How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

onay tamam fakat ( 857,90 / 857,05 / 0,85 / % 0,10 )
değil ( 857,90 / 857,05 / 0,90 / % 0,10 ) cıkıyor bende

jjulim canım nurcan arkadaşımız 1,10 değil 1,15 kilo verdiği için toplam kilo kaybı mümkün değil sonu sıfır olamaz 0,85

bu arada 7. takımın tüzde toplamı bende 0,46 çıkıyor

kızlar yazdıklarınızı acele ile okuyabiliyorum ancak cevap yazamadım kusura bakmayın bugün yetiştirmem gereken bir rapor var ve aksilik üstüne aksilik çıkıyor her neyse....

hayal ve juju birbirinize yaptığınız eleştirilerde herkes kendi penceresinde haklı gayet güzel. olaya objektif bir şekilde bakıp birbirinizin problemlerini ortaya koyup çözümlemeye çalışıyorsunuz. Eleştiriye açık olmak gerekiyor. Ben kilo verme de başarısız olduğumun farkında olduğum için kimseyi eleştirecek yüzüm de yok maalesef...

benim kilo verememe sebebimi kendi kendime bir hastalık vardır diye düşünüyordum her zaman iştahım yerindeydi benim ama hiç bu kadar kilolu dolaşmamıştım ortalarda... yani pınarında dediği gibi troid bezelerim yavaşladı herhalde diye düşünüyordum bu sebeple doktora gittim ve sonuçlarım normal çıktı burdan çıkardığım demek ki bende bir hata var ilk hatam hareketsizlik dedim hafta içi yürüyemiyorum gerçekten fırsatım yok hafta sonları iki saat yürüyeyim dedim artık hafta sonları toplamda iki saat yürüyorum bunu arttırmayı düşünüyorum ki bu iki saatlik yürüyüşün bana yetmediğini anladım kendime fırsat yaratıp hafta içi de yürümem lazım nasıl yapıcam bilmiyorum ama olmalı... sonrasında da beslenmeye dikkat dikkat dikkat bu hafta ara öğünlerimi genelde aksattım bu da bana eksi olarak yansıdı...

hatam varsa söyleyin.......sizlerden gelecek eleştirlere açığım kızlar buraya zayıflamak için geldik sonuçta.....

tmm arkadaşalr lütfen gerilmeye gerek yok hepimizin yanlışlarını birbirimize söylüyoruz burada ....

şuan asıl sorunları olan kişiler diyete yeni başlayan arkadaşlar ama hiç sesleri çıkmıyor ,tartışalım ki yanlışı bulalım herkes kendi yanlışını biliyordur ...

juju vr hayal buradaki olayda birbirinizin yanlışlarını söylemiş oldunuz ikinizinde birbirizinle bir derdi olmadığını ve kocaman bir kalbiniz olduğunu kimseyi kırmayacağınızı çok iyi biliyoruz hepimiz birşeyleri başarmak için buradayız...

ve ben takımla ilgili bir sorunu daha açmak istiyorum lüften herkes kendi bildirimlerini hazırlasın çizelgesi olmayanlar olanlardan alsın sadece 2 dk alır... buda bir sorumluluktur ....tabi istisna olaylar haricinde ...

kızlar eminin herkes sabahki olaydan sonra almıştır üstüne düşeni...
pınarım seninde ascık kaldı gülüm büyük gelenlerini topla bana hazırladığın pijamalarının yanına koy ben gelerken getircem ankaraya nasılsa Allahın izniyle nisan 17 gece koynunda uyicim:) :jeyyar::jeyyar::roflol:...

