How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

juju koyulan kurallar var haklsın herkesde bunu biliyor ,o yüzden moral bozmaya gerek yok yapan kendine ypar yanlış bişeyler varsa eğer ...

yeni girenlerin daha hızlı kilo vermesi gerekiyor onlarında yanlış nerede diye araştırmaları gerekiyor ...herşeyi çok ii yaptıkları halde metabolizmaları çok ağır olabilir kendilerince bir araştırmaya girsinler ,eski üyelerin hepside en aşağı 10 kilo verdi ki bu aralarda duraksama az gitmesi normal önemli olan almamak ...

ama muhakkak etkileyen bişeyler vardır önemli olan ne olduğunu bilmek ve ona göre kendini ayarlamak ...ben mesela 3 gün pasta yedim ince dilim bile olsa ,ama bu hafta sadece çorba ve sebze ile beslendim ki açığı kapatayım diye bunu insanın kendisi dengelemesi gerekiyor ...

benim kilo vermeme hatta alma sebebim akşam yemeklerim arkadaşlar..ama aşıcam bu sorunu...bu kadar mı iradesizim ben ya

juju ben biliyorum nerde yanlışım ve düzeltcem onu merak etme
ama artık el insaf benim dirensin kızlar ben 29 kilo verdim ve biliosunuz ki hiç kolay geğil aylardır 3-5 kilo için debelenip veremeyenler var,
duruyo bi yerde değil diyet kendimi yırtsam direnince direniyo elimde olan bişey değil,

ha ben neyi aksattım 15 gündür akşamları yeşil içmiyorum,
siyah çayı çoğalttım,
arada kahve içmeye başladım,

ve mekik vs çekemiyorum bi yürümeylede olmuyo biyerden sonra alışıyor vücut ben yürümeye başlayalı 1,5 ay oldu,
ilk başladığımda tıkır tıkır gitti ama benim bünye artık kusura bakmayın direniyo,
diyete,yürüyüşe alıştı ve hep daha fazlasını sitiyo ama şuan buna sağlık durumum müsait değil,
en azındadan şuda var ben kilo almıyorum yerimde saysamda,
alanlarda nasıl alıyo dikkat ettim deyip ona hayret ediyorum zaten,
ya kardeşim düzgünce dikkat etsen almazsın ya almazsın haksızsam söleyin,
ben bi dönem dikkat etmedim aldım geri vercem diye aylarca yırtındam ama NEDEN ALDIM DİKKAT ETMEDİĞİMDEN ALDIM,
Ya bi itiraf edin ya dikkat etmedim deyin edemedim deyin ama olmadı ben dikkat ettim demeyin Allah aşkına,

ben yanlışlarımı biliyorum ve toparlıyorum herkes kendine baksın artık,
kendimize takım aramaya düşünmek yerine var olan takıma destek olun heiç kimse için değil kendiniz için...

juju ben ayrıca bahsettim kendini dahil etmişsin diye tatlım sen fark etmedin sanırım
leblebiler yanıbaşında durmasın artık akşam yürüyünce eve gidip saldırmayın yemeklere...

yok leblebi felan yanımda.... 3 haftadır manen diyet dışı hissettim kendimi... içimde hiç istek yoktu verme yolunda ama şuanda kendimi hiçde öle hissetmiyorum vermem lazım diyorum başka da bişey demiyorum..... ...

doğru herkes kendine baksın artık kurallar ben takım lideri olarak kaldığım sürece geçerli olacak ve hiçkimseye hiçbir şartla istisna yapılmayacak bunun verdiği korku inş harekete geçirir ben dahil hepimizi... mesela ben bu hafta uyarı alacam ama haftaya 1,50 yüde barajını yakalayıp uyarımı yeşile çevirmeyi planlıyorum .... sizde bunun için kasın kendinizi...

hayal senin vücudunun savunmaya geçmesi çok normal..çünkü gerçekten senin beslenme tarzın çok düzgün..içmizde en çok spor yapan da sensin ...ama sonucta vermiş oldugun ciddi bir kilo var vucüt direniyor...

Bana göre hayal çok az yiyor cuvut açlık sinyali salgılıyor ve kendini korumaya alıyor hayal normal yeme düzenine geçerse bir süre kilo alacaktır çünkü vucut yenen herşeyi depolamaya çalışacaktır bunu aşması lazım....

