juju sana sölediklerim sen saldın kendini diye toparlan die,
farkındasın kaç haftadır doğru dürüst dikkat etmiyosun,
iğne çuvaldıza gelince ben herkes dedim juju iğneyi çuvaldızı demedim,
herkes çuvaldızı kendine bi batırsın dedim,
ayrıca şunuda sölemeden geçemicem malesef kimse alınmasın darılmasın,
ii tamam hepinizden fazla yağ oranım kilom neyse evet %lerde bende azn veren benden çok vermiş gibi hesaplanıyo hiç derdim değil benim verdiğim önemli %deler vs değil,
o dediğinizin ilk başlayanlar için olduğunu düşünüyorum ben hani daha çok kilo veiri vs,
geçin arkadaşlar biyerden sonra ne yapılsa verimiyor,
benim kilom orantılı dencek durumda heryerimde boyum var şükür,
bi çok benden zayıf insandan zayıf duruyorum ben kilomun 80 olduğuna kimse inanıp ihtimal vermiyo,
bi süre sonra zayıf 100 gr veriri şişman 1 vkilo veriri mantığı yanlış
diyete bugün başlayıp böle kassaydım ok kabulüm ama şu durmumum için bunu kesinlikle kabul etmiyorum bu sadece burdaki hesap % lerinde böle çıkar...
farkındasın kaç haftadır doğru dürüst dikkat etmiyosun,
iğne çuvaldıza gelince ben herkes dedim juju iğneyi çuvaldızı demedim,
herkes çuvaldızı kendine bi batırsın dedim,
ayrıca şunuda sölemeden geçemicem malesef kimse alınmasın darılmasın,
ii tamam hepinizden fazla yağ oranım kilom neyse evet %lerde bende azn veren benden çok vermiş gibi hesaplanıyo hiç derdim değil benim verdiğim önemli %deler vs değil,
o dediğinizin ilk başlayanlar için olduğunu düşünüyorum ben hani daha çok kilo veiri vs,
geçin arkadaşlar biyerden sonra ne yapılsa verimiyor,
benim kilom orantılı dencek durumda heryerimde boyum var şükür,
bi çok benden zayıf insandan zayıf duruyorum ben kilomun 80 olduğuna kimse inanıp ihtimal vermiyo,
bi süre sonra zayıf 100 gr veriri şişman 1 vkilo veriri mantığı yanlış
diyete bugün başlayıp böle kassaydım ok kabulüm ama şu durmumum için bunu kesinlikle kabul etmiyorum bu sadece burdaki hesap % lerinde böle çıkar...