Benim bu hafta gece kaçamaklarım olmadı hafta sonu hamurişi falan yapmadım yemedim sadece pilav yedim artı olarak bu hafta sporumu aksatmadım ancak l-carnitine aldım onun bi etkisi olabilirmi bilmiyorum ama inceldiğimi hissediyorum ve bugünden umutluydum

gelelim bu sabaha yarım dilim ekmek bir haşlanmış yumurta peynir yedim 7 puan
arada bir kepekli bisküvi yedim 4 puan

funda sen ii gittin bu hafta gülüm biliosun yakından takip ediyorum seni bakalım bu haftaki diyetin sonucu ne olcak baktık gene yanlış bişey var inş olmaz,
o zaman konuşuruz buluruz bi yöntem...

kızlar ben de kendi adıma söyleyeyim..boğazımı tutmadıgım için ve de yanlış beslendiğim öğün atlayıp sonrasında çok acıktıgım ve az su içtiğim için kilo vermedğimi biliyorum..ev tasıma telaşımdan dolayı bu hafta hazır gıda beslendim...
ilerleyen dönemde kilo veremedğim taktirde uyarı alma konusunda çok haklısın juju ..ama inşaallah uyarı almıycam buna inanıyorum..çünkü benim en hızlı kilo verebileceğim dönem kilolarım yerleşmedi ve daha yeniyim..
ama mesela hayal ve juju sizler çok güzel kilo vermişsiniz ve şu anda kilo verememeniz çok normal,sizleri çok hırslı ve azimli buluyorum ve kendinize yeni yöntemler aradıgınızı da biliyorum.. o yüzden bu sebeplerden sizler gibi olan arkadaşlarımızın farkı değerlendirilmesini gerektiğini düşünüyorum

yellow hadi bu hafta tekrar eski düzene dön rekor yapalım hadi ikimiz paylaşalım bu hafta rekoru inş...

hatalarını farketmene sevindim.. aslında ben senden vermişsindir die bekliyordum ama almış geldin karşıma...hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur.... ev taşımak kolay değildir o yorgunlukla acıktığını bile unutur insan ve efor sarfettiği içinde kilo akybı olur die umut ediyordum demekki yanılşmışım.... şarışeker diğer haftalarda bu açığını kapatacağını umut erdiyorum....

seni yarışmaya dahil ettiğim için şaşkınlıkla karşılandım... 7. takımdan diskalifiye olmuş bir üyeydin sen ve ilk defa ben diskalifiye olmuş birini yarışmaya dahil ettim sana inandım ve güvendim... ve bu güveni boşa çıkarmayacağını biliyorum.....

juju ben yellowun azmine inanıyorum geçende dedim ya ii yazmışsın paylaşıma die yüzümüzü kara çıkarmayacak bütün takım benimsedik biz onu...

bir dönem şahnurun olmuştu biliyorsunuz gerçekten sıkı tuttuğu haldde veremiyordu herşeyi düzgün yaptığı halde neden veremediğini araştırdığı zaman sorunlar ortaya çıktı ...
bu kadar aığr gidiyorsa vardır bir sebebi mesela tiroid bezleriniz ağır çalışıyor olabilir örnek olarak bir ölçüm yaptırın ....

kime didin gı,
banaysa bende yok bişi camış gibi sağlam troitlerim :roflol::roflol::roflol:...

JUJU canım umutlarını boşa çıkarmıycam..evet 7.ci takımdan diskalifiye oldum kilo veremediğim için..ama sonucta hepimiz dönem dönem bu durumlardan geçiyoruz ve herşeyin bir başlangıcı var ..bu başlangıç burası benim için..ve sana şaşıran eleştiren kişilere karşı yüzünü kızartmıycam söz veriyoruma.s.

yaparsın sen herkeste tüüh der,
geçen hafata senin derceni gören herkes şok oldu
ismi lazım olmayan bi sürü insan sabret daha iyisinide yapcan ben binanıyorum sana,
ki hepimiz inanıyoruz fıstık öle olmasa 14. takımdan tam destekle takıma giremezdin...