Benim yapacağım ilk ve öenmli şey hafta sonu cozutmalarımı sonlandırmak.... şuanda içimde canavar felan yok yani haftasonum kabul gibi geçmeyecek gibi... Buna hayatıma hareketlilik katarak devam edeceğim yavaş temğpoda koşu felan olabilir.

bu hafta benimde uyarı almam gerek itiraz etmiyorum ki ver uyarımı juju,
bide korkuyla olmaz bu bunu kavrayalım ya herkes kendine ne yaparsa ben yapmayacak olsam sen değil beni takımdan atmak siteye sokmasan ben bildiğimi okurum bu senin benim korkumla olmaz ya geçin bunları bide,

dün diyodun juju leblebi var diye bugün yoksa bilemem dün vardı,
saldın ice akşam yürüyon baklava yiyon,
akşam üstü börek yiyosun eve gidince kuru pilav oh sefan olsun daha ne olcaktı pardon üstüne ooooooh ne güzel yedin içtin sefa sürdün bu hafta diye senin bünye sana ödül verip seni 2 kilo verdirmemiş baktım da,
demiş al madem sen tınlamıyon ben seni hiç tınlamam demiş öle gördüm ben,

ya verceğin 3 kilo ya 2 hafta sıksan ciddi dikkat etsen rahat rahat veririsin bunu sende biliosun bende sen
hazirana diktin gözünü (yanlış hatırlamıyorsam yanlışsa kusura bakma) ya hazirana 4 ay var 4 ay vereceğin 3 kilo juju sadece 3 kilo benim gibi 13 değil 3,
ben mayıs diyorum azmetmeye çalışıyorum sen neyse ya...

hayal akşamları ve araları yeteri kadar alıyo jujum merak etme ayrıca hayal verdiği 29 kiloyu 1 senede verdi artık yesede almıyo sen yorma kafanı,
keyfimden sıkmadım artık takıldı diye kastım o kadar bence sende yap artık bi kasma kendine,

ben yavaş ve sağlıklı verdim kilomu,son 1 haftada 3,5 olması gerektiğinden oldu,
bak gene duruyo ve ben 3,5 verdiğim hafta 3-5kayısı ile durdum şimdi yiyorum bak almıyorum...

eleştiri yapıyoruz madem hayal ben bu yeme ile sadece 0,30 almışım eğer bu yeme düzenim sende olsa acaba sen kaç alırdın sen okadar az yemeye sabitsin ... şayet ben gibi beslensen 2 den az almazdın bunu anlatmaya çalışıyorum sen bedenini açlıkla yola getirmeye çalışıyorsun bense yolun sonuna geldim ve normal yeme düzenimi bedenime oturtmaya çalışıyorum anlayacağın.....

ha kendimi sıkarım veririm bir çırpıda ama sonrasında nolacak normal düzene geçeceğim ve bünye yavaz yavaş da olsa alma modunda olacak ......

evet haziran dedim ayda 1 kilo versem dedim en kötü ihtimallle 1 haziranda gitmiş olurum..... ama önceside olabilir dedim zaten ....

selam kızlar
onay bekliyorum
7.TAKIM 94,ETAP
Serseri ( 63.0/62,4/0,6/%0,95)
İlkerim (70,0 /70,0/0,0/%0,0)
Almıla74 ( 54.0/53,5/0,5/%0,93)
dimplehawk (59,9/59,6/0,3/%0,50)
elifsun ayrıldı :CüvCüv: :CüvCüv:
dilenci (96,4/96,6/-0,2/%-21)
Abetüş(59,5/59,2/0,3/%0,50)
gülay-gülay (71,5) geri dönmek üzere ayrıldı
yarışçı(80,0/79,5/0,5/%0,63) yeni üye
3103rey (72,0/71,3/0,7/%0,97) yeni üye
angels (65,0/64,7/0,3/%0,46) yeni üye
7.TAKIM TOPLAM KİLO (619,8/616,8/3,0/0,48%)

KIZLAR ŞEBNEMİN Kİ AYNI imiş bana telefon açtı siz bi yazarmısınız benim işim var az sonra gelirim

anlamadığın şu var juju ben aç değilim açlıkla terbiye etmiyorum sadece ömür boyu sürecek az yeme çabalarım var,
ben falasını yeyince şişiyorum zaten miğdem küçüldü ne bulsam atmıyorum ağzıma ondan saatinde düzgün yiyorum ne yiyeceksem
ben son 3,5 yemeden verdim öncesini senden çok çok daha fazla ve düzgün yiyerek verdim...

