı ANALİZİN yapıldığı ay yazmayan kaptanın takımı, bundan böyle analiz dışı bırakılacak. Kimsenin peşinden koşup da mesaj yazmadın, demeyeceğim de şimdiden ileteyim.

Birinci Not : Ben analizimin yapılmasını istemiyorum diyenler lütfen iletsin.
İkinci Not: Yukarıda açıkladığım şekilde en azından Nisan ayında yapacağıma söz veriyorum. Bakalım ne kadar zamana mal olacak, buna değecek mi..vs Dolayısı ile bu kararımı Nisan ayındaki gelişmelere göre değiştirebilirim. Ama sanki yapılabilir gibi geliyor bana.. Önemli olan ilk aşamada yukarıdaki çatıyı bütün yarışmacılar için kurmak.. Sonra her ay, yeni veri girişi olacak.. Bakalım, hep birlikte görürüz durumu..
Yani.. Uzun sözün kısası.. Bu şekilde yapmaya gayret edeceğim.. Ama olur da zor gelirse, vazgeçtim dersem bana kızmayın lütfen.. a.s[/SIZE][/B]

PÜSKÜÜTÜN YENİ DÜZENLEMELERİ PAYLAŞIM ALANINDAN ALINTIDIR...

Hayal benden önce davranmış.... Neysem herkes ama herkes mutlaka okuyacak anlayacak bizim takımdan bir aksaklık istemiyorum

fundam hemen söleyim fıstığım,

canım şöle düşünelim
kuru incirde:6
tazede :4

taze kayısıda: 4 olduğuna göre
kurusundada : 6 olsun bende kalori olraka var kuru kayısı bizim diyete göre ne kadardır ama mantık yürütürsek böle oluyo...

juju herkes dikkat ederse bizim oraya açıklama yapmaya değil yorum yapmaya gitmemiz gerekcek inş,
hepimiz geçti olcaz kaldı değil demi fıstıklar.
takım kaptanları ve yardımcıları olan yeri özellikle ii al aklına püsküüt kızarsa yapmayacak bide o takıma analiz...

Hayal analizler bir ayı kapsarsa şayet geçmek mümkün ama giriş tarihinden itibaren olursa bilşemiyorum bazı yarışmacılarımızda sorun çıkabilir....

Ben sınırdaydım beni geçtim ahleyar şahnur nurcanda büyük farklar vardı tamamlamamaları nasıl olur bilemicem... Nurcanın durumunu konuşmak lazım doğum sonrası kilosu ile baz alması lazım bana gçre

benim durum kurtarıyo demi ucundan benmi yanlış biliyorum,
jujum o zmana bütün takım birbirimize daha kenetlencez daha destek olup takibe alca ki önümüz ay ki analizde çuvallayıp kayıp vermeyelim oraya paylaşım alanına anlımızın akıyla çıkalım...

Evet hayal sen yırtmıştın ama nisana kadar 0,50-1,00 arası daha vermen gerekecek...

Kenetlenme konusuna katılıyorum herker birbirini takip etsin kim ne yedi ne içti nesi fazla .... Ve hayatımıza farklı bir hareketlilik şart diyorum ben.. Bünyemiz bu verme düzenine alışmış belli ki vermemek için direniyor ya şoklayacaz yada ne bilim yapmadığımız bişiyi yapcaz

kızlar öptüm hepini çıkıyorum ben...
analizde ben takılırım gibime geliyor inşallah öle birşey olmaz akşam yarım saat yürücem....

ben varım nisana kadar da havada karada her türlü veririm ben 1 i zaten bugün itibariyle başladım geri sıkmaya,
ay sonu kaynanam gelcek:roflol:...

hepimiz yaparız kızlar hadi biraz gayret ya ne olur ya sevdiğiniz insanlar için ya ...

Öğlen erkenden çıktım ofisten 12ye 10varken..
Sahile spor aletlerinden koymuşlar dün yürüyüş yaparken görmüştüm ve çoook mutlu olmuştum...
Artık akşam çıkışlarında yürüyüp öğlenleride spor aletlerinde çalışma yapcam…
1de ofise geldim öğle yemeğimi yedim.
Mercümek çorbası 1dilim ekmek ve salata yedim..

