Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

buarada zuzu çok güzelmişsin çok hoş görünüyorsun ilk fotoğrafında...
2. fotoğrafında hoşsun ama kapanınca biraz daha ağır biraz daha farklı görünmüşüsn ilk fotoğrafındna ama verince yine süper görüneceğine eminim...yerimseniben

amin zuzum amin inşallah tez zamanda fıstık aplam :),
kapanmakta yakışmış onuda sölemeden geçemicem vallah:)
zayıf kısların kapalısıda daha süper oluyo sende onlardan olcan kıs azmet fıstık
pınar o aklıma soktuğun şey ice girdi geçen senedende içimde kalmıştı zaten 18i gece sendeyim Allahın izniyle pijamalarımı hazırla...

ULTIMATE-L-Carnitine-500-mg-60-tablet_W0QQidZZ

fundam şuna bak bi gülüm carnitine düşünüyosan eğer ama sende vardı demi markası ne......

sağol canım teşekkür ederim ilk fotoğrafım da kilom 55 in altında (tazecik gelindim ozaman 2005 eylülde çekildi o foto) ilk hedefim 60 ona bir ulaşayım ondan sonra 55 için çabalıcam inşallah da olcek....

evet hayal bende zayıf ve kapalı olanlara bayılıyorum bende olcem inşallah
gerçi zayıflık insana her haliyle yakışıyor ister saçları açık olsun ister kapalı farketmiyor.....

sizi gidiler pijama partisi haaa ohhhhh ne güzellll

ben çıkıcam öptüm yavru kuş evde beni bekliyor :asigim:

yaaaa hadi inşallah işe yarar
ya benim amermed galiba tam emin değilim amerikadan getirttim o zaman

zuzum ii akşamlar gülüm yok pijama partisi değil başka ice iş:roflol:
sende daha güzel olcan zuzum,

fundam tamam gülüm var demi daha yanlış anlamadım ben...

geldide gülay getirmiyo yarın diyo kıremde bana gelcek gelsinde yarın buluşak getircek poşet yok yanımda dio üsüldüm senağlama...

üzülme hayalcim yarın alırsın ikisin de
ben bu akşamdan itibaren başlıyorum carnitine

başla tatlım,
ben çay yaptım kızlar yanında yulaflı büsküvi yedim 5-6 tane benden hiç bişey olmaz ya akşam ceazalıyım gerbiyom desem ağzıma soda su yeşilden başka bişi sürmeyecem o kadare uğraş didin sona tutama koca boğazını neyse kendime dicek çok şey varda susuyum...

görüşürüz fundam hayırlı ve ii akşamlar,
kimseler yok bende çıkıyorum siteden hepinizi öptüm ii akşamlar...

kuzuuuu valla çıtır kuzuymuşsun sen o resimleri çıktı al pc 'ye as evdede buzdolabına as ben bu halime geri döncem de etkiliyor valla ...

hayalim gel kuzum istediğin zmn istediğiN kadar ....
şebnemim geçmiş olsun öpücük versem ii gelirmi ŞenizŞeniz

kızlar varya nasıl özeniyorum sizlere anlatamam..
böyle ben anca yazılanları okuyabiliyorum bütün gün sayfa açık ama anca okuyorum..
sizler ne gzel hem çalışıyosunuz hemde yazışabiliyorsunuz bol bol..
çok ksıkanıyorum çooooooooooooooooooookmirmirmirmir:dilcikar:

şahnur maşallahın var canım
peki kullanayımmı ne dersin şu l/carnitini

canım düzenli spor yapıyosan kullanmalısın ama nasıl kullanılacak açıkcası bilmiyom heralde spordan yarım saat önce alcan

Bende 79 kasım doğumluyum... Banada apıla deyin
juju sen de bana abıla de yawrımmm en yaşlınız benmişim 71 l,y,m ben kızlar hepiciniz bana abılaa desinnnklava:

piyasada bildiğim en meşur yosun hapı lida benim şahnurum,
şahnur bakta söle bizede neymiş dr un diceği...

hayalim canım şimdi evde baktım da benimkisi spirulina ve chitosan mış daha da var ama kullanmıyom şimdilik benimkinin markası da PhytOdef isim yazmak sakıncalı mı bilmiyombenneyaptımki solgar falan var sizce en iyisi hangisi kine ben haftasonu diyetisyenime sorayım

pınarım bende katılıyom sana hakkaten çıtır kuzuymuş yaaa kapalı açık farketmez kuzucum sen zayıf halinle çok hoşsun bu arada hayal mi dediydi bilmiyom kapalı olupda güzel göz makyajı yapan hatunlar varya onlardan görünce gözlerimi alamıyom ben laf aramızda

bu arada ben hedefimi 50-55 değil 58 yapacağım kızlar son kararım bu bunu da püsküüte söyleyeyim akşam yemeği olarak karnıbaharım var çorba karnıbahar ve yoğurt yiyecem menüm bu kadar

aplalar ben geldim:roflol: bi abla muhabbeti olmuş bende bebelerdenim daha ama ağır abla takılıyom 82liyim :roflol: günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eşim bi kaç gündür rahatsız canlar dişimi ağrıyo sinizütümü vuruyo daha çıkaramadılar bugünde evde kahvaltı için çay koydum geldim okiim diye geçmişi

kuzu fıstıksın canım inşallah bu haline dönersin:)

yosun hapımı kullancaksınız kullanmayın ne kadar oğal deselerde dengesini bozuyo insanın cahiliyet dönemimde ege üniversitesinin yosun hapını içerke 7 kilo verip geri almıştım bilginize

tam da okuyamadım geçmişi burdan yarım yamalak bakıyorum benimki uyanacak diye.sabahın köründe pineklemişsin der:roflol:

şebo geçmiş olsun canımm

izmir yazmasanda biz seni sefiyoz aklımızdasın
juju şahnur hayal funda kamer hanife nasılsınızzzzz

Son düzenleme:
günaydin aplalarim benim nasilsiniz bakalim

izmirliyle ben en kücükleriniz sizin onun icin hepiniz aplasiniz oley be biz genciz daha izmirli

nurcanim iyim sen nasilsin

hulya apla nörüyon giiz bir yerlerim delindi anam

hepinizi öpüyom kizlar kocaman sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…