Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm arkadaşalr lütfen gerilmeye gerek yok hepimizin yanlışlarını birbirimize söylüyoruz burada ....
şuan asıl sorunları olan kişiler diyete yeni başlayan arkadaşlar ama hiç sesleri çıkmıyor ,tartışalım ki yanlışı bulalım herkes kendi yanlışını biliyordur ...
juju vr hayal buradaki olayda birbirinizin yanlışlarını söylemiş oldunuz ikinizinde birbirizinle bir derdi olmadığını ve kocaman bir kalbiniz olduğunu kimseyi kırmayacağınızı çok iyi biliyoruz hepimiz birşeyleri başarmak için buradayız...
ve ben takımla ilgili bir sorunu daha açmak istiyorum lüften herkes kendi bildirimlerini hazırlasın çizelgesi olmayanlar olanlardan alsın sadece 2 dk alır... buda bir sorumluluktur ....tabi istisna olaylar haricinde ...
Benim bu hafta gece kaçamaklarım olmadı hafta sonu hamurişi falan yapmadım yemedim sadece pilav yedim artı olarak bu hafta sporumu aksatmadım ancak l-carnitine aldım onun bi etkisi olabilirmi bilmiyorum ama inceldiğimi hissediyorum ve bugünden umutluydum
gelelim bu sabaha yarım dilim ekmek bir haşlanmış yumurta peynir yedim 7 puan
arada bir kepekli bisküvi yedim 4 puan
kızlar ben de kendi adıma söyleyeyim..boğazımı tutmadıgım için ve de yanlış beslendiğim öğün atlayıp sonrasında çok acıktıgım ve az su içtiğim için kilo vermedğimi biliyorum..ev tasıma telaşımdan dolayı bu hafta hazır gıda beslendim...
ilerleyen dönemde kilo veremedğim taktirde uyarı alma konusunda çok haklısın juju ..ama inşaallah uyarı almıycam buna inanıyorum..çünkü benim en hızlı kilo verebileceğim dönem kilolarım yerleşmedi ve daha yeniyim..
ama mesela hayal ve juju sizler çok güzel kilo vermişsiniz ve şu anda kilo verememeniz çok normal,sizleri çok hırslı ve azimli buluyorum ve kendinize yeni yöntemler aradıgınızı da biliyorum.. o yüzden bu sebeplerden sizler gibi olan arkadaşlarımızın farkı değerlendirilmesini gerektiğini düşünüyorum
hatalarını farketmene sevindim.. aslında ben senden vermişsindir die bekliyordum ama almış geldin karşıma...hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur.... ev taşımak kolay değildir o yorgunlukla acıktığını bile unutur insan ve efor sarfettiği içinde kilo akybı olur die umut ediyordum demekki yanılşmışım.... şarışeker diğer haftalarda bu açığını kapatacağını umut erdiyorum....
seni yarışmaya dahil ettiğim için şaşkınlıkla karşılandım... 7. takımdan diskalifiye olmuş bir üyeydin sen ve ilk defa ben diskalifiye olmuş birini yarışmaya dahil ettim sana inandım ve güvendim... ve bu güveni boşa çıkarmayacağını biliyorum.....
bir dönem şahnurun olmuştu biliyorsunuz gerçekten sıkı tuttuğu haldde veremiyordu herşeyi düzgün yaptığı halde neden veremediğini araştırdığı zaman sorunlar ortaya çıktı ...
bu kadar aığr gidiyorsa vardır bir sebebi mesela tiroid bezleriniz ağır çalışıyor olabilir örnek olarak bir ölçüm yaptırın ....
JUJU canım umutlarını boşa çıkarmıycam..evet 7.ci takımdan diskalifiye oldum kilo veremediğim için..ama sonucta hepimiz dönem dönem bu durumlardan geçiyoruz ve herşeyin bir başlangıcı var ..bu başlangıç burası benim için..ve sana şaşıran eleştiren kişilere karşı yüzünü kızartmıycam söz veriyoruma.s.
Sanırım bünyem günlük aldığım kaloriye alıştı yeni liste gerekiyor ve buna da bu sabah itibariyle başladım 50 puanlı karbonhidrat diyetine
öğlen çorba içtim içinde bakliyat vardı hadi 20 puan diyelim, yarım porsiyon kereviz 3 puan toplam bugünkü 34 puanım oldu akşam tavuk yapıcam salatayla yerim 6 puan da ordan desek aralara bile yer kalıyor inşallah bu işe yarar