Sonra forma uğrayım bakalım ne durumda dedim ve yazılanalrı yavaş yavaş anca okuyabildim…
Yazma fırsatıda anca bulabiliyorum….
Kızlar önce şunu söyleyim ben buraya gelmeden öncede diyet yapıyordum.. 3-4kilomu yarışmaya katılmadan önce verdim ben...
Ben geçen sene diyetisyene gittiğimde tüm tahlillerimi yapmıştık.. hiçbir sorunum ve rahatsızlığım yoktu.. metobolizmam yavaş çalışıyordu ve bu yüzden akşam 5ten sonra 1porsiyon meyve su dışında hiçbirşey yememe konusunda diyetisyenimle anlaşmıştık…
Ama ben diyetisyene giderkende ayda en az 1-1,50 en çok 4kilo verdim…
Siz yeni verenler yavaş veriyor diyorsunuz haklısınızda belkide… sizler daha çabuk vermişsinizdir ama her insan yapısı aynı değildir sizlerde çok iyi biliyorsunuz bunu…
Hiç vermiyor olsak bu eleştirileri gözüm kapalı kabul ederim ama ben yediklerime çok dikkat ediyorum…
Tek sorunum spor.. onuda Salı gününden itibaren aksatmadan yapıyorum…,
Aslında evet yaa haklısınız... belkide daha çok verebilirdim.. ben yedikelrime dikkat ettim ama spor yapmadım.. şimdi yazarken dank etti çok sıkı sporla diyet eşit oranda olsaydı belki daha çok verebilirdim...
bundan sonra spor konusunda daha ısrarcı olucma kendime.. aksatmıycam söz..
bende kilo vermeyi hepiniz gibi çok istiyorum kızlar.. takımdanda atılmaya hiç niyetim yoook..
Hele hele hayalcimin beni geçmesine izin vermeye hiç niyetim yok.sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3
Sporumuda aksatmazsam benden iyisi olmas heralde:1closedeyes:

zuzu takılmazsın daha yenisin ve sen funda izmir hepimizden şanslısınız canımcım,
potada olanlar biziz sonuçta takımlarda olma süresine göre verilen kilo analizi yapılcak o sebeple misal sen 2 aydır takımdasın 2-3 kilo vermiş olman gerekcek
ben 8 ay diyelim net hatırlamıyorum beynim çalışmıyo bugün 8-9 vermem gerekcek anladı tatlım
takılırım yok ya takılmicam var hade ben bu sabahki gerginliği burda bida yaşamak istemiyorum kızlar,

hayırlı ve ii akşamlar zuzum ii hafta sonları tatlım...

Simir açıklaman için sağol canım

kuzuuuuuuuuu ne demek ben takılırım takılmamaya çalış ilk başta senin takılmaman lasım o ne biçim laf öle

izmirim gülüm takıma yeni başlayanlar derken diyete yeni başlayanlar diye aslında genel tabir,
sen önceden yapmışsın,meton yavaş takımlarda analizlerde gördük gözümüzün yaşına bakan yok bebeğim,
ben takımlara girmeden önce 18-19 kilo verip öle geldim ama burda hayal 29 verdi tolamda denilmiyo,
takıma gireli 9 verdi deniyo anladı bunu biz kabul etsekte paylaşımda olmuyo gülüm,
biz senin azmine bişey demiyoruz kimse kimseye bişey demiyo aslında ama hepimiz biliyoruz ve kendimize itiraf etmeliyiz yalışlarımız var ve düzeltmek zorudayız ki hedefe gelelim,

tatlış meto hızlandırmak için çaylar var pazartesi yapalımmı senle ne dersin günde 2 bardak içersin,
kokusu ilk yapılınca evde aşure kaynıyor gibi oluyor,
soğuk zor içiliyor ılıtır içeriz olurmu bebük,
aplanım ben hele itiraz et bakem,yapcaz tatlım hepimiz yapcaz takımdanda gitmeyecez o paylaşıma pişmanım keşke şöle yapsaydıkda demicez tamam mı

bak funda söz verdi tıkır tıkır çabalıyo vermeye bi hafta olmasa bi hafta yapıyo bişeyler sende söz versene bize ne dersin varmısın benle...

Back