[B]4. TAKIM * *94.etap * *

*JUJU* ( 63,10 / 63,50 / -0,40 / % -0,63 )
Esmeralda ( 67,80 / 67,80 / 0,00 / % 0,00 )
open_sea ( 71,70 / 71,40 / 0,30 / % 0,42 )
toplight ( 65,70 / 65,30 / 0,40 / % 0,61 )
nurcanogretmen ( 75,90 / 74,75 / 1,15 / % 1,52 )
hayal_gözlü ( 80,00 / 80,00 / 0,00 / % 0,00 )
sebnemselayfurkan ( 71,70 / 71,70 / 0,00 / % 0,00 )
ahleyar ( 60,50 / 60,50 / 0,00 / % 0,00 )
fguler ( 85,70 / 85,90 / -0,20 / % -0,23 )
kuzuzuzubambino ( 71,00 / 71,00 / 0,00 / % 0,00 )
simiryna ( 75,00 / 75,00 / 0,00 / % 0,00 )
yellowdaisy ( 69,80 / 70,20 / -0,40 / % -0,57 )

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 857,90 / 857,05 / 0,85 / % 0,10 )
[/B]

SON DURUM BU BİR İTİRAZI OLAN VAR MI?????

Hayal canım iğneyi bana batırıp durma istersen bu kurallar uygulamaya geçtiğinden beri ben 5 kilo vermişim sen 8 kilo vermişsin. Benim yüzdem %7,34 tutumuş senin yüzden %9,09 tutmuş.....

Aramızda öle aman aman bir fark yok senin benden fazla verdiğin ha ben belki belli bir tempoda verdim sonradan duraksadım sen 2-3 hafta sabitlenip birden 2,5-3,5 kilo verdin

ben sana bişey demiyorum yolun uzundu yarıladın daha da gideceksin kolay değil o kilolardan buralara gelmen evet ama herkesin kendine özgü bir beslenme biçi var ve herkesin kendine özgü bir metabolizması var kimin metabolizması neyi nasıl kaldırıyorsa öle yesin kardeşim bana ne .....

Demek ben yanlış anlamışım yediklerin sana göre normalse ben karışamam zaten şu ana kadarda uyarmadım böle ya yada şöle yap die işin içine iğne çuvaldız girince fikir beyan etmek istedim sadece....

benim kimsenin şahsıyla derdim yok,
herkeste gördüğümü söledim ben,
seni özellikle leblebi vs dedim çok saldın kendine gel die,
evet herkesin bi yapısı var ve herkesin vermiş olduğu bi yüde var,
benim verdiğim kadar verseydinde senin yüzden %1500 olsaydı hiç dert değil bana,
sen 1 verirsin misalen % 1,5 olur
ben veririm % 0,20 olur herkesin yapısı bünyesi farklı,
ben arada alıp geri verdiğimde oldu takıma gireli toplam verip aldığım kilo hesabını yapmicam kimseyle doğrumda bana yanlışımda...

Hayal canım arkadaşım benimde şahsi bir derdim yok olamazda...... Normal bir rutinlikle takım içi işleyişi göz ininde bulundurarak genel bir açıklama yaptım ve en başta kendimi dahil ettim söylediklerime bir uyarı ikaz ne bilim her ne algılarsanız.....

Dönüp iğne çuvaldız olayı ile sen beni eleştirmeye başladın örnek olarak sadece bana yöneldin sanki takım içinde tek yolunda gitmeyen üye benmişim gibi... Kendimi ister istemez sana karşı savunma modunda hissettim karşı eleştirilerdede bende bulundum .... Böle olmasını istemezdim elbette....

Eleştirilerine karşı herhangi bir alınganlığım itirazım yok kabulümdür ve doğry teşhislerdir sadece bunu genele yayıp şu şunu yaptı yanlışı bu bunu yaptı yanlıştı dense bu denli olmasdı direk bana odaklanması açıkcası beni rahatsız etti... Bu kırılma gücenme durumu felan değil elbette sadece tek başarısız üye benmişim gibi algılamammı sağladı....

Yüzdelere gelince bu bilinen bir gerçek kilosu bir kimsenin nekadar çok ise vucudundaki yağ oranıda okadar çoktur ve kilo azaldıkça vermesi daha zordur atıyorum 150 kilo olan birisi bir haftada 5 kilo verebilir ama 55 kilo olan bir kişi bir haftada 5 kilo veremez bu doğasına aykırı....

Bende bir zamanlar 80 kiloydum haftada 1 kilo veriyordum çünkü yağ oranım fazlaydı zorlanmadan verebiliyordum bu kiloyu elbette artık vucudum eskisi gibi veremiyor.. Direncim güçsüz .. Artı zaman zaman süre gelen baş dönmelerim ve ellerimin titremesi beni aç kalmamaya yönlendiriyor psikolojik olarak şekerli bişi yersem düzelir modundayım... Evet dr. Gitmem lazım gidecem dedim ama malesef gidemedim inş haftaya bu sorunumuda çözeceğim....

Işin özeti şuanki sağlık durmumla benim bir haftada küttt die 1-1,5 kilo vermem benim bünyemi sarsar ciddi olarak güçten düşerim ... şartlarımı zorlamadan vermeye çalışıyorum sadece....

Back