Sanırım bünyem günlük aldığım kaloriye alıştı yeni liste gerekiyor ve buna da bu sabah itibariyle başladım 50 puanlı karbonhidrat diyetine

öğlen çorba içtim içinde bakliyat vardı hadi 20 puan diyelim, yarım porsiyon kereviz 3 puan toplam bugünkü 34 puanım oldu akşam tavuk yapıcam salatayla yerim 6 puan da ordan desek aralara bile yer kalıyor inşallah bu işe yarar

o kalanada beni ye olarmı akşam:roflol::roflol:,

bende öğlen yemeğimde :

mandalina kadar topaktı kıymaya,
1 yumurta kırıp yedim 1 dilim kepekle hesap yaparım funda birazdan,
bide siyah çay içtim

jujum benimde sana kırgınlığım yok tatlım,
azda olsa kırdıysam incittiysem kusura bakma emi...

funda kıyamayı köfte gibi sayamam harç falan yoktu,
ızgara saysam olurmu yağsız buzu çözüldü kendi sulanınca kırdım yumurtayı ona göre değerleme yaparsam eğer...

sahanda yumurta: 0 (hadi 1 deyim)
çay: 0
ızgara kıyma: 1
soda içecem : 0
ekmek: 11
şimdi bi dilim daha :11

toplamda bugün : 20 oldu benim...
1,5 ltrede su içtim,
1 kupa yeşil çay
birazdan gene yapcam yeşili...

kız fundam napam
süt içecem dedim doymam yanında ekmek yemem gerek yada galeta öle yapcama yağsız kıyma zaten kırdım sulanınca az biber attım yedim:)...

yok yaaaaaaaaaaw:roflol:
aman ben ekmek yememeye çalışıyorum tatlım ama aklımda olsun sağol:)
beni bu hale getiren ekmek değimi zaten,ne yesem katık ederdim annem ez ye ekmeği deyince hep derdim ya karışma diye keşke dinleseymişim...

Hayır yani kahvaltıda kızartma şansın olursa diye dedim ben sadece kahvaltıda yiyorum artık tam tahıllı esmer ekmek

bende öle işte fıstığım sadece kahvaltıda yiyorum gün içinde ne yersem yeyim yemiyorum ekmek ama bugün dedim değişiklik olsun,
sağol canımcım bişey demiyorum Şeniz...

dünkü raporumu geçte olsa vereyim

sabah:
1 bardak light süt ve 1 avuç kuru üzüm

ara
3 kayısı

öğlen
1 kase mercimek 1 kepçe nohut ve bol salata

ara
yok....

akşam
2 kepçe mercimek
1 tavuk but bol salata

ara
1 bardak süt

bugün sabah
1 bardak süt 1 avuç kuru üzüm

ara
yok(unuttum yoğunluktan)

öğlen
2 küçük but ve bol salata 1 küçük dilim kepek

hadi şenlendirelim ortalığı kızlarrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
öğle yemeğim 1 kase tarhana çorva ve bir dilim kepek ekmek..şimdi form
çay içiyorum
1 litre suyum bitti şimdilik

fguler kullanıcısından alıntı
Eylülce pazartesiden beri mi 2.5 kilo süper...
Biz de hayal gözlüyle başladık bugün inşallah işe yarar bir dilim etimek kaç puan canım ekmek kızarınca da puanı düşüyor dimi

evet canım pazartesiden beri verdim 2,5 kiloyu motive etti beni daha bi gaza geldim yapması zevkli puan hesaplıyosun falan ben 2 hafta yapmayı düşünüyorum gayette dengeli besleniyorum tatlı sıfır ekmeğide ölçülü yiyorum kızarınca puanı 8 e düşüyo ekmeğin önce ki sayfalarda liste var göz gezdir derim

--------------------------------------------------------------------------------

EYLÜLCEDEN ALINTI.... HAYAL GÖRDÜNMÜ

yellow hadi şenlendirelim valla çok sıkkınım saat takıldı sanki ya ilerlemiyo,
fundam gördüm gülüm bende baştan okuyum bari yapcak bişey yok nasılsa burda ...

Back