başla tatlım,
ben çay yaptım kızlar yanında yulaflı büsküvi yedim 5-6 tane benden hiç bişey olmaz ya akşam ceazalıyım gerbiyom desem ağzıma soda su yeşilden başka bişi sürmeyecem o kadare uğraş didin sona tutama koca boğazını neyse kendime dicek çok şey varda susuyum...
kuzuuuu valla çıtır kuzuymuşsun sen o resimleri çıktı al pc 'ye as evdede buzdolabına as ben bu halime geri döncem de etkiliyor valla ...
hayalim gel kuzum istediğin zmn istediğiN kadar ....
şebnemim geçmiş olsun öpücük versem ii gelirmi ŞenizŞeniz
kızlar varya nasıl özeniyorum sizlere anlatamam..
böyle ben anca yazılanları okuyabiliyorum bütün gün sayfa açık ama anca okuyorum..
sizler ne gzel hem çalışıyosunuz hemde yazışabiliyorsunuz bol bol..
çok ksıkanıyorum çooooooooooooooooooookmirmirmirmir:dilcikar:
pınarım bende katılıyom sana hakkaten çıtır kuzuymuş yaaa kapalı açık farketmez kuzucum sen zayıf halinle çok hoşsun bu arada hayal mi dediydi bilmiyom kapalı olupda güzel göz makyajı yapan hatunlar varya onlardan görünce gözlerimi alamıyom ben laf aramızda
bu arada ben hedefimi 50-55 değil 58 yapacağım kızlar son kararım bu bunu da püsküüte söyleyeyim akşam yemeği olarak karnıbaharım var çorba karnıbahar ve yoğurt yiyecem menüm bu kadar
aplalar ben geldim:roflol: bi abla muhabbeti olmuş bende bebelerdenim daha ama ağır abla takılıyom 82liyim :roflol: günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eşim bi kaç gündür rahatsız canlar dişimi ağrıyo sinizütümü vuruyo daha çıkaramadılar bugünde evde kahvaltı için çay koydum geldim okiim diye geçmişi
kuzu fıstıksın canım inşallah bu haline dönersin:)
yosun hapımı kullancaksınız kullanmayın ne kadar oğal deselerde dengesini bozuyo insanın cahiliyet dönemimde ege üniversitesinin yosun hapını içerke 7 kilo verip geri almıştım bilginize
tam da okuyamadım geçmişi burdan yarım yamalak bakıyorum benimki uyanacak diye.sabahın köründe pineklemişsin der:roflol:
şebo geçmiş olsun canımm
izmir yazmasanda biz seni sefiyoz aklımızdasın
juju şahnur hayal funda kamer hanife nasılsınızzzzz
kuzum ayrica fotografinda cok güzel cikmissin anam hemen ver o kilolari bidahada alma valla bende evlendigimde inceciktim 48 dim okadar olamk istemiyorum ama bir 55 olsam yeter bana valla
günaydın çıtırlar ,
nurcanım geçmiş olsun erkekler hasta oldumu çocuktan farksız oluyorlar valla kolay gelsin sana cnm ...
izmirlim keşke katılabilsen ama olsun biz seni seviyoruz burada olduğunu biliyoruz ne yaptın akşam yemeğini kaçırmadın dimi...
akşam tavuk suyu çorba ve iki kaşık yoğurtlu karışık kızartma yedim ..:1no2:
sabah bir yumurta ,yeşil zeytin iki dilim etimek yedim ..
saol canim benim gecti artik ise gidiyo bir haftadir kayinpederde simdi daha iyi a.s.kamerim geçmiş olsun cnm yaa ben yeni okudum eşini cnm uyku sersemi demekki toparlayamadı kendini ...kayınpederin nasıl oldu varmı bir gelişme ...
kamercim çok geçmiş olsun tatlım...
daha faceye girmedim çürütmüşündür sen benim bi tarafımı ahleyarım gıı:)...
bide form çaya azda yeşil kattım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?